donderdag 14 oktober 2021

Kosmos & Ascensie Journaal Donderdag 14 oktober 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos & Ascensie Journaal
Donderdag 14 oktober 2021

ZEER STERKE EN ''DOORPERSENDE" TSUNAMIGOLVEN MET EEN ENORME KRACHT!!

*** DERDE TSUNAMI IN IN DRIE DAGEN*** SR PIEKEN TOT 33 Hz ZUIVEREN DE PLEXUS SOLRIS DIEP EN LEGT DE RAFELIGE ZIELEWOND BLOOT***ZONNEWINDSNELHEDEN KP 1-2***STERKE KOSMISCHE STRALING DOORBOORT DE AARDSE ATMOSFERISCHE LAGEN EN DUS ONZE AURA LICHAMEN**INSTABIEL AARD MAGNETISCH VELD GEEFT FYSIEKE_EMOTIONELE EN MENTALE ONBALANS***

Er komt nog een CME aan, maar deze mist misschien. Een magnetische gloeidraad verbonden met zonnevlek AR2882 barstte uit in de vroege uren van 12 oktober. Het puin zal naar verwachting op 15 oktober de aarde passeren.

De energiestijgingen gaan in een rap tempo, en dat voelen we, ons fysiek lichaam heeft het zwaar te verduren om zich aan te passen aan de hoge energiefrequenties. De behoefte aan kabbelende weggetjes is groot en liggen ver weg van de snelwegen van het dagelijks leven.

Ons ultragevoelig en ragfijn etherisch zenuwstelsel/web wordt voortdurend onder stroom gezet oiv dit binnenstromende hoogfrequente licht via onze kruin [fontanel] naar ons achterhoofd en de wervelkolomroute en vv.

En die stroom duwt alle zenuwkanalen open die ooit verstopt hebben gezeten toen we gingen overleven in 3D! Alsof er een hoge drukspuit op je zenuwkanalen wordt gezet.
Dit geeft reflexen, automatismen van je ego=hoofd die je je nu heel bewust gaat worden, het zijn oude patronen die je nu niet langer dienen!

Onze nekwervels worden uitgelijnd met de 12 energiebanen/gevoelssnaren en we hebben daarmee te leren omgaan zoals we navigeren op een drukke 12-baans autoweg! Dit uitlijnen zet je wervelkolom weer op 1 rechte lijn oiv de cranio-sacrale ritme.

Hier bevindt zich de lege ruimte die wordt volgegooid met prikkels en impulsen waarop ons ego=hoofd gelijk wil reageren.

Heel dwingend kan je hoofd nu zijn, gebiedend en veeleisend. Hoe hoger we stijgen hoe chaotischer je ego, die weet zich geen raad met al die impulsen en prikkels en wil alles multitasken en onder controle houden.

Je nek kan gespannen [stijve nek] zijn en je keel schor en een druk gevoel op je achterhoofd en voorhoofd.

Je bovenarmen kunnen verkrampen en koude vingers of soms ineens hele hete handen!
Pijn tussen je schouderbladen door de toegenomen afvalstroom! Beukend gevoel tegen je middenrif aan die daardoor aanspant en volloopt met afval.
Heel veel opgehoopte gassen [borrelende maag]die vrijkomen en tijdelijk een blokkade geven in en rondom je middenrif wat een benauwd en een hoogzwanger gevoel kan geven.
Misselijkheid, spijsverteringsproblemen, stekende hoofdpijnen, grieperig, moe, uitgeteld etc.
Door de vele afvalstoffen die nu vrijkomen uit de verstopte zenuwkanalen, dit geeft zenuwpijn!!!!.
Kriebelende trui-gevoelens mn van je bovenlichaam, jeuk om gek van te worden= doorstroming van de ragfijne etherische zenuwkanaaltjes= de verbinding met je kristallijnen lichaam die nu volledig activeert in de 5D portaal [40-100Hz=instroom gamma light=genezende energie ver voorbij 3D en vraagt om vertragen ipv de oude vertrouwde 3D tredmolen=stress, haast, moeten, drukdrukdruk. BURNOUT 3D IS SOUL IN 5D!!!
Ons zenuwstelsel maakt overuren en kan daardoor de nodige verstoringen geven, we lijnen nu uit in rap tempo en dat vergt overgave, vertrouwen ipv angst en paniek, en bovenal een liefdevolle zelfzorg!

Geeft afstoting van je oude vertrouwde levensstijl en laat meer en meer licht toe in je energiesysteem alsof er iets groots en verfrissend je staat te wachten!

De afstoting ervaar je als vibrationele klachten; hoofdpijn,
hartfladderen/overslaan, drukgevoel borstkas ribbenbogen, flanken en tussen de schouderbladen, drukgevoelens buik/maag/middenrif, druk op het borstbeen, drukgevoelens nek, schedel en voorhoofd tgv openen hypofyse en epifyse, grieperig, koude en hitte aanvallen, pijnlijke lymfeklieren, klachten aan je wervelkolom, zenuwstelsel door de toenemende opbouw van de drukgolven, deze duwen ahw je wervelkolom rechtop en in zijn gezonde en oorspronkelijke stand.
Depressieve gedachtevormen[ ontstaan door de verbeterde huidcirculatie] komen naar boven alsof je sterft en afscheid nemen gaat van je leven = ontgiften.

Overgave en toestaan van al je gevoelens zodat ze weer vrij mogen stromen en de blokkades opheffen van vele levens en generaties opgeslagen in het celgeheugen/DNA. Grote opruiming dus!”

Ons darmvlies[bloedzuivering] maakt overuren als een op hol geslagen wasmachine die keer op keer blijft spoelen op een torenhoog toerental en dat verklaart de moeheid, misselijkheid, darmklachten en dizzy alsof we zeeziek zijn omdat we onze balans nog niet kunnen vinden.
De aanvoer van afvalstoffen uit onze benen, onderlichaam en bekkengebied is te groot.

Grote massale opruiming dus, zowel in je binnenwereld als in je buitenwereld.

Aanpassen, aarden, reinigen en overgave!

www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning bij ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering!
Ze werken bij mij fantastisch en bieden mij een geweldige ondersteuning tijdens deze heftige transformatie vooral bij HSP-ers!!!

Marjolein Ingrid Soulpursang