woensdag 10 mei 2023

DE KRACHT VAN JOUW FOCUS EN AANDACHT ~ Lea van der Eem


DE KRACHT VAN JOUW FOCUS EN AANDACHT
We betreden een nieuwe ruimte, laag in bewustzijn.
We zijn aan het ontdekken hoe het hier werkt.
Steeds meer maken we ons los van een oude werkelijkheid. We hebben het afgelopen half jaar en zeker ook de afgelopen weken rondom de eclipsen veel innerlijk 'werk verricht' en de verschuiving gaat verder. Het is goed om je bewust te zijn van en af toe stil te staan bij hoe ver je al bent.
Het leren samenwerken met de energieën van het nieuwe en gebruiken van de mogelijkheden, vraagt om focus. We zijn aan het leren en ontdekken hoe we onze energie, aandacht en focus steeds meer bewust kunnen gebruiken. De kracht die in onze gerichte aandacht schuilt is vele malen groter dan we op dit moment kunnen bevatten.
Je mag je aandacht weer verder afhalen van oude lagen en verhalen en al dat daar te voelen is en rechtstreeks richten op innerlijk Licht, innerlijke waarheid, innerlijke stilte, Liefde. Daar mag je aandacht zijn.
Onderweg kom je wel andere dingen en energieën tegen, maar die hoeven geen aandacht meer te krijgen en hoeven dus ook geen energie meer te kosten.
Je focus mag gericht zijn op: "Wat wil er via mij geboren worden?"
In deze nieuwe laag heb je een heldere, maar ook goed geaarde, innerlijke blik (derde oog of zesde chakra) nodig. Zodat je met helderheid, bewustzijn en een gefocuste afstemming, door eventuele afleidingen heen, jouw weg kan vinden.