zaterdag 30 oktober 2021

Ivo of Vega: gezonde bloeddruk ~ Sharon Stewart


Ivo of Vega: gezonde bloeddruk

Dit is waar senioren over opscheppen! Nadat ik rond 2013 twee recepten van de dokter had gekregen voor hoge bloeddruk, nadat ik mezelf ervan had afgehaald, een tijdje COQ10 gebruikt, en meestal vergeten om dat ook te nemen ....

Mijn bloeddruk is nu 121/80. Het is perfect!

Dat zou erop wijzen, denk ik, dat er minder vernauwing in mijn leidingen is door tandplak, en dat mijn bloed perfect stroomt.

Een manier om dit op mijn leeftijd – 61 – te bereiken, is STOPPEN MET STRESS OVER ELK BEETJE ONZIN, EN MENSEN UIT JE LEVEN VERLOREN DIE JE GEZONDHEID BEDREIGEN. En dat is in hoofdletters! Als je gestrest raakt, zoek dan een werkbare oplossing en voer deze uit. Je kunt anderen niet veranderen, maar je kunt wel de manier waarop je op hen reageert veranderen, of zo niet, de tijd die je doorbrengt met mensen die je opwinden verminderen.

Verlies de stress en verlies degenen die dreigen het te verhogen. Het doet wonderen!
Vergeet wat de dokter je vertelt! Dit is jouw recept voor een lang leven en een vredig en gelukkig leven!

Ivo: Je moet leren onderscheiden wat een echt probleem is en wat je eigen creatie is.

Ik: Ik denk dat veel mensen ongemakken als problemen zien. Misschien kan het mensen helpen om een ​​nieuwe manier te ontwikkelen om problemen te categoriseren. Er zijn bijvoorbeeld problemen, er zijn ongemakken maar geen vreselijke problemen, er zijn problemen die dringend zijn, er zijn problemen die al lang niet meer opgelost moeten worden, er zijn dingen die niet erg zijn. Ik merk dat onze taal steeds strakker wordt, en ik heb ook een beperking opgemerkt in het gebruik van bijvoeglijke naamwoorden, dat zijn woorden die zelfstandige naamwoorden wijzigen, en bijwoorden die werkwoorden wijzigen.
Wat lijkt je erger?
Hij heeft een klein probleem. Er zijn wat problemen vandaag, of
hij heeft op dit moment een groot toeterend dilemma.
In staat zijn om te onderscheiden welke onmiddellijke aandacht nodig hebben en welke later kunnen worden aangepakt, hoewel je je realiseert dat als je een klein probleem lang genoeg negeert, het kan veranderen in een heel groot toeterend probleem, of het kan gewoon verdwijnen.
Door nauwkeurig te categoriseren, helpt het je om enige schijn van vrede in je leven te bereiken. En dan is er het omgaan met mensen die deze verstandige manier van kijken weerspiegelen. Als je bijvoorbeeld omgaat met dramaqueens, krijg je veel stress waar je uiteindelijk erg ziek van kunt worden.
De mensen met wie ik nu omga, bezorgen me GEEN stress, met uitzondering van mijn buurman en ik werk eraan om dat probleem op te lossen. Ik kreeg een pre-goedgekeurd voor een hypotheek, een heel kleine, maar ik heb iets.
Ik heb een handicap in de naam van chronische vermoeidheid en/of fibro, en dus heb ik geleerd om automatisering te gebruiken om mijn leven te vereenvoudigen en mijn zelfzorg gemakkelijker te maken: ik heb een auto en een vaatwasser.
Ik realiseerde me dat ik erg afhankelijk ben van de zon, dus ik heb een groot raam met drie ruiten in de kamer waar ik het grootste deel van mijn tijd doorbreng.
Ik heb geluids-, geur- en lichtgevoeligheden, dus ik woon op een plek met maar één aangrenzend appartement. De man rookt helaas, maar ik houd mijn raam open. Er is geen appartement boven het mijne, dus geen lawaai op de bovenverdieping.
Ik doe mijn huishoudelijk werk in stappen van tien minuten en omdat ik het alleen ben, houd ik de boel opgeruimd en netjes – zoals ik het graag heb. Zo maak ik me niet druk om een ​​vies huis. Af en toe krijg ik hulp van buitenaf om te helpen bij klussen die zwaarder zijn of meer mankracht vereisen.
Ik organiseer om soortgelijke dingen bij elkaar te houden en om me te helpen vinden wat ik zoek. Alles heeft zijn plaats. Dus ik weet dat wanneer ik mijn sleutels wil, ze niet op de kast of een tafelblad liggen - ze zitten ALTIJD in mijn tas. Dat helpt als hersenmist toeslaat.
Ik kijk voortdurend naar verbeteringen in het dieet om dingen zoals lichaamspijn en hersenmist kwijt te raken. Ik volg momenteel een "schoon" dieet waarbij chemicaliën en Omega zessen tot een minimum worden beperkt. Sommigen van jullie hebben ons gevraagd naar verbeteringen in het dieet om je immuunstoornissen te helpen en ik zou dit aanraden: verbeter je dieet, verwijder de verkeerde oliën en voeg ontstekingsremmende oliën toe, verwijder suikers en verhoog stevia/monkfruit, en eet schoon en biologisch maar ook koolhydraatarm. Er zijn veel video's hierover op youtube en ook hoe je deze voedingsmiddelen kunt kopen. Ik eet ook een eiwitarme vorm van het keto dieet en daar val je wel op af. Door af te vallen komen oude opgeslagen chemicaliën en gifstoffen in uw bloedbaan terecht voor uiteindelijke afgifte, dus u ziet mogelijk geen vooruitgang in de vroege stadia van schoon eten.
Ik volg de allergieprotocollen van Lorna van der Haeghe om mijn allergieën te verminderen en de kracht van mijn immuunsysteem te vergroten. Kijk ook naar lekkende darmoplossingen, want als stukjes voedsel door de darmwand gaan, zal het immuunsysteem ze aanvallen omdat ze niet in je bloed horen, natuurlijk en dit zal voedselallergieën veroorzaken. Ik ben coeliakiepatiënt met caseïne-intolerantie.
De andere dingen waar ik naar kijk om te verminderen, zijn voedingsmiddelen of activiteiten die prikkelende reacties veroorzaken - die de bijnieren belasten. Dus alle voedingsmiddelen die een bijnierreactie veroorzaken en de vecht-, vlucht-, bevries- of vluchtreactie veroorzaken. Ja, ik merkte laatst op dat er een vijfde deel is van deze bijnierreactie wanneer een mens opgewonden is - film. Er is altijd wel iemand in de buurt met een mobiele telefoon om de aanhoudende chaos te filmen en later op YouTube te plaatsen. Dus vechten, vluchten, bevriezen, vluchten of filmen. Haha.
Ivo: Er zijn veel doelen om jullie energiesystemen op planeet aarde af te voeren. En dat is het doel - om je in een machteloze staat te houden, en vermoeidheid zou deel uitmaken van deze staat. Mind control is ingesteld om dit te doen, zodat je adrenaline blijft uitscheiden en in een op angst gebaseerde toestand blijft. Een op angst gebaseerde mens is een machteloze mens. De meest krachtige staat van een mens is er een van kalmte. Dat is niet waar de machten die je planeet runnen willen dat je bent, ze hebben liever dat je overbelast en angstig bent, rondrennen in een chaotische staat en in staat om te worden gecontroleerd. De reden dat zoveel mensen op jullie planeet geen controle over hun leven hebben, is omdat ze niet lang genoeg zullen ontspannen om het te ontwikkelen. Sharon doet dit nu en je ziet de resultaten die ze boekt. Je wordt gemakkelijker door anderen gecontroleerd als je jezelf niet onder controle hebt,
Ik: Ja, betere gezondheid. En halleluja daarvoor!
Ivo: Dat is ook een ander punt. Je televisie, videogames en youtube zijn allemaal stressvolle activiteiten. U zit voor een scherm en uw lichaam ondergaat een vlucht of vluchtreactie terwijl u in een stationaire positie zit! Je hebt geen manier om van de adrenaline af te rennen en je systeem weer op een normale kalmte te zetten.
Als je daadwerkelijk zou worden achtervolgd door de vermeende sabeltandtijger uit je verleden, zou je de adrenalinestoot ervaren en passende actie ondernemen totdat de situatie is opgelost: dus je zou vechten, vluchten of verstijven om te ontsnappen aan het worden opgegeten door deze mammoet en keer dan terug naar een normale lichamelijke toestand. Als je echter op je bank zit te kijken naar video's of tv-shows, of gamegames waarbij je anderen vermoordt, train je je hersenen om een ​​dagelijks dieet met een hoge adrenaline-activiteit te verwachten. Je verandert je normale lichamelijke en hersentoestand. En uw arts weet dit al omdat het posttraumatische stressstoornis erkent, wat het resultaat is van een langdurige bijnierstatus die de nieuwe norm wordt. Het feit dat je nergens voor wegrent, maar in feite geniet van deze adrenaline reactie terwijl je inactief zit, is het creëren van een afhankelijkheid van die staat van zijn als normaal voor jou en niet het verbranden van de adrenaline. In feite is het dat niet. Zoals we al zeiden, is het normaal voor een mens om kalm en vredig te zijn. Dat is de mens op zijn sterkst.
De mens die voortdurend in een staat van opwinding verkeert, is niet alleen machteloos, maar verslaafd aan zijn eigen adrenaline. Als je jezelf constant aan dit niveau van opwinding onderwerpt, zal al het andere in vergelijking saai lijken. Je zult verslaafd raken aan je eigen adrenaline, en het leven zal niet de moeite waard lijken, dus je zult depressief worden als je niet in een adrenaline-staat van opwinding bent.
Het is dan ook geen verrassing dat velen van jullie zijn wat jullie "dramakoninginnen" noemen die problemen en opwinding creëren om het gevoel te hebben dat je leeft.
Dat is wat jullie is aangedaan en nu is het, ja, voor veel lichtwerkers is het een probleem geworden, maar het is jullie levenswerk, net zoals het Sharon is om dit probleem ongedaan te maken. Het zoeken naar vrede, rust en een kalme geest is de eerste stap, en door dat te doen, kom je dichter bij de verbinding met je hogere zelf.
Dit is wat ze proberen te voorkomen: de ascentie van de mens – de verbinding van de mens met zijn hogere zelf.
Ik: Ja, via "Warrior World", softwareprogramma's waarbij menselijk bloed over muren wordt gespat terwijl de zogenaamde held elke mens neerschiet die ze voor zich op het scherm zien bewegen. En dan begin je een staat van hoge adrenaline te associëren met menselijke dood en moord. Dit kan echt verdraaid en verwrongen worden in de verkeerde geesten!
Ivo: En inderdaad! Je hebt geen idee van de schade die je jezelf aandoet, emotioneel, mentaal en fysiek, laat staan ​​spiritueel. Degenen die u de middelen verschaffen om deze dingen te gebruiken, begrijpen het echter wel. Dit moet je niet vergeten, mijn liefste. Het is allemaal ontworpen. Niets in je leven is er nu per ongeluk. Jullie levens zijn opzettelijk gemaakt door degenen die jullie beter begrijpen dan jullie zelf! De beste manier om te begrijpen wat hun langetermijnplannen voor uw samenleving zijn, is door te zien waarmee ze uw kinderen verleiden. Extrapoleer dan de langetermijneffecten van deze werktuigen op de menselijke psyche en je zult de toekomst van de mensheid zien, als ze in hun handen worden gelaten.
Interessant is dat je gelooft dat je onfeilbaar bent, maar toch extreem kwetsbaar bent. Het is verbazingwekkend dat zovelen de leeftijd hebben bereikt die ze hebben.
Wij in de melkweg gebruiken inderdaad computers, maar we gebruiken ze niet om elkaar te doden, zelfs niet in onze verbeelding. Dat zou voor ons buitengewoon walgelijk zijn. We realiseren ons dat iedereen onze familie is omdat we zoveel levens hebben gehad in onze eigen constellaties en in het buitenland, we hebben samen veel kinderen opgevoed en zij op hun beurt onze kleinkinderen, dus we begrijpen dat we allemaal familie zijn. De Veganisten en Lyrans begrijpen vooral dat wij de vaders en moeders van het menselijk ras zijn en dat allen die na ons kwamen onze kinderen zijn. Het zij verre van dat iemand van ons een ander familielid wil vermoorden. Een ander doden is jezelf doden. Toch doe je het op aarde in je onwetendheid en noem je het een spel.
Ik: ik niet!
Ivo: Ik besef dit, mijn liefste, maar de 9- en 10-jarigen van je buren doen het dagelijks.
Ik: ik weet het. Ze beseffen niet wat ze doen.
Ivo: En dat is mijn punt, mijn liefste. Ik vertel je wat je doet, want op een gegeven moment moet iemand verantwoordelijkheid nemen. Het komt voor dat velen van jullie alleen verantwoordelijkheid nemen als je nadelige gevolgen ondervindt voor je naïviteit en dan ga je op zoek naar antwoorden op je kwalen. Welnu, we stellen dit regime van vrede en rust voor en onthouding van alle bijnierprikkelende en bedwelmende voedingsmiddelen of substanties. Een gezonde levensstijl moet vanaf het begin worden omarmd, niet wanneer men zich realiseert dat men ziek is.
Ik: Ja, maar ze vertelden ons dat het goed voor je zou zijn om je tanden te laten vullen met kwik.
Ivo: Ja, jullie zijn allemaal misleid. Ik ben hier om je de weg te wijzen, als je maar naar mij wilt luisteren.
Ik moet toegeven dat de naïeve onschuld van de geesten die deze werktuigen in hun leven accepteren zonder voorafgaand onderzoek van de gevolgen ons verbaast! Jullie zijn als kinderen, die onschuldig alles als goed accepteren dat je wordt gegeven, niet begrijpend dat degenen die niet jouw goed in gedachten hebben, maar hun eigen goed hebben. Jullie doen het allemaal. Jullie allemaal. En alles wat ze moeten doen is het aan jou verkopen als "vooruitgang".
Maar er zijn er, zoals Sharon, die dergelijke voorwaarden ongedaan maken en verslag uitbrengen over hun bevindingen. Je gelooft dat voedsel het middel is om een ​​vredige staat van kalmte te bereiken, nou dat is slechts een deel van het proces. Het andere deel is zoals je zei: elimineer die uit je leven, elimineer activiteiten uit je leven, die je adrenaline verhogen zonder dat je het kunt verbranden terwijl het wordt uitgescheiden. Dit is de normale toestand van de adrenalinecyclus, het is niet de bedoeling dat het urenlang door je aderen blijft stromen.
Ik: Klopt, Ivo.
Ivo: Inderdaad, dat doet het.
Velen van jullie verkeren de hele dag in een zeer bijnieren staat van angst of stress, te beginnen met, ja, natuurlijk, je kopje koffie.
Ik: Ja, het beste van wakker worden is Folger's in je kopje.
Ivo: Wakker worden heeft zoals gezegd met zonlicht te maken, niet met koffie.
Ik: LOL
Ivo: Als je net zoveel aandacht zou besteden aan activiteiten die voor jou kalmeren als aan activiteiten die opruiend en prikkelend zijn, zou je veel beter af zijn en in staat zijn om los te komen van je eigen adrenaline. Bewust worden van wanneer je in een staat van bijnieren bent van lichaam en geest is belangrijk, daarna is het ook belangrijk om te leren hoe je dat kunt veranderen. Leren hoe je het kunt vermijden, is nog belangrijker. En ja, Sharon heeft wat dat betreft veel werk verzet. Nogmaals, ze heeft haar bronnen voor informatie over de Storm uitgekozen en ze heeft slim bronnen gekozen die haar niet opwinden of een adrenalinestoot in haar veroorzaken. Ze vermijdt dramatische presentaties met luidheid, gedurfde kleuren en opruiende beschuldigingen.
Ik: Heksenjachten.
Ivo: Ze beperkt ook de hoeveelheid waar ze zich elke dag aan blootstelt en stelt ook in dit opzicht grenzen. In plaats daarvan zoekt ze naar mensen die feiten presenteren op een manier waarop je het onderwerp zou kunnen bespreken tijdens een maaltijd of koffie.
Ik: Met andere woorden, normaal. Ja, en mensen blijven proberen me dingen over de Storm te sturen. Ik stel het op prijs dat u aan mij denkt, maar ik kies mijn bronnen zorgvuldig om de redenen die Ivo zojuist heeft genoemd: zodat ik niet te maken krijg met een bijnierschorsende staat van angst bij het bekijken van hun video of programma. Ik weet toevallig dat staten van angst vaak worden gevolgd door staten van depressie, en bedankt, maar dat zijn twee staten die ik liever uit mijn persoonlijke constitutie weglaat.
Ik denk dat mensen zich afvragen waarom ik mijn grenzen stel, en dit specificeer en dat specificeer – daarom ben ik zo kieskeurig! Dus mijn gezondheid kan verbeteren. Ik hou er niet van om me rot te voelen! Ik weet ook dat wanneer je jezelf te veel blootstelt aan prikkels, je een burn-out krijgt. Ik ben al in die staat en ik zou graag herstellen. Het andere dat ik weet, is dat wanneer je je bijnieren blijft overstimuleren, ze niet zullen opladen en je in een opgebrande staat van blahness blijft of je soms dagenlang verslapt. Klinkt dat als een leven dat je zou willen leiden? Nou, ik ook niet.
Ivo: Ja. En natuurlijk reiken velen van jullie, in je opgewonden lichamelijke toestanden, naar een substantie om je omhoog of omlaag te brengen.
Ik: Boven- en onderbuik, ja.
Ivo: En je begrijpt welke voedingsmiddelen dat ook voor jou doen, mijn liefste.
Ik: Boos voedsel is als chips, ze zijn knapperig. Als ik boos ben, wat eigenlijk niet zo veel meer gebeurt, knabbel ik aan chips (ja, dat gebeurt ook niet veel meer!) en als ik me onderprikkeld voel eet ik suiker omdat ik weet dat ik er terug naar een staat met meer adrenaline.
Ivo: Ja. Je hebt geen idee hoe je werkelijk bent vanwege je sterk gewijzigde mindcontrol, velen van jullie zijn of waren in deze staat. Je weet niet hoe je je van nature voelt, omdat je lichaam zeer veel adrenaline heeft. Dit moet nu ongedaan worden gemaakt.
Ik: Hm. Dit is interessant.
Ivo: Ja, er zijn momenteel veel interessante dingen op aarde.
Het is in feite ook onjuist om te verwachten dat als je eenmaal ouder bent, je lichaam achteruit gaat, zeker in het tempo van de mens op aarde. Dit is een onjuiste veronderstelling.
Sharon heeft geleerd hoe ze in haar latere jaren weer gezond kan worden omdat de enige stressfactor waarmee ze niet kon omgaan - de werkomgeving - haar werd afgenomen. Ze is verlost van de noodzaak om naar haar werk te gaan, en daarmee van de stress die het voor haar veroorzaakte.
Ze heeft van tijd tot tijd nog steeds moeite met angst en reageert nog steeds op bepaalde mensen, zoals de mede-afhankelijke rechthebbenden, en zoekt nu naar nieuwe antwoorden op dit probleem.
Ik: Ik hou van mensen die uit het niets komen, volslagen vreemden, om me te vertellen dat ze de keuzes van mijn leven goedkeuren. Mijn moeder deed dat vroeger en zelfs dat maakte me woedend. Ik zeg je niet om je goedkeuring te vragen, ik zeg het je zodat je zou kunnen overwegen om dezelfde veranderingen voor jezelf aan te brengen.
Ivo: Klopt.
Ik: Het andere dat ik probeer niet te doen, is werken met deadlines, omdat ik me realiseer dat met een naderende deadline die opdoemt, ik angstig zal worden. Dus ik probeer niet te werken met deadlines.
Je moet je sterke en je zwakke punten kennen. Ik heb veel gedaan om mijn angst te verlichten - een manier is om controle te krijgen over mijn directe omgeving. Het enige waar ik hier geen controle over heb, is dat ik me niet veilig voel in deze buurt, maar zoals ik al zei, ik werk eraan om dat te veranderen.
Het andere dat ik doe, is dat ik hulp krijg waar ik dat nodig heb. Zoals de auto, waar in de eerste vierenhalf jaar nog steeds niets ernstigs mee is misgegaan. Ik denk dat het de jongens bij de dealer helemaal perplex heeft gemaakt, maar mijn auto is een ster!
Ik begrijp waar je het hier over hebt, Ivo, en ik zie dat dat deel uitmaakt van wat wij lichtwerkers moeten doen om de mensheid op aarde nu te helpen. We moeten mensen leren hoe ze weer kalm kunnen worden, en die staat van zijn te verkiezen, in plaats van in een opgejaagde, gestresste staat van voortdurende angst te leven. Omdat we weten dat angst over adrenaline gaat, en adrenaline gaat over adrenaline.
Al deze dingen zijn gekoppeld. Alles. Adrenaline is de fysieke substantie, dus er is een energie op onzichtbare niveaus die als een elixer is voor die onzichtbare entiteiten. Het past allemaal.
Ivo: Ja, ze leven van je reactie op stress. Het bevat verbindingen of elementen die ze kunnen gebruiken om te overleven. En natuurlijk wakkeren ze je angst meer en meer aan bij elke kans die ze krijgen. Soms overleven bijlagen een leven lang met je, voedend vanuit je bijnierstaat.
Ik: Ja, Peter Maxwell Slattery had het over multidimensionaal meesterschap en ik kan dit als onderdeel ervan zien. We leven in een multidimensionale wereld met onzichtbare invloeden die we moeten leren beheersen, of we ze nu zien of niet.
Ivo: Klopt. Je moet leren om je lichaam en je geest uit de zeer bijnierschorsende toestanden te halen waarin ze zich bevinden, en leren jezelf te genezen en te stoppen met het voeden van het beest!
Ik: Dank je, Ivo.
Ivo: Mijn liefste, je bewijst een dienst aan degenen die lijden.
Ik: Ik ben blij om mijn bevindingen te delen.
**Kanaal: Sharon Stewart