dinsdag 14 februari 2023

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment

Het is heel druk op de zon. Het is alsof al die vlekken erbij willen zijn. Ze willen zich laten zien en voelen. Ook vanochtend zijn er al c-klasse vlammen geweest. Er zijn weer diverse registraties niet zichtbaar. Niet te zien zijn, het magnetisch veld, de snelheid van de zonnewind en de instroom van de fotonen energie.

Wij zullen het met ons innerlijk kompas moeten doen. Dat je zonnevlammen kan verwachten is duidelijk. Dat de energie krachtig blijft is ook duidelijk. Wij zijn in hogere versnelling en die gaat zeker niet lager. Wij wilden graag doorstromen naar volgende fases. Het is aan de gang.

--> Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, stramme spieren en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.