vrijdag 29 oktober 2021

Morning Messages: Heilige Hart Ruimte ~ 29 oktober 2021 ~ Peggy Black

Heilige Hart Ruimte

Gechanneld door Peggy Black – 28 Oktober 2021

Het is de intelligentie van het hart die de mensheid totale genezing biedt en totale verbinding met de dimensies en de sterren. Wij hebben jullie aangemoedigd om terug te keren naar de heilige ruimte van je hart en liefde en waardering uit te stralen naar je werkelijkheid. Het is in het heilige hart dat het alchemistische proces van transformatie plaatsvindt.

Het is de intelligentie van het hart die de mensheid totale genezing biedt en totale verbinding met de dimensies en de sterren. Wij hebben jullie aangemoedigd om terug te keren naar de heilige ruimte van jullie hart en liefde en waardering uit te stralen naar jullie werkelijkheid. Het is in het heilige hart dat het alchemistische proces van transformatie plaatsvindt.

Wij ondersteunen en moedigen jullie aan om je hartruimte energetisch en emotioneel schoon te maken. Poets het, laat het glanzen, lucht het op, en begin er te leven. Als het hart energetisch verstopt is met oude emoties van pijn of verdriet of wantrouwen, dan wordt de rijkere en vollere verbinding met het goddelijke verstoord. Als het hart energetisch gesloten is voor anderen, is het gesloten voor het goddelijke. Het is tijd dat de mensheid het gewonde hart heelt.

Het is de intelligentie van het hart die jullie zal leiden en verheffen in al jullie handelingen. Oefen het vragen aan je hart voordat je het aan je verstand vraagt. Oefen het overbruggen en verbinden van de intelligentie van het hart met de intelligentie van de hersenen. Oefen met het uitstralen van onvoorwaardelijke liefde, vreugde, dankbaarheid en waardering vanuit je hart, niet vanuit je verstand. Sta jezelf toe om jouw heilige hartruimte te zien als ruim, oneindig, uitgebreid en heel. Het is je verbinding met het kosmische raster. Het is je weg naar huis.

©2006 Peggy Black Alle rechten voorbehouden. Je mag deze boodschap delen en verspreiden zolang er niets aan veranderd wordt, je de auteur vermeldt en deze copyright-vermelding en het webadres vermeldt: www.morningmessages.com

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org