zaterdag 30 oktober 2021

BEGRIP ~ Pyts Boschma


BEGRIP

Hoe kun je liefde zijn in een bijna liefdeloze wereld? Er is nauwelijks liefde meer te vinden onder de mensen, alleen de mensen van het licht en de mensen die van nature liefde in hun hart meedragen stralen licht uit. Zij zijn ‘aangesloten’ op de lichtbron of de Bron van Licht. Zij die de liefde hebben ontvangen, de energie waardoor hun licht brandt en blijft branden. Sommigen zijn vol bewust, anderen bezitten het van nature en er is ook een deel die hun hart vast gesloten heeft.

Maar, wie de liefde heeft oordeelt niet. Degene die de liefde heeft ziet dat het hart gesloten is en kan liefhebben omdat er bewustzijn en inzicht is. Er is begrip voor de ander, compassie voor het gesloten hart. Want een hart dat gesloten is kan niet ontvangen noch geven.

Ach, hoe actueel zijn de oude geschriften waarin alles beschreven is over deze tijd en hoe weinig zijn er die het lezen en weten. Alle geheimen zijn aan jullie gegeven, zoek en je zult vinden. Jullie zijn niet alleen, dat ben je nooit geweest. Er zijn altijd minimaal twee engelen bij je die je leiden, beschermen en influisteren wat de goede weg is.

Maar iemand die alleen naar het verstand luistert zal het niet horen, die zachte stille liefdevolle stem van binnen. Het verstand ontwikkelt zich door ervaringen en kennis van buitenaf, het weet niets vanuit zichzelf. Het hart en de intuïtie weet vanuit de kern, de onsterfelijke ziel, die alles weet omdat ze verbonden is met de Bron.

Voed je hart en luister naar je gevoel, gebruik dan pas je verstand. In de nieuwe tijd is de nieuwe energie, de ‘oude’ energie werkt niet meer omdat het geen kracht meer in zich heeft. Door in de hogere energie te leven creëer je een krachtig lichtveld om je heen dat alle duisternis om je heen oplost. Binnen jouw vijfdimensionale lichtveld kan geen duisternis bestaan. Het lichtveld kan alleen maar gevoed worden door liefde en compassie, want liefde en compassie ZIJN het Licht.

De Meester door Pyts Boschma
Delen is het Licht versterken