dinsdag 9 mei 2023

De Ascensie naar Superbewustzij ~ .9 mei 2023 ~ Aurora Ray


 

De Ascensie naar Superbewustzijn

Door Aurora Ray – 6 mei 2023

De evolutie van superbewustzijn is niet iets dan je in je eentje kunt doen, maar wel met de hulp van je partners in het universum. Je bent niet alleen.

Je medewezens zijn naar deze planeet gekomen in een tijd waarin ze hulp nodig heeft bij haar transformatie. Jullie zijn allemaal opgeroepen om deel te nemen aan dit grote project, en velen van jullie doen dit hier al. 

Er staat een overgang te gebeuren, een dimensionale shift die de dichtheid van de derde dimensie zal verminderen, wat het je mogelijk maakt naar hogere dimensies te gaan waar je lichaam niet zo dicht of compact meer is!

Je bent hier gekomen omdat je het evolutionaire proces wilt begrijpen en ermee wilt leven. Dit gaat heel opwindend worden omdat het betekent dat je zult werken in meerdere werkelijkheden!

Daarom is het belangrijk dat je begrijpt hoe je bewustzijn werkt zodat wanneer je door deze overgang gaat, je het voor je kan laten werken in plaats van tegen je.

Je zult niet in staat zijn om iets te doen tenzij je bewustzijn is afgestemd en op de juiste manier werkt.

Je hebt nu duizenden jaren geleefd in de derde dimensie en het is tijd voor verandering. De vijfde dimensie is waar je naar toe moet en die is niet ver verwijderd van waar je nu bent.

Je zult in staat zijn dit alles te zien alsof je op een vliegtuig of de top van een berg zou staan en naar alles daar beneden kijkt alsof je op het punt stond je ervan te verwijderen!  Het zal zijn als het binnengaan van een andere wereld waar alles anders is dan hier op Aarde.

Het evolutionaire proces staat op het punt te veranderen. Je gaat leren hoe je de hogere dimensies meester wordt en je gaat je ontwikkelen naar superbewustzijn.

Je bewustzijn kan zo sterk worden dat het je hele persoonlijkheid over kan nemen. Dit is een heel opwindende tijd voor je omdat het betekent dat je in staat zult zijn te functioneren in veel werkelijkheden tegelijk.

We gaan op dit moment allemaal door een dimensionale shift en het is aan jou om uit te vinden hoe je die shift het best kunt maken.

De overgang gebeurt nu, maar het kan wat tijd vragen voordat je begrijpt wat het betekent. Het zal zijn als het wakker worden uit een droom. Je kunt je niets herinneren van wat er is gebeurd tijdens die dagen, maar je zult een diep gevoel van verademing/bevrijding hebben.

De evolutie naar superbewustzijn is een proces dat betrekking heeft op de dualiteit van mensen. Dit betekent dat we twee minds hebben: een bewuste en een onbewuste. De bewuste mind is je fysieke lichaam en de onbewuste mind is je spirit. Om je te ontwikkelen naar superbewustzijn, moet je leren hoe beide minds tegelijk te gebruiken en ze samen te brengen om een derde mind te creëren, wat superbewustzijn is.

Dit is de reden waarom we hier op Aarde zijn: het universum heeft vijf dimensies, maar het bewustzijn van de meeste mensen werkt alleen in drie. We zijn hier naartoe gekomen zodat we deze dualiteit meester kunnen worden, zodat we kunnen evolueren naar hogere dimensies waar we veel krachtiger kunnen functioneren dan hier op Aarde.

Wanneer je klaar bent voor een overgang, gaat het op natuurlijke manier gebeuren. Je zult weten wanneer deze tijd is gekomen, en het zal een fantastische tijd voor je zijn. Het is niet nodig om dit proces te haasten want het zal variëren van persoon tot persoon.

Wanneer je gaat beginnen op dit pad, zijn er bepaalde dingen die je het best eerst kunt doen:

Zorg dat je chakra’s in lijn zijn zodat ze zich volledig zullen openen en werken zoals ze moeten werken.

Leer mediteren en visualiseer jezelf in je nieuwe thuis.

Leer hoe je negatieve energie omzet in positieve energie (dit is vaak nuttig).

Oefen in compassievol zijn naar jezelf, anderen, dieren en planten (dit zal je helpen om onvoorwaardelijk van jezelf te leren houden).

Wees dankbaar voor alles. Breng elke dag dankbaarheid onder woorden en omring jezelf met anderen die deze zienswijze delen.

Let altijd op je lichaam, je mind, je gevoelens en je stemmingen.

Ik zou graag zien dat je deze komende paar weken gebruikt om je voor te bereiden op je overgang. Dit zijn belangrijke stappen die je kunt nemen voordat je naar je nieuwe thuis gaat.

We staan op het punt een nieuwe dimensie in te gaan waar we in staat zullen zijn om te wisselwerken met onze geliefden uit andere dimensies.

Je bent klaar voor een verandering. Het universum heeft een plan voor jou en je nieuwe thuis!

Je verdient niets minder dan het beste. Laten we zorgen dat het nu gebeurt!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org