vrijdag 17 februari 2023

Kosmos Ascensie Journaal ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Kosmos Ascensie Journaal

WOWWWW wat een INTENSITEIT! WAT een SENSITEIT!!
***ZONNEWINDEN VAN >500km/s RAZEN DOOR ONZE AURA en geven onrust, ik noem ze dan ook zenuwstormen***ZONNEVLAMMEN KNETTEREN DIT HELE WEEKEND die ons centraal zenuwstelsel en bioritme verstoren***

De verhoogde aanbod aan fotonen energie golft door ons energiesysteem en blaast ons lymfesysteem schoon! Een IMMENSE VERMOEIDHEID overvalt ons door de grote planetaire, galactische en genetische SCHOONMAAK die gaande is. Iedere cel wordt doorspoelt en gevuld met gallactisch blauw genezend licht!

Dit activeert de thymus en ons hoger hartlichaam! De thymus activeert het lymfatisch weefsel van hals, borst, borsten, oksels. Het geeft onrust, pijn en hartritmestoornissen, drukkend gevoel borstkas, benauwdheid en bovenal immense moeheid en alleen nog willen huilen. De benen laten heel veel duistere energie nu los uit vele levens en generaties uit diepe aardse lijnen=golffrequenties.

Deze oude koude energie uit je benen wordt omhooggetrokken tot aan chakra 5 en veroorzaakt de drukgevoelens, stress, grieperig, snot en slijm, keelklachten, moeheid, benauwdheid en het oude zeer o.i.v activering vd thymus en het lymfatisch weefsel dat in-actief raakte na onze 12e jaar toen de geslachtshormonen het gingen overnemen. De thymus en het omringende lymfatisch weefsel spelen de voornaamste rol bij ascensie; we worden WAKKER en ons hoger WETEN activeert. De thymus speelt de hoofdrol bij ons immuunsysteem. Kortom ons natuurlijk afweersysteem wordt wakker en verdraagt geen toxische toevoegingen!

We voelen nu de zwaarte van 3D die we op onze schouders [egohoofd] droegen en de gehechtheden aan 3D. Deze emotionele afhankelijkheidskoorden worden losgetrilt, opgerekt en schoongemaakt zodat we weer opnieuw verbonden worden met ons fysiek lichaam=blauwdruk in de perfecte pasvorm.

We worden diep in onze onderlichaam en met name de benen getrokken en halen nog verborgen vastgekleefde duistere energie omhoog= koude rillen en diepvrieskou aanvallen.

Onze ziel daalt steeds dieper in ons fysiek lichaam om aarding te vinden en we worden ons sterk bewust van ons aardse lichaam. De hoogfrequente energie zuivert de baarmoeder, het heiligbeen oftewel sacrum. Dit geeft hormonale schommelingen en emotionele rollercoasters.

Laat je hoofd met rust, je gevoel heeft NU de leiding! We worden met iedere laag sensitiever tot aan ULTRA SENSITIEF= van HSP-er naar USP-er!

Hoe hoger we komen hoe ijler de lucht en hoe meer ons fysieke lichaam zich aan te passen heeft!

Ons lichaam maakt dan meer rode bloedlichaampjes aan die meer zuurstof kunnen opnemen en transporteren. Tijdens deze ''ascensie bergbeklimming"' laten we meer en meer de bewoonde verdichte wereld achter ons. We worden nu verdrietig en chaotisch van 3D en zo moe vooral.

De lucht wordt ijler, etherischer en wij hebben te wennen aan deze ijlere lucht en zijn kosmische frequenties, zo hoog kwamen we immers nog nooit tevoren.

Je atlas/draaier [C1} van je nekwervels draagt je hoofd. Ons hoofd richt zich nu rechtop en bereikt de top vd berg [ punt vd atlaswervel en draait zijn hoofd nu op zoek naar de zon die niet achter hem staat zodat hij alleen maar zijn eigen schaduw ziet, maar VOOR hem [chakra 6] waar de zon staat te stralen in zijn aangezicht en deze verwarmt =doorbloeding=circulatie.

De ongekende krachtige kosmische lichtgolven maken een sterk stuwende beweging neerwaarts. Via je kruin [fontanel], wervelkolom krachtig en spiralend naar beneden tot onderin je stuitje! Dit is een zeer sterke transformatiegolf die bij ons oude verborgen stukken in beweging brengt en in ons bewustzijn slingert waar de oude stukken uitvergroot worden zodat we ze mogen herkennen en opruimen omdat ze ons niet langer dienen!

De krachtgolven zuiveren chakra 1 en 2, de energetische -en bij vrouwen ook de fysieke baarmoeder en kleine bekken worden nu gezuiverd zodat het een veilige en heilige plek mag worden waar we naar binnen keren, gezuiverd van misbruik, macht, onmacht schuld -en schaamtegevoelens van vele voorouderlijke tijdlijnen.

Letterlijk de wortels=zenuwkanalen in het bekken [lumina] en stuitje weer openen en zuiveren zodat we weer de hogere dimensies mogen ontvangen. Bij de meesten zitten deze poorten waardoorheen de zenuwkanalen vanuit het bekken naar de benen en voeten lopen verstopt en ontvangen we oude 3D info opgezogen via de oude 3D aarde. Als deze zenuwportalen geopend worden o.i.v de drukgolven dan ervaar je pijn aan de benen, gewrichten , binnenkant benen=been weeën!

Alsof we snakken naar zuivere lucht maar verstikkende en afgewerkte lucht binnenhalen met een grote modderstroom waar doorheen we hebben te waden.

Eerst als deze modderstoom en de oude lucht gezuiverd en afgevoerd is, bereiken we de zuiverheid en lichtheid waar we zo naar verlangen!

Ascensie is descensie op weg naar ascensie!

We worden ahw plat gelegd en opnieuw uitgeprint=blueprint zoals we bedoeld zijn=wedergeboorte dankzij dit wonderbaarlijk kosmisch hoogfrequente licht.
SYMPTOMEN
Voor velen van ons weer sterk voelbaar! [druk op de schedel en hersenen, wervelkolom en skelet, activatie zenuwstelsel en draaiingen als een overvolle wasmachine in chakra 3, grieperigheid, diepvrieskou, opgejaagdheid, rillen, trillen, shaken en beven ,hartritmestoornissen, benauwd, depressies, kort lontje, emotionele ontladingen, jeuk, vlekken, wazig, geheugen stoornissen, zwalken, zombie gevoelens, knie pijnen, stram en stijf, darmklachten, opgeblazenheid, pijnlijke lymfklieren, slapeloosheid, stress en onrust omdat we niet meer mee kunnen komen in de haastige wereld vol druk en sociale verplichtingen en to-do's, gevoel iets te zijn vergeten, soms heftige heup, benen en voetklachten etc.
De zeer sterke energie stijgingen zijn enorm voelbaar en legt ons overgave op om vervolgens op te stijgen naar de 5e Dimensie: de blauwe lucht vol sprankelende transparante energie die we via onze voetzolen omhoog trekken! Deze nieuwe frisse energie "botst" met nog oude stukken in onszelf waar we ons nog HARDNEKKIG aan willen blijven vastklampen= het oude vertrouwde patroon/pad dat je nu echter niet langer dient omdat het JOU naar een lagere trillingsfrequentie trekt en je negatieve emoties/zwaarte en vermoeidheid ervaart= de lege negatieve aura tussen je benen = verbonden aan het etherisch web/ miltcchakra=darmvlies.
De miltchakra zuigt als een spons de energie [bloed] op uit ons onderlichaam en slingert deze in ons etherisch web=darmvlies met als gevolg; zwaar beladen gevoel, spijsverteringsklachten= puur oude vervuilde en gestagneerde energie die nu gezuiverd mag worden. Aan de binnenkant van onze beide benen loopt de niermeridiaan weerspiegelen de [psyche van je ouders] omhoog over de voorzijde van ons lichaam en eindigt in onze binnenoren. De vervuilde afvalstoffen die nu massaal vrijkomen hebben een lagere trilling en deze ervaar je dan als je ego stem in je hoofd die negatief en duaal wordt.

We willen LICHTER leven= VER-LICHTER en dat betekent dus de overbodig geworden ballast loslaten. Dat kan een heel VERDRIETIG en EENZAAM gevoel geven omdat je zoveel oude-zelven cq oude levens loslaat.

Bovendien ervaren we een onrustige gevoel of we sneller moeten, nog sneller, we willen harder, vlugger, sneller= 3D tijdspiraal. We hebben juist nu NOOD aan vertragen om weer dicht bij onze ware kern te komen in alle stilte een eenvoud.

We schommelen nog heen en weer in de 4e dimensie van oude energie en nieuwe energie [2 energiestromen] en ruimen zo vele vele levens en oude zelven op uit ons systeem. Je herkent dit nu sterk in anderen=spiegeling en denkt; zo was ik zelf ook ooit! We zijn het oude leven van druk, druk, druk, haast en zijn vele prikkels ONTGROEID!

De Nervus Vagus [ etherisch zilveren levenskoord die lichaam en geest met elkaar verbindt] staat onder grote druk en ondergaat een diepe transformatie. Het is de tunnel naar het licht ahw. De belangrijkste zenuw in ons lichaam. De river of light!

NEEM EXTRA RUST& ONTPRIKKEL JE zodat je fysiek lichaam de energie kan assimileren en de oude vrijgekomen energie kan verwerken! Wij liggen plat omdat we nu hoog opgeleid worden voor de 5D tijdperk.
DRINK VEEL WATER!

Het gaat razendsnel met onze transformatie/mutatie! Dit geeft een enorme trekkracht en dit voel je als groeispurten met spierpijnen, bandenpijnen. Dat voelt alsof je veel te krappe kleding draagt en amper lucht krijgt tgv de lymfestroom [galactisch systeem]die als een beschermjas heeft gediend vol duistere onderdrukte energie. Deze onderdrukte zware energie komt nu vrij en geeft de ascensie symptomen= pure detoxing!

We laten collectief de oude wereld in 3D los, van denken en doen op weg naar voelen en intuïtie als onze enige navigator.
aangedreven door het kosmische hart van moeder aarde!
SLOW DOWN! JE WARE ZELF ONTWAAKT!

TIP: www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning bij ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering waardoor je zicht bij jezelf blijft!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De AURASPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
MAGNESIUM SPRAY = fantastische 1 hulp bij stress, paniek
de olie kalmeert direct de verkrampte
nervus vagus, geweldig om onder de
voetzolen te sprayen!
Ze werken fantastisch en bieden een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!!
SLOW DOWN!

***Zo dat was even een stampotje uit de losse pols na een intense droom vannacht met mijn tweelingziel, hij was een beetje van het padje geraakt***
***VERSCHIJNT OP DINSDAG en VRIJDAG!!***
GEEN pb berichten aub!
Marjolein Ingrid Soulpursang