woensdag 27 oktober 2021

Kosmos & Ascensie Journaal Woensdag 27 oktober 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos & Ascensie Journaal
Woensdag 27 oktober 2021

DE ZONNEACTIVITEIT INTENSIVEERT***GEOMAGNETISCHE ONRUST***HOOFD-NEK-SCHOUDER -WERVELKOLOM-PIJNEN

KOSMISCHE INSTROOM STIJGING VAN > 1500x***ZONNEWINDEN KP 0- 1 GEVEN STERKE KOSMISCHE STRALING EN DIEPE AARDING EN KAN EEN FYSIEK EN EMOTIONEEL LOODZWAAR GEVOEL GEVEN***SR PIEKEN TOT 64 HZ REINIGEN DE HOLTEN IN ONS LICHAAM ZEER DIEP EN VEROORZAKEN DRUKGEVOELENS VOORHOOFD,-SINUSSEN-OREN-ACHTERHOOFD-SCHOUDERBLAD HOLTEN-BORST EN BEKKENHOLTEN***JE HOORT NU DE ECHO'S VAN JE OUDE ZELVEN IN RAP TEMPO VOORBIJKOMEN=LAGERE HZ TRILLINGEN WORDEN GEZUIVERD***SCHUMANN WITTE VLAKKEN GEVEN KERNPIJNEN***VERHOOGDE ZONNE ACTIVITEIT GEEFT RUIS-ZOEMTONEN-ONRUST-MOEITE MET AARDING-EMOTIONEEL-VERLATEN GEVOEL EN VERHOOGDE DRUK OP DE NERVUS VAGUS TGV EEN VERHOOGDE TOESTROOM AAN ENERGIE VIA DE KRUINCHKRA EN HET CENTRALE ZENUWSTELSEL***

Sinds 26 oktober heeft een grote zonnevlek een paar M1-klasse fakkels, meerdere C-klasse fakkels en een handvol CME's geproduceerd. Alleen al op 26 oktober troffen acht flitsen van extreme UV-straling de aarde, ioniseerden de bovenkant van onze atmosfeer en veroorzaakten korte kortegolfradio-black-outs.

Wacht maar tot AR2891 daadwerkelijk naar de aarde is gericht. De komende twee weken zal het het gezicht van de zon passeren, waardoor de geo-effectiviteit van toekomstige fakkels toeneemt.

X-ray Solar Flares
6-uur max: C8 0608 UT Oct27

De onrust op de zon beïnvloeden onze emoties, psyche en lichaam.

Symptomen;

Verstoorde slaap
Omhoogkomen van sterke oude emoties, verloren en verlaten gevoel.
Spierpijnen, stram en stijf, pijnlijke gewrichten
Extra snel geprikkeld zenuwstelsel en kort lontje
Verhoogde vermoeidheid, pijnlijke lymfeklieren, misselijk, wankel, wazig zien.
Hartritme uit balans oiv de sterke geladen energie, gespannenheid
benauwend gevoel, grote onrust
Pijnlijke herinneringen uit celgeheugen worden als een magneet omhoog getrokken en hopen zich op rondom je keelchakra=vergane lymfe met daardoor druk op de nervus vagus=dichtgeknepen keel, benauwdheid, angst en paniek, hartkloppingen en opgejaagd.

Hsp-ers en dieren voelen dit sterk aan.

De verhoogde energiegolven geven weer een versnelling van het lichtlichaam en dus pijn en spierklachten incl. vibrationele griep. Doordat we gedwongen worden tot rust gaan de organen ont -stressen en gooien allerlei opgehoopte emoties en afval eruit, zo loopt chakra 3 snel vol en is overgave gevraagd. Het lichtlichaam ontwaakt en is bezig met het uitlijnen en licht geeft eerst fysiologische pijn.

Een echte aanrader tijdens ascensie zijn de speciale en bovenal goed aardende wellness producten van Natural Upgrade. Ze geven bv gelijk een goed aarding aan je voeten mbv de Feetcare of bv de Bodybutter die je energetisch beschermt. Ik ben er enorm dankbaar voor dat ik ze ben gaan gebruiken. www.naturalupgrade.nl

Even een losse pols en korte update vanwege de onrust om me heen door de werkzaamheden

Marjolein Ingrid Soulpursang