woensdag 28 juni 2023

DE WAARHEID WORDT ZICHTBAAR EN HET LICHT ZAL ZEGEVIEREN! (deel 2) – Boodschap van Meester St. Germain ~ 28 juni 2023 ~ Jahn J.Kassl


DE WAARHEID WORDT ZICHTBAAR EN HET LICHT ZAL ZEGEVIEREN! (deel 2)

Jahn J. Kassl, 27 juni 2023

Boodschap van Meester St. Germain


Ieder mens is belangrijk en de geest en ziel van de mens nemen op een unieke en prachtige manier deel aan het grote geheel. Ieder mens brengt iets ter tafel en ieder van jullie, zoals hij/zij nu is, is van betekenis voor wat volgt.


De waarheid wordt zichtbaar en het licht zal zegevieren! (deel 2)

📽 Live-boodschap uit de 127e lichtlezing vanaf 0:17 minuten

IEDEREEN draagt een steentje bij!

De waarheid bereidt de weg voor de mensheid, want waarlijk: jullie zijn onmetelijk geëerd en onmetelijk gezegend! Want via jullie, door jullie en in jullie wordt GODS plan op en met de aarde vervuld.

Geliefde mensen,

Ik ben MEESTER ST. GERMAIN en ik ben nu in jullie midden!

Nadat de waarheid heeft gezegevierd en de leugens zijn uitgeroeid uit de harten van de mensen en uit het collectieve menselijke bewustzijn, begint de Gouden Eeuw.

Jullie ALLEN hebben een aandeel in deze tijd die zich nu langzaam voor jullie ontvouwt. Jullie zijn op verschillende manieren betrokken bij het verheffen van de Aarde naar het hogere niveau, zodat mensen hun bewustzijn kunnen ontvouwen en hun hartkwaliteiten kunnen ontwikkelen.

Ieder mens is belangrijk en de geest en ziel van de mens nemen op een unieke en prachtige manier deel aan het grote geheel. Ieder mens draagt zijn steentje bij en ieder van jullie, zoals hij/zij nu is, is van betekenis voor wat volgt.

Ontdekkingen

Grote uitvindingen die worden herontdekt, vrijgegeven of nieuw ontdekt, geven vorm aan de tijden die komen gaan:

• Kuren die alle medische ingrepen, die in het verleden vaak nodig waren, overbodig maken.

Energietransmissies die het menselijk lichaam binnen enkele minuten in balans brengen en herstellen op cellulair niveau, brengen volledige genezing.

• Op het gebied van voortbeweging openen zich nieuwe perspectieven. Nieuwe technologieën die je vrijwel direct van de ene plek naar de andere brengen, van het ene eind van de wereld naar het andere, worden bekend gemaakt en gepresenteerd aan de verbaasde mensheid.

• Ook op het gebied van het opnemen van kennis en het genereren van inzicht liggen ware kwantumsprongen voor jullie in het verschiet. De nieuwe mens is, doordat hij zijn geest beheerst, in staat om in korte tijd onvoorstelbaar grote hoeveelheden gegevens vast te houden en te integreren – de non-verbale overdracht van kennis rechtstreeks in het bewustzijn van de mens.

Dit zijn slechts drie deelgebieden van het menselijk leven die een serieuze verandering zullen ondergaan zodra de waarheid heeft gezegevierd en het spirituele licht het regentschap op aarde heeft overgenomen.

De voorwaarde hiervoor is dat de mens zichzelf kan waarnemen als een lichtgevuld en geheeld deel van de schepping en actief zijn eigenlijke rol in het scheppingsplan op zich kan nemen.

Genezing van de harten

De genezing van jullie harten is daarom het hoogste gebod!

Het is belangrijk om je nu, op de laatste meters, totdat het LICHT wordt, volledig aan deze genezing te wijden:

• Stop alsjeblieft met je ego extreem te versterken!

• Volg je eigen zielenplan en volg niet de levensplannen van degenen die deze matrix besturen.

• Put moed en beëindig het oude leven als het verkeerd en onlogisch aanvoelt.

• Wacht niet tot er iets verandert terwijl jullie onbeweeglijk en bevroren blijven als zoutpilaren.

• Neem nu de noodzakelijke stappen in je spirituele proces en voltooi wat voor jou bedoeld is.

Als je vraagt: “Ja, Meester St. Germain, maar wat is het dat voor mij bestemd is?”, dan antwoord ik je: “Dat weet je! Maar je luistert maar al te graag en al te vaak niet naar de stem van je ziel en je houdt je doof voor het gefluister uit de eeuwigheid.” Hoe sneller en hoe dieper je nu de genezing van je hart, dat door vele levens verwond is, bevordert, des te sneller zal duidelijk worden waarover ik in het begin met je sprak.

Het licht zegeviert overal nadat de waarheid zich heeft verspreid en nadat je genezing en genade hebt gevonden in het licht van GOD.

Vertrouw op je kracht, claim je macht als goddelijk mens op aarde, want alleen zo vindt je Zijn en Worden plaats.

In oneindige liefde
Meester St. Germain

vertaling: Petra – voor wakkeremensen.org