donderdag 28 oktober 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Jouw Plaats Van Macht In Het Universum ~ 28 oktober 2021 ~ Daniel Scranton

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Jouw Plaats Van Macht In Het Universum

Gechanneld door: Daniel Scranton– 25 Oktober 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allen te verbinden.

Wij zijn degenen in dit melkwegstelsel die vrede en eenheid proberen te bevorderen door die staten van zijn in het zelf te vinden. Wij zijn niet zo bezorgd als anderen over het vechten van de goede strijd. Hoewel wij degenen respecteren die de mensheid en anderen beschermen tegen kwaad, is dat niet onze manier. Wij trachten de vrede en eenheid in de Melkweg en het universum te bevorderen door een beroep te doen op datgene wat in ieder van jullie aanwezig is. Wij proberen die gevoelens in jullie te versterken door onze boodschappen en door de energieën die wij uitzenden.

Wij weten dat het moeilijk is om resultaten te meten wanneer jullie op deze manier proberen vrede te bereiken in jullie wereld, in de melkweg en in het universum, zoals wij dat beschrijven. Maar wij willen ook dat jullie je realiseren dat zelfs als alle wapens op jullie wereld tegelijk onbruikbaar zouden worden gemaakt, de mensen met de gevoelens in zich die onopgelost zijn gebleven, en die vervuld zijn van haat en woede, en zelfs angst, een andere manier zouden vinden om een oorlog te beginnen.

En dus moeten alle problemen in het universum bij hun oorsprong worden aangepakt. Er moet een bereidheid zijn om in jezelf te kijken en te erkennen wat daar aanwezig is. Er moet een bereidheid zijn om te aanvaarden wat in jezelf aanwezig is, het te omhelzen, en de oordelen los te laten die je hebt over jezelf en anderen. Totdat jullie dat doen, zullen jullie datgene blijven bestendigen wat jullie niet willen zien op jullie wereld en in het hele universum.

Ascensie gaat niet over het scheiden van het goede van het slechte en het goede toestaan om verder te gaan, terwijl het slechte wordt overgelaten om onderling te vechten en oorlog te voeren. Als jullie wakker zijn, werkelijk wakker, dan zijn jullie bereid om in jezelf te kijken naar datgene wat je misschien niet graag ziet, en je bent bereid om er vrede mee te sluiten zoals het is. Jullie zijn ook bereid om buiten jezelf te kijken naar waar de meeste liefde, genezing en vergeving nodig is. Jullie zijn barmhartig, zelfs tegenover degenen die uitvallen omdat ze niet anders kunnen en omdat ze gekwetst en getraumatiseerd zijn en geen kans tot genezing hebben gekregen van hun familie, leraren en de samenleving als geheel.

Daarom zijn jullie de vredestichters. Jullie zijn degenen waar iedereen op Aarde naar heeft gezocht en op heeft gewacht. Ieder van jullie is even belangrijk als de ander. Ieder van jullie kan de grootste impact hebben die je je maar kunt voorstellen. Zo is het en zo is het altijd geweest op Aarde, en zij die deze waarheid hebben leren kennen, hebben hun leven in overeenstemming daarmee geleefd en zijn verantwoordelijk geweest voor vredesverdragen tussen mensen die in landen woonden die duizenden kilometers van elkaar verwijderd waren.

De oorsprong van alles begint in de persoon die wakker is en die bewust is en zich bewust is van wat er in hem of haar omgaat. Dit is waarom wij jullie vertellen dat het nieuws over wat er buiten jullie omgaat, achter de schermen en in de schaduwen, er helemaal niet toe doet. Dat is omdat wij weten hoe het universum werkt en wat jullie plaats daarin is. Wij weten hoe machtig jullie zijn, en wij zouden jullie nooit willen ontkrachten door jullie een verhaal te vertellen dat slechts één werkelijkheid, één waarheid is, en dat jullie ertoe brengt je buiten jezelf te richten, waar jullie geen macht hebben. Het innerlijke rijk is waar al jullie kracht ligt en het is waar wij jullie ontmoeten. Het is waar wij altijd voor jullie beschikbaar zijn en waar wij de vrede in jullie verspreiden, zodat jullie die over jullie hele mooie planeet kunnen verspreiden.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org