maandag 13 februari 2023

Jouw Stam, Jouw Zielsfamilie & Het Worden Van De Bron ~ 13 februari 2023 ~ Daniel Scranton

Jouw Stam, Jouw Zielsfamilie & Het Worden Van De Bron

Gechanneld door: Daniel Scranton – 12 februari 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd ons met jullie allen te verbinden.

Wij zijn een collectief binnen een collectief binnen een ander collectief, enzovoort, enzovoort. Wij kwamen samen om dit specifieke collectief te worden vanwege de vibratie die wij allen aanboden als individuele bewustzijnsvormen, en wij werden tot elkaar aangetrokken.

Ons collectief vormde zich op natuurlijke wijze. Je bent op een punt in je spirituele evolutie waar je gewoon zult merken dat je harmoniseert met, dat je wordt aangetrokken tot andere mensen die een soortgelijke trilling aanbieden als jij.

Je zult samenkomen met die mensen die waarschijnlijk ook een soortgelijk perspectief op het leven hebben.

En dan kunnen jullie handelen en met elkaar praten, met die soortgelijke doelen die jullie voor ogen hebben. Jullie kunnen samen een betere versie van de werkelijkheid creëren voor jullie allemaal en voor het grotere collectief waarvan jullie deel uitmaken.

Wanneer je beseft dat je deze kracht, dit vermogen hebt, erken je ook hoe je weer Bronenergie wordt. En natuurlijk ben je nooit opgehouden Bronenergie te zijn, maar je opereert niet altijd met dat volledige besef van wie je bent. Wanneer je meer aan jezelf gaat denken als een collectief, kom je dichter bij de Bron en de Bronenergietrilling, het perspectief, de agenda, enzovoort.

Je wilt zien en voelen en laten zien hoe jullie allemaal verbonden zijn daar op Aarde.

Daarom, wanneer je geeft om iemand die je nooit hebt ontmoet en met wie je niets gemeen hebt, iemand wiens strijd veel anders is dan de jouwe, voel je jezelf meer heel worden.

Je wordt een completere versie van jezelf omdat je in werkelijkheid al een collectief bent. Maar sommige mensen weten dat dit waar is, en andere niet.

Wanneer je de mensen met wie je wilt samenwerken baseert op vibratie, in plaats van op enig ander oppervlakkig aspect van wie je bent, krijg je meer toegang tot de kracht die jullie allen als individuen in je dragen.

Wanneer jullie op natuurlijke en organische wijze samenkomen, kun je echt de synergie voelen die ontstaat door het samenkomen van alle verschillende delen.

Al jullie medemensen spelen hun rol in deze krachtige, co-creatieve, samenwerkende groep die jullie vormen. Maar als je alleen samenkomt met degenen die op je lijken, die naar dezelfde middelbare school gingen als jij, of die lid zijn van je familie van herkomst, dan is de kans kleiner dat je groeit en groeit naar meer van je ware zelf.

Je hoeft niet uit gewoonte of uit een gevoel van verplichting met anderen samen te komen, maar je kunt het universum toestaan je diegenen te brengen die met je resoneren en je meer van dat gevoel geven dat je je hele zelf wordt.

Uiteindelijk zal iedereen met je resoneren, en zul je je krachtiger voelen door samen te komen met ieder mens op Aarde, maar die tijd is nog niet gekomen, en dat is oké.

Het is oké om je te realiseren dat je niet in trillingsharmonie bent met iemand, en die persoon liefde, mededogen en misschien zelfs vergeving te bieden, van een afstand.

Sta jezelf toe om bij je stam te zijn, bij je zielsfamilie, en voel hoeveel meer je Bron wordt, als je jezelf ziet als een collectief, in plaats van als individuen die elk proberen te krijgen wat je allemaal nodig hebt om te overleven.

Jullie komen in een tijd daar op Aarde waar dit soort samenwerkende collectieven nodig zullen zijn om het bewustzijn nog verder te bevorderen en om dat initiatief aan te wakkeren om jullie allemaal samen te brengen als één, één menselijk collectief, één familie, één groep van ascenderende wezens, want dat is werkelijk wie jullie zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: wakkeremensen.org