vrijdag 17 februari 2023

Extra journaal ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Extra journaal
De stand van de zon zendt sterke magnetische golfstromen naar de aarde en dit beïnvloedt al het leven op aarde. Leylijnen en chakrapunten worden nu sterk doorstroomt oiv deze magnetische golfstromen. Deze sterke golfstromen trekken nu ook de oude aarde in 3D naar boven via ons lichaam= de oude yin energie-vorm oftewel moeder aarde in 3D, deze stroom loopt langs de voorkant van je lichaam en via je lichaam ruimt het oude vrouwelijke energie op, geeft zuivering van de onderste 2 chakra's, met name de baarmoeder en de omringende organen worden doorstroomt en dit laat een heleboel onzuiverheden los van schuld en schaamte, grote onzekerheden, onveiligheid. Bedenk je wel dat het niet alleen van jezelf is maar ook van vele generaties en voorouderlijke lijnen dat via ons opgeschoond nu wordt= activering oftewel doorbloeding van sluimerende DNA inclusief het cel geheugen die daarbij worden gedownload.

Het voelt bij mij alsof ik aan de voorkant van mijn lichaam en via mijn voetzolen mijn oude ik naar boven trek tot we face tot face zijn en een ruzie dat we hebben, een strijd en conflicten..pffffffff. Ik zie het nu wel in dat het mijn oude ik is maar wat geeft dat nog een boel blokkades=letterlijk het snot en slijm dat dan in mij vrijkomt en via hoesten en niezen en snuiten eruit stroomt. Geef ik mijn oude ik=schaduw toch zijn zin dan stagneerde de troep en ervaar ik veel spanning en pijn, moeheid, depressies en ongemakken.

Als de oude vorm=oude jij loslaat gebaseerd op overleven en leven vanuit je linkerhersenhelft=ego=denken, waarbij de ziel slaapt want die kan niet leven in 3D, dan komt ook de gestagneerde en onderdrukte drab vrij in ons lichaam en aan de rand van ons bewustzijn, deze oude vibratie van angst, dualisme, macht en onmacht trekt nu als een magneet in de externe wereld anderen aan met deze lage en afgescheiden vibratie. Zo herken je dat deel van jezelf en de oude jij nu in een ander en mag je dit deel nu in jezelf integreren en loslaten=heelwording. Ooit was je net zo, maar je hebt je ontwikkeld en ipv de ander nu onderuit te halen=ego=oude vorm, ben je je nu bewust dat jij gegroeid bent en heb je mededogen ipv kritiek en veroordeling, want dan veroordeel jij immers jezelf ook terwijl je toen nog niet beter wist.

Steeds meer zielen worden wakker en kunnen niet langer opboksen tegen de 3D maatschappij, ze zijn moe en uitgeteld geraakt van de ratrace en de snelle digitale wereld. De behoefte aan innerlijk rust en vrede, tijdloos zijn , eenvoud en verstilling is aangebroken. De noodzaak voor het aanboren via de diepe gangen [diepgang dus letterlijk zoeken in jezelf] van het zelfgenezend vermogen van de mens!

Niet langer zoeken in de wereld buiten ons maar in ons, het is de roep van onze ziel die zolang heeft geslapen en nu ontwaakt!

Ons hart wordt momenteel gehealed van alle oude pijn en verdriet [opent je thymus en het oude zeer stroomt eruit, zit vlak onder je borstbeen]] o.iv. de enorme hoge lichtfrequentie"s die alleen nu nog maar toenemen!

Dit geeft klachten rond je hartchakra en je circulatie bv ijskoude vingertoppen, bevroren gevoelens= circulatie, voortdurend rillen en trillen, beven, schudden, enorme onrust, denken-doen-opgejaagd je voelen, hart-fladderen en ritmestoornissen door het openen van je hartchakra incl. de berg emoties die lang onderdrukt waren en er nu uitkomen als een alles overspoelende vloedgolf en je af en toe buiten zinnen kunt raken zo heftig, dat is oke want daardoor doorbreek je de energieblokkades die soms keihard zijn o.i.v opslag zoutkristallen in de ragfijne zenuwkanaaltjes. Hevige griepklachten oftewel vibrationele griep.

Alsof een verstopte rioolbuis opeens weer open gaat en jarenlange shit eruit stroomt oftewel vervuild vies brak water de lymfestroom die ooit niet verder kwam dan de 3e dimensie en nu de hogere dimensie bereikt.

Geef je over aan de hoge frequenties en pas je aan!
Marjolein Ingrid Soulpursang