woensdag 27 oktober 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Losbreken van de Matrix & Manifesteren ~ 27 oktober 2021 ~ Daniel Scranton

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Losbreken van de Matrix & Manifesteren

Gechanneld door Daniel Scranton – 23 Oktober 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn vereerd om ons met jullie allemaal te mogen verbinden.

Wij zijn voortdurend dankbaar voor ons bestaan, voor ons vermogen om uit te breiden en meer Bronenergie te worden. Wij weten dat dat is waar ons bestaan om draait, en dus wordt het gemakkelijker voor ons om dat te ervaren. Op Aarde, wanneer je begint te geloven in de illusie, of wat sommigen zijn gaan noemen ‘de matrix’, vergeet je dat je bestaan draait om het uitbreiden naar de nieuwste creaties van de Bron. En natuurlijk vergeet je ook dat jij die Bron bent die tegelijkertijd aan het scheppen en aan het ervaren is.

Je hebt hier wel een idee van in je streven om bepaalde dingen, relaties, ervaringen, geld, banen, enzovoort te manifesteren. Er zijn zoveel dingen die je zou kunnen willen manifesteren dat we de rest van deze uitzending door zouden kunnen gaan met het opsommen ervan en nog niet eens door een klein percentage ervan heen zouden komen. Je kunt het fysieke rijk zien als een voorstelling van wat er gebeurt op het niet-fysieke niveau. Je creëert binnen de illusie, of de matrix, zo je wilt, en dan laat je toe dat wat je gecreëerd hebt naar je toe stroomt zodat je het kunt ervaren.

En als je het allemaal als Bron ziet, dan wordt het leuker. Toen we de verschillende dingen opnoemden die je zou kunnen verlangen en dan manifesteren, maakte die lijst iets dat oneindig zou kunnen zijn, dat je ervaringen, gevoelens, staten van zijn kunt manifesteren; je kunt gelukzaligheid manifesteren. Je kunt de staat van eenheid manifesteren. Je kunt het gevoel van oneindige liefde manifesteren, en zij die in het fysieke rijk al alles hebben ervaren wat ze ooit hebben willen ervaren, neigen ertoe te gaan voor de niet-fysieke soorten ervaringen, de gevoelsstaten. Die zijn veel oneindiger van aard dan wat fysiek is, wat kapot kan gaan, verloren kan gaan, gestolen kan worden, of je gewoon niet langer van dienst kan zijn om de een of andere reden.

Misschien is dat mooie gadget dat je vijf jaar geleden zo graag wilde hebben nu verouderd, maar de ervaringen die je kunt hebben die niet-fysiek zijn, upgraden zichzelf, net zoals je telefoons en andere apparaten upgrades nodig hebben en zo nu en dan vervangen moeten worden. En dus is het gevoel van gelukzaligheid dat je gisteren ervoer, vandaag niet hetzelfde gevoel, en dat is wat manifesteren buiten de matrix zo leuk maakt. Daarom begrijpen mensen die enige tijd hebben doorgebracht met het ontwikkelen van hun spiritualiteit dat de illusie tot op zekere hoogte te overstijgen is. Je zult er uiteindelijk nog steeds zijn in een fysiek lichaam, en je zult bepaalde ervaringen willen hebben boven bepaalde andere ervaringen, maar je zult je er niet zo aan hechten. Je zult je geen mislukkeling voelen als je je droomhuis niet manifesteert in het tijdsbestek dat jij hebt besloten dat het meest geschikt is.

Je kunt je realiseren dat zelfs het spelen binnen een illusionaire matrix leuk is en bedoeld is om groei in jou spiritueel te stimuleren, in plaats van de meetlat te zijn aan de hand waarvan je bepaalt hoe goed je bent, op de een of andere manier. Denk na over de soorten gevoelens en ervaringen die je wilt manifesteren, in plaats van over de dingen, en besef dat je op dit moment toegang hebt tot wat niet-fysiek is, terwijl het bij iets fysieks drie tot vijf dagen kan duren voordat het met de post komt. En weet dan dat niets je tegenhoudt om los te breken uit deze zogenaamde matrix. Het enige dat je ooit zou kunnen stoppen, ben je zelf.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org