zondag 31 oktober 2021

De Arcturianen – Vlam Van Oneindigheid ~ 31 oktober 2021 ~ Natalie Glasson

De Arcturianen – Vlam Van Oneindigheid

Gechanneld door: Natalie Glasson – Originele Bron: Sacred School of OmNa

Gegroet, wij zijn de Arcturianen, wij komen als velen met één stem. Wij willen een zeer mooie energie in jullie bewustzijn en aandacht brengen, die jullie nu misschien willen gebruiken in jullie ascensie-reis. We willen jullie aanmoedigen om deze energie, die we zullen introduceren, te onderzoeken, om het doel en de vibratie ervan te ontdekken, en ook hoe het jullie wezen, jullie omgeving en de wereld die zich om jullie heen manifesteert zal beïnvloeden. 

Deze energie is ook diep helend, ze brengt zeer diepe wonden in ons bewustzijn die, wanneer ze worden losgelaten, zo’n schitterende bevrijding creëren. Het brengt ook de diepe essentie en extase van de Schepper in ons bewustzijn, alles wat de waarheid van de Schepper is. De energie die wij aan jullie willen introduceren heeft het vermogen jullie te laten zien wie jullie werkelijk zijn als een representatie van de Schepper. Je bewust te maken van je vaardigheden, je bekwaamheden, je vibraties en kwaliteiten, je oorsprong, essentie en kern te tonen. De energie die wij aan u willen voorstellen staat bekend als de Oneindigheidsvlam; het is het hogere aspect van de Violette Vlam.

De Oneindigheidsvlam werkt binnen de Multi Universele en Kosmische Niveaus van het Universum van de Schepper. De Oneindigheidsvlam bevat de essentie, de oorsprong, de pure vibratie van oneindigheid, een energie die eeuwig is. Een uitdrukking van de Schepper die zo mooi, eerlijk en zuiver is.  Wij, de Arcturianen, willen jullie aanmoedigen om je te verbinden met de Vlam van Oneindigheid. Voordat we dat doen, willen we jullie uitnodigen om te overwegen, waarom je je zou verbinden met de Vlam van Oneindigheid? En wat zou het doel zijn? 

Bijvoorbeeld, wil je je verbinden met de Vlam van Oneindigheid om genezing in jouw wezen te bevorderen, om toegang te krijgen tot diepgewortelde wonden en deze los te laten, om meer spiritueel bewustzijn en gevoeligheid in jouw wezen te creëren of om overvloed of voorspoed te creëren. Misschien heb je een ervaring of situatie die je wilt oplossen, misschien is er een gebrek in je werkelijkheid geweest dat je belemmert om volledig en absoluut van jezelf te houden. Misschien wil je de Vlam van Oneindigheid benaderen om jouw zelfliefde te stimuleren en te vergroten, of om je op een dieper niveau te verbinden met alles wat de Schepper is. Het is belangrijk om na te denken wanneer je de Vlam van Oneindigheid benadert, wat jouw intentie is en wat jouw doel is van het verbinden met de Vlam van Oneindigheid.

Wij, de Arcturianen, willen dat je de Oneindigheid overdenkt, wat betekent dit voor jou? Wij begrijpen de vibratie van oneindigheid en het woord betekent eindeloos, ononderbroken, voortdurende cyclus van momentum, expansief, altijd stromend. In jullie spirituele reis en ascensie, wat betekent oneindigheid voor jullie? Wat zou oneindigheid, de belichaming van en verbinding met de oneindige vibraties van de Schepper, je geven? Wat zou deze vonk in je wezen doen ontbranden? Wat zou het manifesteren in jouw werkelijkheid?

Wanneer je deze vragen aan jezelf stelt, begin je te begrijpen wat Oneindigheid werkelijk voor je betekent. Je begrijpt wanneer je je verbindt met de Vlam van Oneindigheid, waarom je dat doet en hoe het je wezen ten goede zal komen.

Je kunt je met de Vlam van Oneindigheid verbinden zonder een doel en zonder de oneindige aard van de Schepper te begrijpen. Echter, jouw ervaring zal niet zo diep en ontroerend zijn als het zou kunnen zijn. Wanneer je hebt begrepen of inzicht hebt gekregen in wat Oneindigheid voor jou en jouw ascensie-proces betekent, dan kun je je bij het benaderen van de Vlam van Oneindigheid opnieuw afvragen: wat wil je bereiken? Wat is jouw doel? Welk resultaat zou je willen? Met een begrip van wat oneindigheid in jouw ascensie-proces voor jou betekent, kan het zijn dat je doel transformeert, verschuift of verandert, en je zou kunnen ontdekken dat je de Vlam van Oneindigheid op een andere manier benadert.

De Vlam van Oneindigheid is diep magisch. Zij heeft het potentieel om je het Universum van de Schepper te tonen, zijn structuur, kader en essentie, evenals de intieme aard van de kerntrillingen van de Schepper. De Oneindigheidsvlam kan je jouw diepste meest intieme energieën, essentie en Schepper-expressie tonen. Wanneer je de Vlam van Oneindigheid benadert, is dat met groot respect, niet zozeer voor de Vlam maar voor jezelf. Groot respect voor jezelf en een weten van de rijkdom die in je wezen is en ontdekt kan worden.

Je mag ons, de Arcturianen, vragen om je naar de Kamer van de Oneindige Vlam te brengen. Er zijn talrijke Kamers op het Multi Universele en Kosmische Niveau. Je zult getransporteerd worden naar de vibratie die geschikt is voor jou en je huidige frequentie.

Vraag ons eenvoudigweg in meditatie om je te transporteren naar de Kamer van de Vlam van Oneindigheid. Wanneer je deze kamer binnengaat, of je het nu ziet, voelt of erkent, zal er een grote, doorschijnende, parelmoeren vlam zijn die op een gouden voetstuk staat. Je zult uitgenodigd worden om voor deze vlam te gaan zitten. Beeldt je in, voel of erken dat je jouw handen in de Vlam van Oneindigheid plaatst. Terwijl je dit doet, kun je jouw derde oogchakra in de Vlam van Oneindigheid plaatsen of verbinden, dan jouw hartchakra en hogere hartchakra, boven jouw hartchakra. Stel je voor, voel, erken dat je je voeten in de kamer voelt aarden, aarden in de energie van de Vlam van Oneindigheid. Besef dat jouw Aarde Ster Chakra onder je voeten gloeit terwijl het het licht van de Oneindigheid absorbeert. Dit zal jouw Ziel Ster Chakra boven je hoofd activeren, die zal gloeien en een cirkel of een ovaalvormige kamer rond jou en je energiesystemen zal creëren.

Je kunt wensen om op deze manier met de Vlam verbonden te blijven, of je kunt je eenvoudig voorstellen dat je een stap terug doet, en je ontvangt nog steeds de energie van de Vlam. De energie van de Vlam stroomt door jouw systemen, Je wordt gevuld met de energie, vibratie, en frequentie van de Vlam van Oneindigheid. Op dit punt is het tijd om jouw doel te verklaren. Zodra je jouw doel hebt uitgesproken, is het aan jou om aanwezig te zijn, te observeren en diep te ademen. Wees geduldig voor de overgangen die nodig zijn, de inzichten die moeten stromen en het werk dat gedaan moet worden.

Terwijl je de energieën van oneindigheid absorbeert, verandert dit de manier waarop je bent, en de manier waarop je in je werkelijkheid bestaat. De grenzen van de Aarde voelen misschien niet zo krachtig of sterk, of impactvol voor jou. Zij kunnen flexibeler aanvoelen als energie die je kunt kneden en vormen, want dit is de waarheid.

Met dit idee laten wij, de Arcturianen, jullie in deze ruimte achter om na te denken, te ervaren en te observeren. Wanneer jullie wensen terug te keren naar je realiteit, vraag ons, de Arcturiërs, je terug te brengen naar je realiteit en je opnieuw te aarden in de Aarde.

Geniet van uw verkenning en ontdekking met de Vlam van Oneindigheid. Dit is een herinneringsgeschenk van ons, de Arcturianen, aan jullie.

Wij danken jullie,

Wij zijn de Arcturianen

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org