woensdag 10 mei 2023

Hoe Je Weet Dat Je In De Goede Richting Gaat, Zelfs Als Het Er Niet Op Lijkt ~ 10 mei 2023 ~ Aluska

Hoe Je Weet Dat Je In De Goede Richting Gaat, Zelfs Als Het Er Niet Op Lijkt

Door: Aluska.org – 6 Mei 2023

 

Het is mogelijk om precies te zijn waar je moet zijn, zelfs als je ziek bent, het zat bent en het moeilijk hebt. Soms moeten we langs de ongemakkelijke punten om er voorbij te komen. Probeer te zoeken naar tekenen die je vertellen of het goed met je gaat, of ga af op je gevoel over de situatie. Alles in het leven gebeurt met een reden en elke situatie, zelfs de meest verschrikkelijke, brengt waardevolle ervaringen met zich mee.

Hoe weet je dat je in de goede richting gaat, zelfs als het er niet op lijkt?

Als je bent waar je zou moeten zijn, ben je erg toekomstgericht, maar niet zodanig dat je het huidige moment uit het oog verliest. Je weet dat je op weg bent naar iets moois, en je hoopt op die goede afloop. Dat is een goed teken. Deze instelling geeft je de kracht om jaren van ongelooflijke modder te overleven.

Als je bent waar je hoort te zijn, laat je je niet tegenhouden door obstakels. Je overwint alles wat je wordt voorgeschoteld en je verspilt geen tijd. Je vindt spontane manieren om problemen te overwinnen, hoe moeilijk die problemen ook zijn. Je ziet aan jezelf dat je plotseling beweeglijker bent en instinctiever reageert dan je in het verleden kende, uit tijden dat je in je comfortzone leefde.

Je leeft je leven niet voor andere mensen, maar voor jezelf. Je weet hoe belangrijk je toekomst is en dat je die je eigen maakt. Je laat niemand gedachten in je hoofd stoppen die daar niet thuishoren. Je bent bereid om te vechten voor je waarheid en voor je richting en om conflicten te ondergaan om te verdedigen hoe je over dingen denkt.

Je neemt puur je eigen beslissingen en verspilt geen tijd met anderen beslissingen voor je te laten nemen. Je bent je eigen persoon en daar kom je voor op. Plotseling heb je de kracht en de moed in je om voor je zaak op te komen, zelfs in situaties waarin je voorheen onder het tapijt kroop.

Je bent opgehouden met de meningen van anderen, omdat je begrijpt dat die irrelevant zijn voor jouw reis. Je laat je gedachten niet langer door anderen beheersen.

Je brengt je morele principes niet in gevaar. Je weigert iemand te laten tornen aan je morele waarden en de door jezelf opgelegde regels. Je wordt niet iemand die je niet bent.

Je wordt geconfronteerd met veel tegenslagen, je wordt geconfronteerd met veel obstakels. Tegenslagen zijn geen teken dat je een slechte tijd doormaakt, soms brengen ze je gewoon op een minder prettige manier waar je moet zijn. Als je naar iets uitzonderlijk goeds of groots streeft, gaat dat vrijwel zeker gepaard met zeer ernstige “geboortepijnen”.

Andere mensen zullen proberen je naar beneden te halen. Er zijn tonnen slechte mensen in de wereld die je waarschijnlijk naar beneden zullen proberen te halen, en daar hebben ze vele redenen voor. Afgunst, haat, mentale problemen, concurrentie, het gevoel dat je met hen concurreert, onvriendelijkheid, egoïsme, psychopathie… of het zijn gewoon klootzakken. Laat ze je leven niet beheersen. Zij zijn de vliegen die jouw licht aantrekt. Elke succesvolle persoon moet weten hoe hij met ze om moet gaan.

Je beseft je fouten. Je ziet ze voor wat ze zijn en je bent bereid ze toe te geven. Je houdt je niet in en weigert te zeggen wat gezegd moet worden. Voor sommige zou je jezelf een klap willen verkopen, maar dat drijft je alleen maar meer vooruit en zorgt ervoor dat je die fout niet meer maakt.

Je voelt dat de connecties die je maakt de juiste zijn.  Je brengt geweldige mensen in je leven. Alles voelt intenser en het past allemaal op een zinvolle manier bij elkaar.

Je wordt achtervolgd door vreemde toevalligheden, misschien kom je mensen tegen die je al jaren niet hebt gezien, en alles lijkt in elkaar te passen en de toevalligheden lijken op elkaar te bouwen.

Ook al gaat het nu slecht, uiteindelijk kom je er wel uit. Verwacht zeker niet dat het vervullen van je levensdoel altijd een wandeling in het park zal zijn, dat is niet waar deze wereld over gaat en weinig mensen gaan over rozen.

Aluska.org 2023

Vertaling: wakkeremensen.org