vrijdag 29 oktober 2021

Korte energie update Vrijdag 29 oktober 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Korte energie update
Vrijdag 29 oktober 2021

***ZEER NERVEUZE EN GELADEN ENERGIE ALS STILTE VOOR DE TRANSFORMERENDE STORM**STERK VOELBAAR***TSUNAMI ALERT***KP O INTENSIVEERT DE GEVOELENS***STERK INTENSIVERENDE ZONNE ACTIVITEIT MET GEOMAGNETISCHE ONRUST***SR PIEKEN TOT 61 HZ REINIGT DE LICHAAMSHOLTEN EN BOVENAL DE BORTHOLTE MET UITSTROOM VERGANE LYMFE ***GEEFT PIJN LINKERARM-SCHOUDERBLAD-LINKER FLANK-DRUK OP HET BORSTBEEN-DRUK OP DE BIJHOLTEN EN VOORHOOFD-EN ACHTERHOOFD-SCHEDEL***

AANPASSEN-ACCEPTEREN-OVERGAVE-ZUIVEREN!

vrijdag Kp1 Kp3
zaterdag Kp2 Kp7
zondag Kp2 Kp5

DE ZONNEVLAM: Gisteren, 28 oktober, beleefde de zon een wereldwijde uitbarsting. Het begon bij 1535 UT toen zonnevlek AR2887 een X1-klassezonnevlam ontketende. De ontploffing creëerde een enorme tsunami van plasma die over de hele zonneschijf golfde:
De plasmagolf was ongeveer 100.000 km lang en bewoog sneller door de atmosfeer van de zon dan 700 km / s (1,6 miljoen mph). Deze worden ook wel 'Moreton-golven' genoemd, genoemd naar de Amerikaanse astronoom Gail Moreton die ze in 1959 ontdekte. Moretongolven kondigen vaak de lancering van een CME aan.

Is zonnevlek AR2887 klaar? Waarschijnlijk niet. NOAA-voorspellers schatten een kans van 60% op M-klasse fakkels en een kans van 25% op een nieuwe X-flare in de komende 24 uur.
Een sterke G3-klasse geomagnetische storm is mogelijk op 30 oktober wanneer de CME van de X1-flare van gisteren naar verwachting het magnetisch veld van de aarde zal raken.

Mindere G1- en G2-klasse stormen kunnen tot Halloween aanhouden terwijl de aarde door het kielzog van de CME gaat.

DE CORONALE MASSA-EJECTIE: Een coronale massa-ejectie (CME) die op 28 oktober in de ruimte werd gelanceerd door de exploderende zonnevlek AR2887, is bijna direct op weg naar de aarde. SOHO-coronagrafen registreerden de CME die sneller van de zon wegreed dan 1260 km / s (2,8 miljoen mph).

Zonnewindsnelheid:
289,1 km/sec
dichtheid: 7,0 protonen/cm3

X-ray Solar Flares
6-uur max: M1 0242 UT Oct29
24-uur: X1 1535 UT Oct28

Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

Vooral hsp-ers/lichtwerkers en dieren voelen dit sterk!

Een korte update vandaag, ik ga in overgave vanwege de kosmische turbulentie

Marjolein Ingrid Soulpursang