donderdag 11 mei 2023

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DONDERDAG 11-5 & VOORUITZICHTEN ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DONDERDAG 11-5 & VOORUITZICHTEN: grote zonnevlammen M-klasse, protonenstorm en andere magnetische verbinding met de Zon (HCC).

GROTE ZONNEVLAMMEN
Er is een GROTE ZONNEVLAM ALERT met 65% kans M-klasse en 20% X-klasse. Om 11:00 uur opnieuw een aarde gerichte M-2.2 zonnevlam. Dat gaat allemaal nog tot zondag door. Het is op het moment elektromagnetische een chaos waaruit de timing moeilijk te maken is hoe en wanneer de zonnestormen, protonenstorm en X-raylicht zonnevlammen zich melden. Lees alle details in het artikel op de website met het week overzicht: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-woensdag.../
(Symptomen zonnevlammen als deze aan de orde zijn: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een mooie ervaring.)

De processen en ongemakken die je ervaart hebben te maken met alles wat zich ontvouwt rond de Maansverduistering van vrijdag 5-5-2023: https://inzichten.com/leef-je-bezieling-met-jouw-tribe/

PROTONENSTORM & VOORUITZICHTEN
De protonenstorm is officieel rond 6:00 geen storm meer, maar nog steeds heftig verhoogd en kan weer opnieuw stijgen bij nieuwe CME'S. De zonnestormen waren niet aan de orde afgelopen nacht, maar de protonenstorm zorgde dus wel voor heftige verstoringen. Er wordt vanmiddag weer een nieuwe heftige zonnestorm verwacht. Mogelijk zelfs G3, dus extra hoge level (kp-7 en hoger). Kijk in het artikel op de website voor het overzicht voor deze week.

Symptomen zonnestorm en ook bij verhoogde protonen extra heftig: Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Fluittonen in oren en hoofd zijn natuurlijk ook aan de orde omdat er zonnestormen opweg zijn naar de aarde. De symptomen zijn wel echte klachten van het lichaam, dus neem contact op met een arts of therapeut als je ernstige klachten hebt. Blijf er dan niet mee lopen.

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC)
De Heliosperic Currentsheet Crossing (HCC) is maandag 1-5 rond 10:00 uur weer begonnen. Dit betekent dat de magnetische verbinding tussen aarde en van een normale verbinding met de negatief geladen zuidpool van de Zon nu een korte periode anders is. De verbinding is nu met de positief geladen noordpool van de Zon. Waarschijnlijk nog tot zaterdag 13-5 aan de orde. (De milde symptomen zijn: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken en zien we meer vreemde reacties van de beschermde magnetosfeer van de aarde.)

SPECIALE meditatie webinar voor integratie van het EENHEIDSBEWUSTZIJN. Heerlijk bijkomen in een veld van eenheid en liefde:

Heb het goed...
© Manuela van inzichten.com