dinsdag 26 oktober 2021

Energie Update ~ Fran Tielemans

De afgelopen dagen (rond en na de Volle Maan van 20/10) kon je in sneltempo door een heel scala aan emoties, overtuigingen, gebeurtenissen en fysiek/energetische ervaringen zijn gegaan.

De energie was behoorlijk opschuddend en explosief, bevrijdend en ook uitputtend- maar misschien ben je er wel in geslaagd om al dat vuur te gebruiken voor wat nodig was voor je, of dat nu was een hele reeks items van je to do-list afvinken, of nu eindelijk wat gaan doen aan bepaalde emoties, of dingen oplossen die niet in harmonie waren, of je lichaam daadwerkelijk in een betere conditie brengen.

Er gebeurt momenteel heel wat in het leven van mensen, - bij sommigen is het al duidelijk zichtbaar, door stappen die ze aan het nemen zijn, bij anderen is het nog meer innerlijk.

Maar bewegen doet het, overal, en dat maakt het voor sensitieve mensen moeilijker om rust te vinden en balans te creëren. Er komt immers zoveel op je af, zowel energetisch (door de aanhoudende energieshiften - zeker tot eind 2022), als door dat wat beweegt in de kleine en grote wereld om je heen.

De energie van de komende week vormt een intro op die van november, die je zal aanzetten tot stilstaan bij wat je doet, hoe je het doet en waarom je dat op die manier doet.

Wanneer je helemaal 'op jouw stroom' beweegt, zal je vrij vlot door deze week en maand gaan. Wanneer er dingen aan verandering toe zijn, zal je dat vanuit je Hoger Zelf dan ook zeer duidelijk worden gemaakt, en dat is mooi, zeker wanneer je erin slaagt je ego-weerstand naar de signalen van je diepste zelf opzij te zetten, en te focussen op je éigen koers, en niet op allerlei meningen van mensen om je heen.

Ook al wil je misschien aan de hoogste snelheid aan de slag en volop in de drukte en in de wereld duiken, toch is de energetische situatie nog altijd zo dat de grote shift massaal veel vraagt van je hele systeem, en dat je daarom voor jezelf best zoveel mogelijk tijd, rust, stilte en koestering realiseert, zodat je jouw grotere context blijft zien, en je je niet blind staart op dingen die eigenlijk behoren tot jouw buitenwereld.

Het is een hele oefening om een gezonde balans te vinden tussen buiten- en binnenwereld, maar het lukt je vast, en hoe meer je het pad van de eenvoud gaat, hoe meer je échte rust en tevredenheid vindt.

Keep the Faith