dinsdag 27 juni 2023

Maak je Leven stralend: Nodig het Licht binnen en laat het je stimuleren ~ 27 juni 2023 ~ Aurora Ray


Maak je Leven stralend: Nodig het Licht binnen en laat het je stimuleren

Door: Aurora Ray – 24 juni 2023

Alle gedachten die door je hoofd gaan zijn niet allemaal willekeurige gedachten; ze hebben hun oorsprong in het verleden.

Het verleden is een deel van je en het is er altijd om invloed uit te oefenen op je heden. En je “heden” is het verleden van je toekomst. De toekomst zal zijn wat je ervan maakt.

Als je je leven wilt veranderen, zal je moeten beginnen met jezelf. Als je iets nieuws wilt creëren in je leven, creëer het dan eerst in je mind. Als je de wereld wilt veranderen, begin met jezelf.

De mind is de projector en je buitenwereld is een scherm waarop je jezelf projecteert. Je kunt niet veranderen wat er om je heen gebeurt tenzij je je mind verandert, want alles wat om je heen gebeurt vindt zijn oorsprong in je mind.

De mind is altijd de oorzaak en het gevolg, dus kan alles wat daar buiten gebeurt teruggevoerd worden naar iets dat in ons via onze gedachten gebeurt. En dat brengt de vraag naar boven: Wat creëert al deze negativiteit? Het antwoord is eenvoudig: Het zijn je gedachtepatronen.

De mind is een machtig instrument, maar ze kan ook je ergste vijand zijn. We denken voortduren gedachten en negatieve patronen in onze mind. Als je je niet bewust bent van deze gedachten, zullen ze je leven overnemen.

Deze negatieve gedachten zullen een patroon creëren dat je steeds weer herhaalt. En dit patroon zal steeds meer stress, boosheid, depressiviteit, bezorgdheid, frustratie enzovoorts creëren.

Ze vinden hun oorsprong in de mind en manifesteren zich in de werkelijkheid. En omdat ze hun oorsprong hebben in de mind, zijn ze onafhankelijk van uiterlijke omstandigheden of gebeurtenissen die ons overkomen.

Het is de mind die de wereld om je heen creëert. Je bent een schepper van je eigen werkelijkheid en telkens wanneer je denkt dat iets of iemand een probleem is, vindt dat zijn oorsprong in je eigen mind.

Zodra je op een dieper niveau in jezelf gaat luisteren en je beseft hoeveel macht we zelf hebben over ons leven, kunnen we verantwoordelijkheid gaan nemen voor het creëren van onze eigen werkelijkheid in plaats van ons leven te leiden gebaseerd op de verwachtingen van andere mensen.

Je kunt licht in je leven uitnodigen. De manier om dit te doen is door alles wat negatief is los te laten en het positieve te omarmen. Breng licht in je leven met positieve gedachten, inspiratie en alles wat goed is.

Wanneer je negatieve energie loslaat en positieve energie omarmt, word je een baken van licht. Niets in de wereld kan je ervan weerhouden om gelukkig te zijn.

Je kunt kiezen voor een leven van vreugde of een leven van ellende. Als je een vreugdevol leven wilt leiden, wees dan blij. Maak je geen zorgen over wat anderen denken, maar focus je in plaats daarvan op jezelf.

Als er iets niet goed is in je leven, betekent dat het nog niet goed is voor jou. Geef jezelf tijd en ruimte om te helen en te groeien in je eigen tempo. Dit proces kan maanden of zelfs jaren vragen, maar het zal uiteindelijk alles beter maken.

Je creëert je eigen werkelijkheid via je gedachten; daarom is het belangrijk om af en toe in jezelf te controleren of ze positief of negatief zijn omdat ze ook je werkelijkheid beïnvloeden.

De enige manier uit deze val is door meditatie, waar men leert hoe de mind tot rust gebracht kan worden en je dieper kunt luisteren naar welke waarheid daar ook bestaat, of het nu je eigen wijsheid is of wat God van je wilt op dat moment.

Meditatie is een toegang tot het vinden van innerlijke vrede, vreugde en verbinding met het bestaan. Ze is altijd en overal beschikbaar. Hoe meer je mediteert, hoe bewuster je wordt van je gedachten en hoe meer kracht je hebt om ze te veranderen.

Het leven is vol ups en downs en wanneer dingen moeilijk zijn, kies ik ervoor om het pad te nemen dat me dichter bij God brengt en belangrijker nog bij mijzelf.

Je kunt niet altijd de controle hebben over hoe dingen uitpakken in het leven. Maak je er dan ook geen zorgen over. Haal een keer diep adem en laat los wat je doet aarzelen.

De beste manier om je eigen weg te vinden is volgen wat goed voelt. En als daar een kleine omweg voor nodig is, wel, dat is dan gewoon zoals het gaat.

Luister naar je innerlijke stem, leer je eigen weg te vertrouwen; en je zult ontdekken dat de wereld er alleen maar rijker door wordt!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella /voor wakkeremensen.org