dinsdag 12 oktober 2021

De energetische ophogingen gaan zo snel ~ Bron: Reina Bergsma


De energetische ophogingen gaan zo snel dat onze ziel momenteel mogelijkheden krijgt om tijdlijnen binnen te gaan die voorheen ver buiten bereik lagen.
De ziel maakt daarin keuzes, plannen en nieuwe afspraken op een niveau dat buiten ons 'wakkere' bewustzijn ligt.

Het probleem dat we op dit moment ervaren is dat ons lichaam zich nog niet heeft aangepast aan deze hoog-frequentie tijdlijnen.
Het resultaat is een versneld zuiveringsproces waarbij oude frequenties als het ware uit het systeem geperst worden.

De nieuwe tijdlijn ondersteunt namelijk niet de oude frequentie-handtekeningen en programmeringen die ons lichaam nog meedraagt.
De ziel heeft echter gekozen en het lichaam wordt daarmee in een hogedruk omgeving geplaatst om versneld oude emoties en issues naar boven te brengen en uit te zuiveren.


Dit kan extreem 'overwhelming' zijn.
Veel zeer oude en pijnlijke ervaringen liggen nog opgeslagen in onze cellen en organen.
Om de nieuwe tijdlijn binnen te gaan moet een orgaan als het ware volledig vernieuwd worden om binnen de nieuwe tijdlijn te kunnen functioneren, omdat de oude frequenties niet ondersteund worden. Daardoor kan het letterlijk voelen alsof je van binnen aan het afsterven bent.

Onze oude constitutie wordt niet meer ondersteund en sterft af als het blad aan de boom om plaats te maken voor het vernieuwde lichaam. Het resultaat is veel fysieke pijn en vermoeidheid maar tevens zeer diepe emotionele pijn die uit de cellen vrijgemaakt wordt.
Je ervaart een soort 'overload' die nauwelijks te hanteren is vanuit je oude bewustzijn.
Jouw bewustzijn dient zich dus tegelijkertijd te verruimen om de nieuw ingeslagen weg te bevatten en de oude pijnen en programma's los te laten.

Tegelijkertijd wordt het functioneren binnen de 'oude wereld' een ondraaglijke bezigheid. De oude tijdlijn is werkelijk ontoegankelijk aan het worden vanuit onze vernieuwde staat van zijn.
De oude tijdlijn ondersteunt onze nieuwe frequenties niet meer.

Een innerlijke 'marteling' die vanuit eenzaamheid gedragen wordt zodat ons bewustzijn zich volledig op het transformatieproces kan richten.

Neem tijd en ruimte voor jezelf en weet dat wat er momenteel getriggerd wordt en naar boven komt de echo's uit het verleden zijn die losgelaten mogen worden om plaats te maken voor het nieuwe wezen dat zich aan het ontwikkelen is.

Bron: Reina Bergsma.
Art : Alex Grey