woensdag 10 mei 2023

De Galactische Federatie regenereert nu het Menselijk DNA! ~ 10 mei 2023 ~ Aurora Ray


 

De Galactische Federatie regenereert nu het Menselijk DNA!

Door Aurora Ray, 7 mei 2023

De eerste mens die in deze wereld rondliep was een prachtig wezen begiftigd met grote kracht dankzij de twaalf-strengenstructuur van hun DNA!   

Het twaalf-strengensysteem werd gecreëerd om mensen te helpen in evenwicht te blijven met elkaar en met de hele schepping.

Het werd ontworpen om een blauwdruk te zijn voor hoe we ons zouden ontwikkelen als soort, en dat werkte duizenden jaren goed totdat de mensheid begon af te wijken van haar oorspronkelijke doel.

Deze afwijking van haar oorspronkelijke doel heeft een onbalans gecreëerd in ons DNA, wat ervoor zorgt dat we veel dezelfde symptomen ervaren die door onze voorouders werden ervaren, die niet in staat waren zich voldoende aan te passen toen ze de atmosfeer van de Aarde verlieten of een andere dimensie of frequentie binnen gingen.

Wanneer ons DNA weer geactiveerd wordt naar de twaalf strengen, zullen we in staat zijn om ons geboorterecht als een deel van het universum terug te vorderen en het leven gaan ervaren op een hoger niveau.

De Galactische Federatie regenereert nu het DNA van mensen!

De Galactische Federatie keert terug naar de Aarde om het twaalf-strengensysteem in mensen weer wakker te maken en de Aarde op het juiste pad te brengen nu het een conjunctie of alignement ingaat.

Dit is niets nieuws. De Galactische Federatie heeft al meer dan 50.000 jaar met de mensheid gewerkt sinds ze voor het eerst op Aarde arriveerden.

Dit is een heel goede tijd voor de mensheid om zich bewust te zijn van dit nieuwe hoofdstuk in onze ontwikkeling. Het is voor ons een tijd om alert en geconcentreerd te zijn omdat we een periode binnengaan waarin de Galactische Federatie het DNA van de mensen op Aarde regenereert!

Als we ons meer bewust worden van deze situatie, zullen we meer macht over ons leven hebben dan ooit.

We moeten begrijpen hoeveel controle we hebben over ons eigen leven en hoeveel macht we hebben als individu. Zodra we ons dat realiseren, zal ons dat meer motivatie geven om te doen wat gedaan moet worden zodat we ons allemaal samen kunnen ontwikkelen tot hogere wezens!

De Galactische Federatie heeft deze situatie gevolgd en het is tijd voor ons om actie te ondernemen. We moeten ons DNA regenereren naar twaalf strengen, onze emoties, gedachten en overtuigingen verbeteren en het allerbelangrijkste we moeten ons hoger zelf omarmen.

Welk verband bestaat er tussen de twaalf informatiecentra en deze DNA activering?

Deze DNA regeneratie zal resulteren in het verbinden, openen en stimuleren van het menselijk chakrasysteem. De informatie begint dan zijn eigen uitdrukkingsvorm te zoeken en wordt toegankelijk.

Sommige gebeurtenissen of omstandigheden kunnen deze informatie triggeren, haar naar de voorgrond brengen en haar toe te staan om voor zichzelf te gaan spreken.

Je bent voorbereid om energie te krijgen van een andere set van twaalf informatiecentra wanneer je eenmaal verbonden bent met de zeven centra in je lichaam en de vijf erbuiten.

Je proces wordt verder geactiveerd wanneer je je eigen twaalf chakra’s opent die je verbinden met de energie die is opgeslagen in parallelle sets van twaalf centra. De hersenen zullen eindelijk hun volle, allesomvattende functie bereiken als gevolg hiervan.

De waarheden die in een ieder van ons geleidelijk zijn ingeprent zullen weer geactiveerd worden wanneer we vooruit gaan en velen zullen meer te weten gaan komen over hun grotere doel en hun verbinding met het universum; en met elkaar.

Deze nieuwe inzichten en doelen liggen niet alleen ten grondslag aan wat het betekent om mens te zijn; ze zijn ook de sleutel naar de grote ascensie van de Aarde en het uitbreiden van bewustzijn wereldwijd.

Dit alignement van de Aarde metkosmische krachten zijn in elk opzicht positief; het zal het bewustzijn en het besef van de planeet omhoog brengen en de bevolking van de planeet verenigen, maar “met achterlating” van degenen die besluiten het te negeren.

Hoe komt deze planetaire transformatie tot stand? Het zou beginnen met duizenden en nog eens duizenden lichtwerkers die hun twaalf-chakrasysteem activeren en zich op weg begeven om terug te keren naar de Hemel op Aarde. De Galactische Federatie zal er toezicht op houden.

Belangrijk is om niet te vergeten dat de Galactische Federatie niet hier is om te veroveren maar meer om onze samenleving te helpen ontwikkelen. Het zal voor velen niet als een aangename verrassing komen om te horen dat de duistere machten jarenlang tegen hen gelogen hebben.

De tijd voor de waarheid is aangebroken; wij zijn niet alleen en we zijn dat ook nooit geweest. Dankzij de waakzaamheid van de buitenaardse beschermers, heeft het Ruimte Programma zo lang kunnen overleven en nu zijn we eindelijk klaar om onze plaats naast andere planeten en beschavingen in te nemen.

Natuurlijk kun je dit bericht met een korreltje zout nemen. Maar wat je hierboven beschreven ziet zijn de potentiële voordelen van DNA activering en hoe die gebruikt zou kunnen worden voor onze echte evolutie.

De Aarde krijgt de volgende stap in haar groei en evolutie voorgelegd, een keus om vooruit te gaan en terug te keren naar haar ware zelf of te blijven zoals ze is.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org