vrijdag 29 oktober 2021

Energetische Verschuivingen ~ 29 oktober 2021 ~ Judith Kusel

Energetische Verschuivingen

Door: Judith Kusel – 28 oktober 2021

Immens krachtige golven van energetische verschuivingen stromen binnen en deze duwen ons letterlijk uit het oude en in het nieuwe.

Het is een regeneratieve levenskracht en heeft inderdaad een effect op al het leven. Het is levendig en waarlijk 7e dimensionaal aangezien de Nieuwe Aarde nu in een snel tempo aan het opstijgen is naar de 7e dimensionale staat.

Ik heb intense zuiveringen en helingen gedaan voor mijn studenten en degenen die dit weekend mijn webinar bijwonen, vooral omdat ik daartoe geleid werd. Meer dan dit, namelijk hen losgekoppeld van de matrix.

Aangezien de Zonneschijven van de 7e Centrale Zon van Verlichting nu op intense hoogste niveaus werken, met de Witte Vlam, gaan zij in feite door een intense wedergeboorte, omvorming en zelfs een transfiguratie als nooit tevoren.

Het kan tijden van intense desoriëntatie teweegbrengen, en een gevoel van een draaikolk te zijn, want deze spiralende tellurische energie draait ons inderdaad letterlijk in een veel lichter lichaam en trekt of zuigt ons inderdaad omhoog in hogere frequentiebanden.

Dit gebeurt op cellulair niveau, DNA, en diep in elk afzonderlijk atoom, molecuul en elektron in onze fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen.

Ik vind dit gewoon geweldig – want we hebben hier vele levens en existenties op gewacht, en hier zijn we nu in het heetst van de strijd, waar alles in de hoogste graad gebeurt!

Daarom is het zo belangrijk om gecentreerd te blijven en je niet uit koers te laten brengen.

Naarmate meer chakra’s zich openen, gaan we inderdaad verder dan alles wat we tot nu toe wisten en stappen we meer en meer in het onbekende.

Laat de transfiguratie gebeuren en sta jezelf toe om getransformeerd te worden, terwijl je letterlijk het oude voor altijd achter je laat!

Wat een tijd om levend en wel op de planeet aarde te zijn!

De Nieuwe Aarde en de Nieuwe Schepping is hier en laat zich nu op alle niveaus voelen!

Wow!

 

Judith Kusel

 

 

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org