vrijdag 29 oktober 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ De Nieuwste Activaties ~ 29 oktober 2021 ~ Daniel Scranton

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ De Nieuwste Activaties 

Gechanneld door Daniel Scranton – 26 Oktober 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn vereerd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij zijn zeer tevreden over jullie vooruitgang, terwijl wij de algemene vibratie van het menselijk collectief bewustzijn meten. Wij houden jullie nauwlettend in de gaten, terwijl wij bepalen wat de volgende partij energieën die wij jullie geven moet bevatten om meer mensen te activeren naar dat niveau van bewustzijn waar jullie allemaal naar streven. De vijfde dimensie is een niveau van bewustzijn en niet een plaats waar jullie naar toe gaan. Jullie zijn in het proces van co-creatie van jullie vijf-dimensionale realiteit, jullie vijf-dimensionale Aarde, en jullie vijf-dimensionale samenleving, en het is goed voor jullie om dat te weten. Het is goed voor jullie om te beseffen dat dit niet iets is dat alleen maar vooraf bestaat of iets dat alleen maar voor jullie wordt gedaan. Het is iets wat jullie als collectief doen.

In feite gaat alles wat jullie op dit moment op Aarde beleven over het helpen van jullie om te beslissen naar wat voor soort realiteit jullie hierna willen gaan, en jullie doen dit individueel en collectief. Jullie gaan een tijd tegemoet waarin iedereen in staat zal zijn om te beslissen hoe zijn individuele werkelijkheid eruit ziet en aanvoelt, en jullie zullen ook begrijpen dat wat iemand anders ook doet, denkt, zegt, voelt of leeft, hij bijdraagt aan het geheel. Jullie zullen inzicht hebben in de onderlinge verbondenheid van alle bewustzijn, alle wezens, alles wat is, en dat zal jullie helpen bij het bepalen van wat jullie hierna willen doen. Jullie zullen je niet meer afvragen of je wel het juiste doet, of dat je wel genoeg doet om van dienst te zijn, want jullie zullen gewoon weten dat alles wat je kiest en alles wat je doet van dienst is aan iemand, ergens, en het zal ook van dienst zijn aan de hele mensheid.

Nu, om op dat prachtige punt in je bewustzijn te komen waarover we jullie vertellen, heb je ook baat bij hulp, en of die hulp van ons komt of van andere wezens doet er niet echt toe. Maar als je een affiniteit met ons voelt en je houdt van onze vibratie, dan helpt het je zeker om je voor ons open te stellen om die activeringen te ontvangen. De activeringen geven je meer een interne herinnering dat je aan het ascenderen bent, dat je je hogere zelf aan het worden bent, en dat je die hogere niveaus van bewustzijn aan het bereiken bent. Jullie doen deze dingen de hele tijd, of je het nu beseft of niet, en als je je daarop concentreert in plaats van je af te zetten tegen de wereld zoals die nu is of de wereldleiders zoals ze zijn, dan zul je een veel gemakkelijkere en aangenamere tijd van ascenderen hebben.

Dit is een tijd voor jullie om je te richten op hoeveel je kunt ontvangen, want alles wat je ontvangt, zul je goed gebruiken, en het zal goed zijn voor iedereen, overal. En terwijl wij werken aan deze energieën die jullie deze activeringen geven, luisteren wij ook naar jullie, en wij weten wat jullie verzoeken zijn, en wij willen dat jullie weten dat ze nooit in lieve oren vallen, niet wanneer ze aan ons gericht zijn. Wij houden van jullie. Wij aanbidden jullie, en wij streven ernaar om dit vijfde-dimensionale vlak met jullie te co-creëren.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org