zondag 12 februari 2023

Hoofdstuk uit het boek van Ronna Herman Op Vleugelen van Licht

Het grote evenement is begonnen, uw succes is verzekerd

"Geliefde Meesters van het Licht, voelt u hoe de opwinding elke dag toeneemt en de verwachting groeit? Voelt u zich wat teruggetrokken en eenzaam, alsof al die dingen die zo belangrijk leken en waar de laatste jaren uw aandacht op was gericht geen betekenis of waarde meer hebben? Kost het u moeite zich te concentreren op het gewone werk en de details van uw dagelijkse taak, of aandacht te schenken aan gesprekken? Uw werkelijkheid verandert en u voelt wat verwarring en ook wat ongemak wanneer u zich aanpast aan de energieën van de hogere frequenties waar u toegang toe krijgt.

Vele van u hebben de creaties buiten uzelf, die u zoveel verdriet hebben bezorgd, geïntegreerd of in evenwicht gebracht; uw relaties zijn liefdevoller en hebben meer betekenis; u begint te geloven dat u recht heeft op overvloed en een gestage stroom van gemanifesteerde energie in de vorm van materiële bezittingen die nodig zijn voor uw gemak en het dagelijkse bestaan. Uw creativiteit bloeit op en krijgt nieuwe dimensies, en uw gezondheid neemt toe. En waarom dan, zegt u, heeft u zulke verwarde gevoelens van angst, verlies, woede, eenzaamheid, afgescheidenheid en frustratie die diep uit uw innerlijk schijnen op te wellen?

Naar mate u het pad of de indrukwekkende spiraal van de hemelvaart beklimt en hoger komt, worden de energieën verfijnder en de tests en onevenwichtigheden subtieler. U heeft gedachten van liefde, vrede, en harmonie uitgezonden en deze manifesteren zich nu in uw omgeving. Maar u heeft nog overgebleven onvolmaakte geheugencellen in uw lichaam, die lostrillen door het Licht dat u toelaat en dat uw fysieke, mentale en emotionele lichamen heeft doordrongen. Deze geheugencellen drijven vrij rond en als u hen totaal loslaat, nestelen zij zich in de gebieden waar u het meeste kwetsbaar bent: in de solar-plexus, waar zij angst en oude emotionele reacties creëren; in de lagere chakra's waar zij instinctieve herinneringen aan overleving en angst oproepen, of onevenwichtigheid van de mannelijke en vrouwelijke polariteiten, gevoelens van ontoereikendheid of wantrouwen jegens de gevoelens van macht of gevoeligheid die u dacht geïntegreerd te hebben.

Velen voelen pijn in verschillende delen van hun lichaam en ontwikkelen zelfs symptomen van pijn of ziekte in verschillende organen, maar uw artsen kunnen niets vinden. Verbaast u dat, geliefden?  Uw allopathische diagnose-apparatuur kan niet waarnemen of registreren wat er mis is met u, hoewel het gunstig is om door het elimineren van alle lichamelijke ziekten uw geest gerust te stellen, zodat u naar de werkelijke oorzaak gaat zoeken. Geliefde vrienden, u muteert! U zit midden in een intens transformatie-proces en het gaat heel snel. Onevenwichtigheden die eeuwenlang in uw etherisch lichaam waren gegrift worden geharmoniseerd. Implantaten en coderingen die u gevangen hebben gehouden en hebben gemaakt dat u slechts een fractie van uw mogelijkheden gebruikt, worden losgelaten of opnieuw geprogrammeerd.  Daarom zult u zich tijdens deze overgangstijd een beetje ontregeld voelen, een beetje uit de pas. U heeft zoveel Illusies en bekoringen van de derde dimensie, die in uw uiterlijke wereld bestonden, losgelaten. Maar wat u zich misschien niet realiseert, is dat dit ook uw innerlijke wereld, en vooral uw lichaam moet beïnvloeden.

De reden dat wij u hiervan bewust maken is in de eerste plaats om uw geest tot rust te brengen, en ten tweede om u zo snel en zo gemakkelijk mogelijk door deze tijd van innerlijke  aanpassing heen te helpen. Het is belangrijker dan ooit dat u naar uw lichaam luistert, dat u elk facet van uw lichaam aanspreekt en waarneemt. U bent zich er tenslotte van bewust geworden dat het mogelijk is te communiceren met de ongeziene sferen, maar u gelooft nog niet dat u met uw eigen lichaam kunt communiceren. Luister naar uw fysieke zelf, spreek uw organen en andere delen aan via uw gevoel en intuïtie, en begin een gesprek.   Het zal u verbazen wat u zult leren en u zult ontdekken dat uw lichaam verheugd gaat antwoorden en u bewust maakt van informatie die uw wezen van binnenuit zal veranderen. 

U voelt zich niet op uw gemak met uw nieuwe bewustwording of werkelijkheid terwijl u de hogere dimensies in- en uitglipt. U gaat omhoog, geliefden, u zit midden in het proces. De meesten van u hebben de derde dimensie achter zich gelaten en hebben een groot deel van de dichtheid van de vierde gepasseerd.  U handelt vanuit een gezichtspunt waar u deze lagere werkelijkheden door een waas of bijna als via een droom ziet; u bent zich er van bewust, maar zij beïnvloeden u niet langer of raken uw bewustzijn niet meer. U boort de hogere frequenties aan, maar u bent er nog niet mee in harmonie, of u kunt de werkelijkheid nog niet bevatten van wat u ervaart.  Dat is te verwachten, want er is geen duidelijke grens of afscheiding, maar een geleidelijke overgang of wederzijdse doordringing tussen de dimensies, ziet u.

Uw ego past zich ook aan aan zijn nieuwe rol als dienaar van uw Hogere Zelf, maar geeft zijn greep op u niet zonder strijd op. Waar het vroeger tegen u fluisterde dat u rijkdom, macht, schoonheid ect. moest bezitten om waardevol te zijn en dat u liefde en bevestiging buiten uzelf moest zoeken, heeft het nu een nieuwe strategie.  Als u uw vaardigheid en het feit dat u een Goddelijk wezen bent, een heilig fragment van de Schepper, gaat accepteren, fluistert het tegen u: 'Waarom denk je dat je zo groot bent? Hoe kun jij, zo'n onbetekenend iemand, drager zijn van het machtige Christus-bewustzijn, of een afgezant zijn van de Hiërarchie, of een Meester? Wat brengt je ertoe te denken dat je de hemelvaart waard bent?' Het gaan maar door, in de hoop zijn prominente plaats in uw bewustzijn te heroveren.

Neem het uw arme ego niet kwalijk, het probeert alleen maar zijn juiste plaats in uw opnieuw bezielde wezen te vinden. Wijs de fluisteringen en de negatieve gedachten kalm af, zeg wat onze geliefde broeder Jezus zei toen hij zijn vele dagen en nachten in eenzaamheid van de woestijn doorbracht ter voorbereiding op zijn opdracht en hemelvaart: Satan, ga achter mij.'  In werkelijkheid bedoelde hij zijn ego, want alleen door het ego kunnen de negatieve gedachten uw geest binnen komen.  Heb al die delen en facetten van uzelf lief, koester en eer ze terwijl u door dit beslissende overgangsproces gaat.

Wij geven u in overweging in deze tijd geen belangrijke besluiten te nemen, geliefden.  U zit allemaal ' in de wachtkamer' zou u kunnen zeggen, terwijl u dit intense inwijdingsproces ondergaat.  Velen van u vragen waarheen zij moeten gaan en wat zij moeten doen. U zult het spoedig weten, u hoeft niet te vragen of te twijfelen.  Als de visioenen over uw toekomst aan ieder van u worden geopenbaard, zult u precies weten wat u moet doen, en of u moet verhuizen.  Besteed deze komende maanden aan het oplossen van alle zaken of situaties die nog om uw aandacht vragen. Het is inderdaad een eenmalig proces, een tijd van afzondering en zelfbeschouwing.  Velen hebben zich teruggetrokken uit de beïnvloeding door hun groep en hebben behoefte aan eenzaamheid.  Respecteer deze impulsen want zij zijn waardevol. Hoewel het hemelvaartsproces dat u doormaakt een masse-evenement is, is het ook een zeer persoonlijke gebeurtenis.

Niemand heeft precies dezelfde voorgeschiedenis als u.  Niemand heeft precies dezelfde bestemming als u en niemand anders kan uw opdracht voor u volbrengen.  U bent een uniek schepsel- er is er maar één van.  Volg de aanwijzingen van uw hart, geliefden, luister meer dan ooit naar uw ziel.  Luister de cosmische telephatische luchtwegen af, zodat u op de hoogte bent van de wonderbaarlijke informatie die uitgezonden wordt.  Oude wijsheid die van de cosmos en kennis die betrekking heeft op de komende Gouden Eeuw begint vanuit de hoogste bron van het Universum en uw Melkwegstelsel door te sijpelen.  Zij dringen door en verspreiden zich in uw zonnestelsel en uw planeet. Degenen die toegankelijk zijn voor deze Goddelijke frequenties zullen er de eerste vruchten van plukken. 

Als u denkt dat u niet veel voortgang heeft geboekt, kijk dan terug op wie en waar u maar een paar jaar geleden was.  U zult zich bewust worden van de verbazingwekkende veranderingen die u al heeft bereikt.  En toch is dat slechts het begin; u bent slechts een schaduw van het prachtige, stralende wezen dat u zult worden.  Dat weten wij, want wij hebben een glimp van uw toekomst gezien.

Elke dag ontwaken steeds meer zielen uit hun sluimering.  U, de voorhoed, de wegbereiders die de wegen hebben vrijgemaakt en veel obstakels hebben verwijderd, heeft uw werk duidelijk uitgestippeld.  Uw geestelijke broeders en zusters zullen leiding, verzorging, genezing en richtlijnen nodig hebben.  Zij hoeven niet door het onbekende terrein te reizen dat u in geloof en hoop heeft betreden; u heeft het Licht verankerd, de zich verspreidende waarheden ontvangen, en daarbij de visie voor iedere ziel persoonlijk verbreed en een begrip van 's mensen rol als integraal deel van het Universum teweeg gebracht.  Er wordt opwinding en hoop gewekt in het etherische lichaam van de Aarde en in het onderbewustzijn van de mensheid.  Terecht, want de tijd van het Grote Ontwaken is aangebroken.

Wij bezien uw vorderingen met grote vreugde en vol verwachting, want het wonderbaarlijke experiment waarvoor de Aarde werd geschapen en waarvoor u als vrijwilliger werkte, zal tenslotte geen mislukking zijn.  U bent een daverend succes, geliefden, en uw taak is bijna voltooid.  Ik verlaat u nu; u wordt omringd door het tedere Liefde/Licht van God/Godin/Schepper en al hun afgezanten. 

IK BEN de Heer Michaël