woensdag 28 juni 2023

Wat is er aan de hand in de energie? // Door Tamara van de Beek ~ 28 juni 2023

Wat is er aan de hand in de energie?

26 juni 2023 / Door Tamara van de Beek

Je hebt er vast al iets van mee gekregen. De vreemde glitches in de Schumann resonantie. Wat is er aan de hand in de energie?

De dag dat de energie “off” was kreeg ik weer een hartritmestoornis. Voor mij altijd een aanwijzing dat er sterke energieën indalen. Een paar dagen van tevoren dag kreeg ik een visioen. Ik zag een enorme witte sfeer van licht met verschillende prachtige schitterende kleuren die over de aarde heen zakte. Opvallend: ik zag geen dome. Ik zag heel duidelijk een enorme bal van licht die over de aarde werd geplaatst.

Later die dag stond ik voor het stoplicht te wachten op groen licht en zag op de auto voor mij staan: “star of david” met daarnaast de tekst “hexagonaal”. Ik wist meteen, dit is het universum dat iets duidelijk wil maken aan mij. Hoe vaak gebeurt het dat je die tekst op de achterbak van een auto tegenkomt?

Maar wacht. Daar stopte het niet. Die dag kreeg ik via verschillende kanten telkens dezelfde boodschap. Star of David en de hexagonale structuur. Toen ben in gaan kijken naar de vorige online frequency alignments. WOW! Alles viel in elkaar als een puzzel!

Wat is er aan de hand? Het lichtlichaam van de Aarde, de planetaire merkabah is veranderd en draait op volle toeren. Dat is de sfeer van licht die ik zag “indalen”. Deze merkabah heeft een hexagonale structuur (ons lichtlichaam ook). Die hexagonale structuur zien we in heel veel zaken terug. Zoals het zegel van Salomon, de vesica piscis, de honinggraat, water. En nog veel meer zaken.

Wat brengt deze energie in beweging? Het verenigt tegenpoolen. Het beschermt en herstelt de balans. Het is de overwinning van het goede op het kwade.

Deze energie is sterk verbonden met de Kundalini energie. De kundalini van de Aarde maar ook onze Kundalini energie die aanwezig is in het lichaam. Het hexagram bevat de “crucifix code”. De metaforische dood en verlossing van het ego als heer en meester. Maar ook het eindstadium van Kundalini, waarin de oude mens afgelegd wordt en de nieuwe mens (zuiver gewaarzijn) verrijst. Het heilige huwelijk waarin polariteiten versmelten tot eenheid. Van twee, één maken.

Het is ook een verwijzing naar de vier ruiters van de Apocalyps (rood, zwart, wit, geel). De vier stadia van inwijding (ascensie) die wij mogen doorlopen in de eindtijd. De vier zuiveringen (beproevingen) om te worden tot het “levende goud”. Het nieuwe tijdperk.

In de online frequency alignment van 4 juli aanstaande duiken we in de energie! Gaan we kijken naar de impact. Wat het betekent, voor het collectief maar ook voor jouw persoonlijke proces. Wat betekent de crucifix code op persoonlijk niveau?

Aanmelden kan via deze link.

Tamara

https://dewijsheidvanhethart.nl/