zaterdag 20 november 2021

Morning Messages: Wereldwijd Dienstwerk ~ 20 november 2021 ~ Peggy Black


Wereldwijd Dienstwerk

Gechanneld door: Peggy Black – 18 November 2021

Emoties zijn ontworpen om te dienen als richtlijnen om je te laten zien wanneer je van koers raakt. Als je angst voelt, is het waardevol om dat op het moment zelf uit te drukken: “Ik voel op dit moment wat angst.” Je hoeft niet te weten waar de gevoelens vandaan komen, of wat ze betekenen; je hoeft ze alleen maar te erkennen. Als ze eenmaal erkend zijn, zijn ze onschadelijk gemaakt. Ze worden niet opgeslagen in je systeem.

Elke keer dat je persoonlijk een oud patroon van angst of strijd transformeert, hef je een energetisch stuk van de disfunctionele matrix op. Je verhoogt je persoonlijke vibratie. Elke keer dat je een emotionele reactie van boosheid of oordeel verandert in liefde, vreugde, dankbaarheid en acceptatie, doe je op persoonlijk niveau wereldwijd dienstwerk. Elke keer dat je samenkomt met andere wakkere, multidimensionele wezens, versterk je de kracht van je wereldwijde dienstwerk.

Het geschenk dat je aan het collectief kunt aanbieden door je belichaming is het geschenk van een zuivere, hoge trillingsfrequentie. Een zuivere hoge trillingsfrequentie wordt vastgehouden in vreugde, dankbaarheid en waardering. Onthoud om deze frequentie te handhaven, of er zo vaak en zo snel mogelijk naar terug te keren. Elk moment is een gelegenheid om de lang gekoesterde disfunctionele vibraties van gebrek, angst, woede, oordeel en onwaardigheid te verschuiven.

©2006 Peggy Black Alle rechten voorbehouden. Je mag deze boodschap delen en verspreiden zolang er niets aan veranderd wordt, je de auteur vermeldt en deze copyright-vermelding en het webadres vermeldt: www.morningmessages.com

Deel vrijuit, geef door, blijf in je vreugde, dankbaarheid en waardering.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org