zaterdag 20 november 2021

Energie boodschap 20/11/2021 ~ Carlo Freemanfreesoul


Energie boodschap 20/11/2021

Je kan het gewoon niet meer tegenhouden. Alles valt uit elkaar en alles wat je dacht die ging staande houden glipt uit je handen. Er is geen tijd meer en de tijd is er ook nooit geweest. Elk moment van de dag krijg je de kans om het anders te gaan doen, om te manifesteren wat er wel in je leven past.

Alles was gebouwd op zand, nu versta je waarom er zoveel storm nodig was. Alles moest worden opgeruimd zodat je volledig van nul kan beginnen. Nu denk je: Waarom duurt het zolang? Het universum verschuift alles maar niet iedereen wens mee te schuiven.

Ook jij hebt het hele proces op je eigen tempo gedaan en hoe vervelend het nu ook voelt, hoe uitgeput je geraakt, weet dat dit allemaal gebeurt voor het beste van hele mensheid en voor Moeder Aarde.

Jij had deze duister ook nodig om het licht te zien. We hebben beide nodig, deze polariteit brengt duidelijkheid. Er verdwijnen mensen uit je leven en er komen nieuwe bij. Je verliest van je materiële bezit maar je verliest niet aan je eigen waarde.

Je blijft een liefdevolle ziel die zich elke dag inzit om verbetering te brengen voor elk levend wezen. Heef de moed niet op, durf ook toe te geven aan je angsten en gebruik die angsten om ze om te zetten in positieve energie en daden.

Alles wat je voelt kan je omzetten in kracht, let erop hoe je deze omzet. Alles beïnvloedt de hele wereld en ieder die hierop leeft. Doe goed voor elkaar, wens goedheid voor elkaar. Respecteer en waardeer elkaar. Vandaag voel je afstand en morgen staan jullie samen uit te huilen van vreugde.

Ik wens jullie een fijne zaterdag toe, liefdevolle groet Carlo