vrijdag 12 mei 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAG 12-5 & VOORUITZICHTEN: & UPDATE VRIJDAGAVOND ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAG 12-5 & VOORUITZICHTEN: & UPDATE VRIJDAGAVOND: Bijna zonnestorm & Elektronenstorm, gat corona aarde gericht, GROTE ZONNEVLAM & PROTONENSTORM ALERT tot zondag en een nieuwe verhoogde zonnewind komt binnen.

GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT
De actieve zonnevlekken staan niet meer direct op de aarde gericht en er waren na donderdagavond 20:30 geen grote X-klasse zonnevlammen meer. Er is nog wel een GROTE ZONNEVLAM ALERT met 55% kans op M-klasse en 20% X-klasse. De situatie is milder dan verwacht, maar tot zondag zijn nog alerts actueel.
(Symptomen zonnevlammen als deze aan de orde zijn: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een mooie ervaring.
GAT CORONA AARDE GERICHT
Er staat een smal lang gerekt gat op de aarde gericht. (Mogelijk symptomen: Hoge en harde fluittonen en ruis in oren en hoofd.)

De processen en ongemakken die je ervaart hebben te maken met alles wat zich ontvouwt rond de Maansverduistering van vrijdag 5-5-2023: https://inzichten.com/leef-je-bezieling-met-jouw-tribe/

VERHOOGDE ZONNEWIND & PROTONEN ALERT
De protonen zijn niet meer verhoogd vanaf 2:00 uur. Maar kan weer opnieuw stijgen bij nieuwe CME'S. Er is namelijk tot zondag nog HOGE PROTONEN ALERT 70%. Om 8:00 uur kwam er een nieuwe verhoogde zonnewind rond 550 km/sec. binnen en dit gaf een milde reactie van de beschermde magnetosfeer van de aarde met bijna zonnestorm kp-4. Het is allemaal milder dan verwacht. Kijk in het artikel op de website voor het overzicht voor deze week: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-woensdag.../
(Symptomen zonnestorm en ook bij verhoogde protonen extra heftig: Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

ELEKTRONEN VERHOOGD
De elektronen zijn uit elektronencrash en sinds donderdagavond weer tegen elektronenstorm aan. (Zie grafiek +2 uur voor NL tijd.) (symptomen: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.)

Vergeet niet dat de verstoringen je begeleiden om op een natuurlijke manier jezelf te bevrijden van blokkades en zo ook je bewustzijn verhogen. Sterkte als het intens is voor je, maar het dient je, dus neem de rust om de transformatie in jezelf te ondersteunen.

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC)
De Heliosperic Currentsheet Crossing (HCC) is maandag 1-5 rond 10:00 uur weer begonnen. Dit betekent dat de magnetische verbinding tussen aarde en van een normale verbinding met de negatief geladen zuidpool van de Zon nu een korte periode anders is. De verbinding is nu met de positief geladen noordpool van de Zon. Zoals het er nu uitziet waarschijnlijk nog tot maandag 15-5 aan de orde. Het duurt dit keer langer dan normaal. (De milde symptomen zijn: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken en zien we meer vreemde reacties van de beschermde magnetosfeer van de aarde.)

Lekker bijkomen in de wekelijkse meditatie webinars. Van binnenuit open je de nieuwe energie lichamen en breng je jezelf weer in evenwicht: https://inzichten.com/.../actuele-online-activatie.../

EXTRA UPDATE VRIJDAGMIDDAG: ZONNESTORM
Eind van de middag werd het plotseling heftiger met oplopende reactie van de beschermde magnetosfeer van de aarde met zonnestorm (kp-5.6). De protonen zijn niet meer verhoogd vanaf 2:00 uur. Maar mogelijk nieuwe CME'S. Er is tot zondag nog HOGE PROTONEN ALERT 70%. De verhoogde zonnewind rond 550 km/sec. gaf in de middag vanaf 15:30 een reactie van de beschermde magnetosfeer van de aarde met zonnestorm tot kp-5.6. Dit kan in de avond en nacht nog doorgaan. Kijk in het artikel op de website voor het overzicht voor deze week.
(Symptomen zonnestorm en ook bij verhoogde protonen extra heftig: Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Heb het goed...
© Manuela van inzichten.com