zaterdag 20 november 2021

Energie Update 20-11-2021 ~ Inge Heldens


Energie Update 20-11-2021
Het Laatste Oordeel....
De Volle Maans met een Gedeeltelijke Verduistering van maar liefst 6 uur in Stier ookwel de Keizer de heerser de narcist genoemd. Deze bloedmaan ook wel
"Offermaan" genoemd staat in het geheugen gegrift en de Climax is groot.
De Bodem van de put is bereikt. Het is Donkerder dan donker geworden. De uitwerking was tragische en de grootste Angst is werkelijkheid geworden de afgelopen dagen/ uren.

De Zielen die zich hiervoor Opgeofferd hebben, hebben hun zielstaak volbracht. En zullen binnenkort stralen aan de heldere hemel. Voor de andere die dit drama aanschouwd hebben en / of hebben mogen overleven voor hen ligt nog een zielstaak in het verschiet op aarde.
Deze offermaan werd ook wel benoemd als
" De Wederkering " de bodem van de put is bereikt en hierdoor zullen er weer vele mensen gaan "Ontwaken'. De Maat is Vol. Het karmisch spel wat zijn voorgeschiedenis kent in vele vorige levens is uitgespeeld.

Het is nu zo Donker geworden, dat het enkel nog licht kan worden. Ik zei al eerder het
"Venijn zit hem in de Staart" van het einde van het " Schorpioenseizoen. De Heerser van Pluto staat voor De Dood & De Wedergeboorte, oftewel ieder einde kent een nieuw begin, op welke manier dan ook.

De 22e naderen we het Boogschutter seizoen en dit is tevens het 2e energieportaal van de maand November, dat een éénieder diep in het Hart zal raken. Hoe jij geraakt wordt zal jou zielspad bepalen. Het is wel zo dat het naar de donkerste nacht enkel nog dag kan worden. En dat het nu nog enkel lichter kan worden.

Vele zullen dit licht ervaren door de littekens die achter zijn gebleven. De Ontwaking naar de Donkerste Nacht van de ziel is een feit geworden. En we kunnen nu enkel nog omhoog stijgen. Iets wat zowel Hemels als aards kan geschieden.

Degene die deze Donkerste nacht van de ziel kennen, weten waar ik over spreek. Zij kennen De Dood, de littekens, de jas die te klein werd, het licht wat aanging naar de diepste pijn ervaren te hebben. Oftewel de Ontwaking naar de Donkerste Nacht van de Ziel..
Ik wens iedereen veel sterkte, kracht, licht en liefde en in het bijzonder de familie van menige ziel die de aarde mocht verlaten de afgelopen tijd ...
Het licht gaat nu weer branden..
Foto ; beeld Expansion
Inge Heldens