dinsdag 14 februari 2023

Kosmische Frequentie Nieuws 13 februari 2023 – “M-Klasse” Maandag – Door Dr. Schavi M. Ali


Kosmische Frequentie Nieuws 13 februari 2023 – “M-Klasse” Maandag – Door Dr. Schavi M. Ali

Om 1556 Universal Time (UT) op maandag 13-02-2023 was er een "M.1-Klasse" zonnevlam, maar de zonnewinden bevinden zich in het normale bereik met een snelheid van halverwege de 300 seconden.

Er is een relatief sterke aardbeving met een kracht van "6,1" in Nieuw-Zeeland geweest en in de afgelopen 24 uur hebben er in totaal 111 aardbevingen plaatsgevonden.

De magnetosfeer is verzwolgen door deeltjesplasma.
Verdere krachtige fakkels worden verwacht als we dinsdag en woensdag naderen, zelfs als de zonnewind op hun normale niveau blijft, namelijk tussen 300 en 400 kilometer per seconde (km/s).
Zonnewinden duwen de fakkels meestal naar buiten, maar het lijkt erop dat de fakkels zelf van onze zon af kunnen stoten met bijbehorende coronale massa-ejecties zonder dat de wind die er vandaan komt enorm hoog is.

Dit komt omdat onze zon, zoals al vaak is vermeld, zijn energie ontvangt van de "Grote Centrale Zon" die zonne-energie op verschillende manieren kan activeren zonder dat de standaard traditionele wetenschappelijke informatie een noodzakelijk onderdeel is.

Dus harde wind of niet, krachtige fakkels kunnen ons zonnestelsel binnendringen en ons planetaire veld beïnvloeden.
De “Schumann Resonance” (“Power”) grafiek heeft vele uren op “black-out” gestaan, maar is nu weer bezig met het registreren van de trillingsfrequentie van Aarde/Gaia, en vandaag is er een beoordeling van “10” – vrij laag voor dit "Nu" wanneer onze planeet zich verheft naar enorme doses LICHT.

Tijdens "black-outs" gebeurt er zo'n kosmische kracht dat technologische hulpmiddelen het niet kunnen registreren.
In sommige gevallen geloven veel mensen dat de apparatuur doelbewust is gewijzigd, zodat het niet volledig onbruikbaar zal zijn met de hoge kracht die uit de kosmos komt en die zo dramatisch beïnvloedt.

Dit zou waar kunnen zijn; dit bewijst echter nog steeds dat de technologie van de mensheid niet opgewassen is tegen kosmische gebeurtenissen.
Het kan alleen zo ver gaan in zijn rapportage. We moeten waarderen wat er uit de apparatuur kan worden gehaald, maar er niet absoluut op vertrouwen dat technologie alle juiste antwoorden op onze vragen heeft.

Anders zal de mensheid toestaan ​​dat machines alle aspecten van het leven beheren, en dit begint te gebeuren.
Weinig mensen lezen bijvoorbeeld 'echte' boeken. Ze zijn gefascineerd door "E-Books".

Mensen kunnen online winkelen, online onderzoek doen, online met anderen over de hele wereld communiceren, online een medische diagnose krijgen, online vliegtickets kopen, online inloggen bij hotels, solliciteren online, en kan zelfs het goddelijke online aanbidden.

Technologie is in sommige gevallen goed (ik typ dit artikel tenslotte via de computer), maar technologie is nu bijna het spreekwoordelijke 'levensbloed' van de gemiddelde mens.

In een eerder artikel heb ik vermeld hoe mensen in een restaurant recht tegenover elkaar kunnen zitten, maar in plaats van een gesprek aan te gaan, zijn ze druk bezig met het bedienen van de knoppen op hun mobiele telefoons tijdens het 'sms'en.

Mensen "sms'en" terwijl ze rijden, lopen en terwijl ze in de klas zijn wanneer ze geacht worden naar de lezing te luisteren.

Geen wonder dat DNA door de eeuwen heen slapend is geworden in het collectief en tot op zekere hoogte is uitgeschakeld.

Cellulaire records zijn stoffig geworden door ongebruikt te zijn.

SOURCE LIGHT moet nu repareren wat de mensheid "verprutst" heeft!
SOURCE is echt medelevend en liefdevol om bereid te zijn om de mensheid en misschien andere "wezens" in andere sterrenstelsels te "repareren" die zichzelf ook hebben toegestaan ​​om te vallen van de hoogten van GODDELIJKE AFSTEMMING.
De jongeren van vandaag, als een ander voorbeeld, kunnen zich niet voorstellen dat ze rechtstreeks naar een televisie moeten lopen en de kanalen moeten omdraaien.

Ze zijn gewend om op de afstandsbediening te drukken. Ook wij volwassenen zijn hieraan gewend geraakt.

Jongeren vinden het ook vreemd dat alle maaltijden ooit in een oven werden gekookt en dat het gezin even moest wachten met eten.

Nu kan een magnetron een gezin binnen enkele ogenblikken of zeer korte tijd een volledige maaltijd met meerdere gangen geven, en de meeste mensen zijn zich niet bewust van de gevaarlijke straling die de magnetron uitzendt.

De meesten geven er misschien niet eens om!

Laten we alle andere voorbeelden vergeten die kunnen worden gegeven over de "snelle en gehaaste" aard van de mensheid.

Laten we in plaats daarvan bidden voor een collectief ontwaken dat LICHT toestaat om naar degenen te komen die niet begrijpen wat er op onze planeet gebeurt. Laten we bidden voor een “Bewustzijn-Correctie”.