woensdag 27 oktober 2021

Trillingen & Frequenties ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Trillingen & Frequenties
Er zijn 3 Mind channels, energie kanalen, die uit de kruin komen. Elk kanaal heeft een andere verbinding:
-Of met het Aarde raster
-Of met het centrum van ons melkwegstelsel
-Of met het centrum van ons universum, de Bron.
Deze kanalen zorgen voor heldere informatie uit de desbetreffende gebieden en zorgen ook voor balans in ons multi-dimensionaal veld.
Aarde Grid
De aarde Grid is een netwerk van energetische lijnen dat zorgt ervoor dat wij een "menselijke ervaring" hebben. Het is als de software van een computer die programma's compatibel maken. Onze hersenen zijn daarop geijkt.
De aarde grid is opgebouwd uit 3 verschillende gridsystemen:
Communicatie lijnen,
Tijd en ruimte lijnen
Transport lijnen.
De gridlijnen lopen door vanuit de aarde grid, door het planetaire veld, naar en door de aarde en worden vaak herkend als leylijnen.
Moeiteloos meegaan in de transformatie van de aarde door verbinden met de Universele Bron.
De Universele Bron is het leven en het bewustzijn van het gehele universum. Alles wat is komt voort uit de Bron. We kunnen ons de Bron voorstellen als een groot licht in het centrum van het universum.
Rond je auraveld zit een vijfpuntige geometrisch structuur.
Deze is verbonden aan een energetisch netwerk – ook wel grid of raster genoemd – dat om de aarde heen ligt.
Tot voor kort had dit aarde raster ook een vijfpuntige energiestructuur. Deze was duizenden jaren geleden gemaakt met als doel de mensheid te onderdrukken en los te koppelen van (haar verbinding met) de Universele Bron. Het contact met het Hoger-Zelf en de innerlijke leiding was lastig te maken. Het gevolg was een afhankelijkheid van wat anderen vonden, zeiden, of deden. Hierdoor raakten mensen gedwongen om God en alle vormen van (innerlijke) autoriteit buiten zichzelf te zoeken. Dit gemis aan innerlijke leiding vormde de basis voor een menselijke samenleving gebaseerd op angst, macht, onderdrukking en controle, die we nog steeds om ons heen zien.
Nu is het energieveld weer hersteld zoals het de bedoeling is, namelijk een zes-puntige geometrie (Hexagram) (zie afbeelding hierboven). De afbeelding toont een zespuntige structuur waarbij de Bronver-binding ook kan doorstromen naar het hart van de aarde. Zo ontstaat er contact met de innerlijke leiding, het hoger zelf, de bron en de aarde. Dan ben je werkelijk autonoom! Daarmee is de oorspronkelijke spirituele bedoeling en het geestelijke geboorterecht van de mens en aarde hersteld.
Dit nieuwe raster is voor de mensheid, dus ook voor jou !, de poort naar een moeiteloze en complete verbinding met de universele bron.
Door je bewust te verbinden met de universele Bron en je Hoger Zelf kom je in de stroom van genezing, bewustwording en in contact met de kern van je wezen.
Om de verbinding met de Bron te leren maken, reis je als het ware naar het centrum van ons universum. Daar maak je contact met het gigantische bewustzijn en leven dat je kunt ervaren als een helder licht. Je neemt een deeltje van dit licht mee terug naar de aarde. Dit laat je door je lichaam heen stromen en zo naar het hart van de aarde gaan. Het antwoord van de aarde op deze prachtige energie is een bol van licht die door je voeten omhoog stroomt, weer terug naar de Bron. Met deze verbinding kun je alles.
Wanneer je vaker deze verbinding maakt zul je steeds meer de Bron in jezelf en in alles ervaren!
Het Pentagram en Hexa-gram zijn niet de enige geometrische vormen die wij in ons energie veld mee dragen. In feite zijn alle trillingen terug te brengen naar een geometrisch patroon. (Zie afbeelding hieronder)
Geometrisch patroon
Grote veranderingen
De verschuiving van vijf naar zes heeft vanaf 2012, zijn hoogtepunt:
met emoties die aan de oppervlakte worden geduwd;
Onderdrukking
Angst
Stress
Afgescheidenheid
Ziekte
Uitputting
Etc…
Deze transformeren naar
Autonomie
Vertrouwen
Rust
Verbinding
Heelheid
Overvloed
Het is duidelijk dat zo’n ingrijpende verandering grote gevolgen heeft, het zijn heftige weeën van een nieuwe tijd. Daar zitten we nu midden in. We zien hoe de oude op onderdrukking gebaseerde orde zich krampachtig verzet. Dit geeft veel maatschappelijke spanningen en onzekerheid. Dit tezamen met de natuurrampen die samengaan met deze verschuiving maakt deze tijd erg heftig en intens. Wanneer je bewust kiest om deze transformatie aan te gaan, zul je minder last hebben van de ongemakken die deze tijd zo kenmerkt.
Afbeeldingen hieronder
Hieronder zie je het fysieke lichaam, fysieke energieveld, spirituele energieveld en bewustzijns energieveld
de drie grote
nulpunten in het mensenlijke lichaam
Voorstelling van een zeropoint Voorstellingen van de werking van een zeropoint ,werking van een zeropoint
Scale of consiousness
Dit is een impressie van wat de trilling ongeveer kan zijn in de genoemde situaties van boosheid, verdriet of liefde...