vrijdag 29 oktober 2021

El'lah: de eerste dageraad van een nieuw paradigma ~ Kanaal: Ben Rafael Guevarra


El'lah: de eerste dageraad van een nieuw paradigma

Gegroet lieverd,
Ik ben het, El'lah, je gids van het Sirische sterrenstelsel, en ik kom vandaag naar voren met een boodschap voor de mensheid in deze gunstige tijd van jullie wereldwijde, soortbrede ontwaken.

De boodschap die ik heb is voor degenen die al op het pad zijn. Het is voor degenen die al diep in de reis van hun ontwaken zitten. Voor jullie die al diep naar binnen zijn gegaan en veel van het werk hebben gedaan om je eigen schaduw onder ogen te zien, te ontwaken in je eigen licht en dat licht naar buiten te brengen in je buitenwereld op welke manier het zich ook presenteert ~ deze boodschap is voor jullie allemaal, lieverd.

In deze geweldige tijd van overgang zijn de boodschappen die naar degenen gaan die nog slapen in de matrix van illusie heel anders, en heel anders ontvangen, dan de boodschappen die naar jullie zouden gaan, dierbaren, die al aan het ontwaken zijn in de licht.

En zo komen we te spreken over de steeds snellere deconstructie van de duistere matrix waarin jullie zijn geweest: de matrix van illusie die de rest van jullie geliefde broeders en zusters in slaap en onontwaakt houdt. Als je de ontmanteling van deze schaduwen voelt, van de matrix die om je heen afbrokkelt, komen veel dingen in twijfel. Zelfs als je aan deze reis van ontwaken in de droom begint, zijn de regels en concepten van geest en metafysica heel anders dan vroeger. Die regels waren alle mechanismen die werden gebruikt om het ontwaken in de droom te navigeren.

Zodra iemand begint te ontwaken en vollediger in hun licht stapt, begint zich een heel nieuw spiritueel paradigma te ontvouwen. Dit is wat velen van jullie nu navigeren.

Het gaat er dus niet eens om naar de oude matrix van illusie te kijken en die te deconstrueren, want daar ben je al lang voorbij. Nu gaat het over het deconstrueren van het oude spirituele paradigma, de oude regels en voorschriften, zo je wilt, waarvan je ooit dacht dat het de basis was van metafysica en de aard van de geest.

Dit is weer een hele klus en reis in zichzelf, want zelfs die paradigma's en oude spirituele inzichten waren, op zichzelf, een deel van de illusie. Ze waren nodig om je te helpen ontwaken in de illusie, zodat je eruit kon komen en in het licht zelf.

En dus vinden velen van jullie nieuwe wegen naar je eigen innerlijke licht, nieuwe concepten, nieuwe paradigma's en nieuwe inzichten. Voor velen kan dit een nog ontmoedigend en verwarrend onderdeel van de reis zijn. Het fundament van geest en metafysica die jullie hielpen om uit de illusie te ontwaken, begint onder jullie voeten af ​​te brokkelen terwijl jullie in de hogere rijken van licht stappen en uit het bewustzijn van de 3e dichtheid evolueren.

Dit kan ook een zeer opwindende tijd zijn, want in een zeer reële zin herontdek je niet langer oude kennis die eens verloren was gegaan; jullie creëren opnieuw wegen en brengen de wijsheid van inheemse kennis en spiritualiteit met jullie mee naar het nieuwe licht van hoger bewustzijn. Dit is een opwindende tijd, want het geeft je een platform of speelterrein om je creatief uit te drukken, creatief te innoveren en grenzeloos te reizen naar een nieuwe dageraad van ontwaken in het licht en in de expressie van je eigen bewustzijn.

Velen van jullie beginnen zich hiervan bewust te worden. Voor degenen die dit stadium nog moeten bereiken, komen we met een boodschap van hoop. Het is een zeer opwindende tijd wanneer men dit niveau van ontwaken bereikt, omdat het gaat om grenzeloze creatieve vreugde en expressie.

Dit zal het punt zijn van waaruit je reist, van waaruit je creëert, van waaruit je ervaart... gecentreerd in het steeds groter wordende hart dat zich opent in toroidale velden die niet door de oude illusie kunnen worden beperkt.

Dit niveau kan veel sneller worden bereikt door naar het hart te reizen en daar verbinding te maken, het hart te verbinden met de 7e en 8e chakra en verder, en je open te stellen voor die hogere niveaus van informatie die nu voor je beschikbaar zijn: het kosmische licht van de 9e chakra , het volledige bewustzijn van het Hogere Zelf en de Akasha van de 8e chakra, die allemaal door de 7e naar je belichaming worden gebracht, volledig als een ontwaakte ziel.

Dit is nu allemaal open en beschikbaar voor jullie, dus het kan een tijd van grote vreugde, avontuur en creativiteit zijn. We zouden tegen jullie zeggen, verspil geen tijd en bewustzijn meer door terug te kijken naar wat was. Investeer die energie en die creatieve intentie in het uitkijken naar wat je aan het worden bent, en wat nu voor je beschikbaar is in het oneindige potentieel van een ontwakende soort.

Dit is het geschenk dat nu voor jullie aanwezig en beschikbaar is, geliefden. En dus zal ik deze boodschap beëindigen met een uitdrukking van de grootste opwinding en liefde die ik en mijn medebroeders en zusters in het Sirain-sterrenstelsel voor jullie allemaal hebben. We zijn hier om je te helpen bij je ontwaken, om van je te houden tijdens je overgang en om met je te delen in je zoektocht.

We zijn er altijd als je ons nodig hebt, en daarom zal ik afscheid nemen en mijn onvoorwaardelijke liefde uiten voor de hele mensheid en voor jou, dierbare, en we willen dat je weet dat er van je wordt gehouden, en zo is het ook.

**Kanaal: Ben Rafael Guevarra