donderdag 14 oktober 2021

Het goddelijke plan ligt op schema Judith Kusel


Het goddelijke plan ligt op schema
Judith Kusel


Het is onmogelijk om in het hier en nu de toekomst zeker te kennen. Dit voornamelijk omdat elke ziel een vrije wil en keuze heeft, of ze naar de Nieuwe Aarde wil opstijgen of afdalen en desintegreren met het Oude.

Toch werd mij vanmorgen heel duidelijk getoond dat het Goddelijke Masterplan volledig op schema ligt en dat we nu inderdaad escaleren naar de volledige belichaming en volledig verankerd zijn in de Nieuwe Aarde en inderdaad, de Nieuwe Gouden Eeuw manifesteert zich in vorm en wezen.

Het is tijd voor geloof en vertrouwen, en inderdaad om te allen tijde de Hoogste Leiding te zoeken en je innerlijke onderbuikgevoelens en je eigen intuïtieve weten te vertrouwen. Meer dan dit om gecentreerd te blijven en die ene stappen te blijven zetten, altijd naar het grote Geheel, Eenheid en Harmonie, van binnen en van buiten en inderdaad het Nieuwe mede-scheppen, met grote liefde.

Ik heb de tv en radio jaren geleden uitgezet en kijk nooit naar het nieuws en lees geen kranten. Ik heb het nooit gemist voor wat ik moet weten, komt altijd naar me toe. Dit heeft me inderdaad enorm geholpen om me te concentreren op mijn hoogste roeping en die te leven, zonder afleiding, en zonder constant gebombardeerd te worden met op angst gebaseerde en lagere energie en een overdaad aan sensationele negativiteit. Want goed nieuws haalt zelden de krantenkoppen.

Waar ik me wel op concentreer, is om gecentreerd te blijven, mezelf dagelijks te laten transformeren in de waarheid van wie en wat ik op zielsniveau ben en dit te leven. Mijn pad bewandelen met pure intentie, met liefde en met vreugde en inderdaad doen waar ik van hou, en houden van wat ik doe. Om wandelingen in de natuur te zoeken en inderdaad rust te maken, en om me elke ochtend en avond te laten vullen met het Goddelijke, als één met het Goddelijke. Op deze momenten komen mijn grootste openbaringen, mijn hoogste leiding en inderdaad zalvingen en zegeningen. De meest heilige en heilige momenten die mij inderdaad in staat stellen om mijn leven te leven in de hoogste afstemming met het Grotere Geheel.

We zullen zien dat we inderdaad getransformeerd zijn voorbij alles wat ooit eerder bekend was, aangezien de volledige kracht van de 7 Centrale Zonnen van Verlichting, via Sirius, nu hun krachtige verlichting van zielen op aarde gaat ontsteken, en inderdaad, dit brengt echt de Vuren van Verlichting met de Witte Vlam, tot volledige manifestatie op de Nieuwe Aarde! Het zal de volgende golf van ontwaken van zielen in de hoogste graden brengen, en degenen die ontwaakt zijn zullen naar de volgende octaven van Christus/Witte Vlam Bewustzijn gaan zoals nooit tevoren.

Daarom zal ik in november de 6 weekse cursus “White Flame Illumination” presenteren. Bekijk deze ruimte voor details.

We zullen worden opgetild boven alles wat ooit eerder bekend was en inderdaad, boven alles waar we nu zelfs maar van kunnen dromen.

**Door Judith Kusel