maandag 26 juni 2023

De Empirische Realiteit Leren Beheersen ~ 26 juni 2023 ~ Kenneth Schmitt


De Empirische Realiteit Leren Beheersen

Door: kenneth Schmitt – 25 Juni 2023

Ons is geleerd, en we geloven, dat we in een objectieve realiteit leven die fysiek van ons gescheiden is. De technologie van de kwantumfysica heeft ons echter laten zien dat alles patronen van bewuste energie zijn, die wervelen met snelheden voorbij onze fysieke waarneming, maar binnen het bewustzijn van ons diepere bewustzijn, dat dit alles interpreteert als de fysieke wereld die wij als echt ervaren. We herkennen energetische patronen en gaan ermee om. Alles wat we ervaren komt voort uit het bewustzijn dat we allemaal delen. Met onze aandacht en onze mentale en emotionele afstemming neemt ons bewustzijn deel aan en creëert het energetische patronen met polariteit en trillingsfrequentie. Onze omgeving verandert naargelang onze overheersende staat van zijn en hoe we ons voelen over onszelf.

Omdat we de creatieve modulatoren van energie zijn met onze gedachten en gevoelens over wat dan ook, zijn we voorbij de beperkingen die we voor onszelf hebben gecreëerd. Geloven in onze beperkingen weerhoudt ons ervan de grotere realiteit van bewustzijn binnen het oneindige bewustzijn en onze oneindige scheppingskracht te realiseren. We zijn vrij om onze verbeelding en gevoelens te gebruiken zoals we willen. De trillingen waarmee we ons op elk moment afstemmen, creëren de kwaliteit van onze ervaringen.

Angst en twijfel bestaan niet uit zichzelf. We stellen ze ons voor en we gebruiken ze om ons scheppend vermogen te ontkrachten. Binnen ons eigen bewustzijn hebben we hulp bij deze toestand. Het is de Bron van onze vitaliteit en is in alle opzichten levensbevorderend. Als we ernaar zoeken, worden we ons ervan bewust door ons af te stemmen op de emotionele en visionaire stimulans ervan. Intuïtie is de energie van het hart van onze levensessentie en onze aanwezigheid van bewustzijn. Het is onze creatieve kern en onze verbinding met het oneindige bewustzijn.

Het beheersen van ons vermogen om elke realiteit voor onze ervaring te creëren, hangt af van ons vermogen om de vibraties uit te drukken die we willen ervaren. Ook al delen we de ervaring van het empirische spectrum van dualistische trillingen, we stellen ons allemaal onze eigen werkelijkheid voor. We kunnen het op elk moment veranderen, binnen onze persoonlijke bestemming zoals we die voorafgaand aan de incarnatie hebben gepland. We kunnen ons bewust worden van onze bestemming door opzettelijk in het diepere geheugen door te dringen. Met onze intuïtieve ingevingen en kennis hebben we hulp bij het vervullen van onze intenties.

Zodra we voelen dat we genoeg ervaring hebben opgedaan met leven in angst en stress, kunnen we ons bewustzijn openen om te ervaren waar we van houden. We kunnen onze zelfgecreëerde beperkingen, die allemaal gebaseerd zijn op angst voor het onbekende en mogelijke bewuste beëindiging, herkennen, oplossen en loslaten. Als we dieper in ons bewustzijn gaan, lost het onbekende op in de oneindige aanwezigheid van bewustzijn dat door ons hartbewustzijn stroomt. Hier vinden we de vervulling van al onze levensbevorderende verlangens voor al het leven.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org