dinsdag 27 juni 2023

Stormachtige Kosmische Zeeën ~ Dr Shavi M.Ali


Zware stormen trekken door een groot deel van de VS en begin deze week wordt er nog meer storm voorspeld.
Andere landen ervaren ook sterke weerpatronen, en in termen van aardbevingen heeft Indonesië een magnitude van "5,2" voorgedaan.
Naarmate de "Kosmische Zeeën" aanzwellen, zal de "Schumann-resonantie" van de aarde waarschijnlijk stijgen naarmate de "golven" van de kosmos innerlijke en uiterlijke velden activeren.
Een steeds groter percentage van de mensheid over de hele wereld ervaart angst, stress en paniekerige (en sommigen voelen veel woede) gevoelens samen met alle andere fysieke en psychologische activaties/symptomen die gepaard gaan met deze tijden van enorme planetaire verandering.
"Rescue Remedy" en "Aspen" van Bach Flowers zijn al vaak gesuggereerd (4 maal daags 2 druppels onder de tong).
Er zijn echter verschillende etherische oliën die geweldig zijn voor het verlichten van angst, stress en paniek.
Er kunnen meerdere druppels in een olieverspreider worden geplaatst voor thuis of op kantoor.
Ze kunnen ook rechtstreeks op de huid worden aangebracht met een "dragerolie" zoals amandel-, zonnebloem- of kokosolie.
Ze kunnen ook in warm badwater worden gelegd of direct uit de fles worden gesnoven.
De beste oliën om kalm te worden zijn: BERGAMOT, FRANKINCENSE, LAVENDEL, PATCHOULI, DAMAST ROOS, Palissanderhout, SANDALWOOD en VERTIVER.
Gebruik deze als enkelvoudige oliën of meng drie van je favorieten samen. De laatst genoemde olie - VERTIVER - is ook uitstekend geschikt voor het verlichten van spier- en gewrichtspijn.
Angst, stress en paniek kunnen leiden tot slapeloosheid, uitputting, snelle hartritmes, blaasproblemen, problemen met de voortplanting, hormonale ontregeling en depressie - allemaal bij zowel mannen als vrouwen.
Dit zijn echter ook activaties van binnenkomend LICHT en het opschonen van cellulaire records waar zo vaak over wordt gesproken.
Met veel mensen die persoonlijke situaties hebben die leiden tot deze emoties plus de kosmische gebeurtenissen die op onze planeet plaatsvinden, kan er een behoorlijk stijgende golf van gevoelens zijn.
Gebruik geen medicijnen voor emotionele overstuur. Deze leiden in feite tot verergering van emotionele reacties. Drink veel bronwater met citroen of limoen.
Voer yoga of tai chi uit. Draag verkoelende kleuren, geen warme.
Eet fruit, groenten, noten en granen. Probeer af te zien van vlees.
Laten we, met onze zon in het teken van waterige, gevoelige Kreeft, werken aan onze emoties.
Het zijn de magnetische energieën van onze elektrische frequentiegedachten.
Zo werken GEEST en HART samen.