donderdag 29 juni 2023

De Energieën Van Juli 2023 – Het Bereiken van Zelfbeheersing.~ 29 juni 2023 ~ Natalia Alba


De Energieën Van Juli 2023 – Het Bereiken van Zelfbeheersing.

Door: Natalia Alba – 27 juni 2023

Geliefden,

Tijdens deze nieuwe energetische maand juli, tot eind augustus, zullen we de top bereiken van alles wat we tijdens de voorgaande maanden hebben geïntegreerd/geactiveerd. Juli is een meestermaand, zoals het 7/7/7 portaal aangeeft, want het is een portaal dat het einde, en dus het begin, van een Nieuw Soeverein Tijdperk zal betekenen. Er zijn velen die al uit de 3D mind control zijn gestapt en hogere niveaus van Liefde, wijsheid en kracht belichamen, wat ons helpt te onderscheiden wat authentiek is en wat een andere vorm van manipulatie is.

In dit stadium van onze ascensiereis werken velen aan de integratie van plasma, wijsheidsafdaling en/of planetair rasterwerk. We bevinden ons allemaal in verschillende stadia van onze evolutionaire reis. Het maakt echter niet uit waar we zijn, alle voorgaande leiden ons naar zelfbeheersing, want ze zijn allemaal cruciaal voor het opbouwen van ons lichtlichaam, het opnieuw verbinden met onze ziel, monade en verenigde zelf, en het ontvangen van de wijsheid die nodig is om te blijven evolueren.

Juli zal voor ons ook een maand zijn om volledig ondergedompeld te worden in planetair werk, want er zijn veel van de Aardse poorten en ruimtes klaar om de vijfdimensionale kristallijne frequenties te verankeren die voortdurend op onze planeet neerdalen en ons helpen in de transitie die we al in gang hebben gezet.

Er staan ons veel persoonlijke en planetaire veranderingen te wachten, zoals de universele frequentie van vijf van deze nieuwe maand ons herinnert. Een frequentie van 5 duidt weer op verandering, na een korte periode van stabilisatie, want het is de Wet om in een constante staat van beweging en transformatie te zijn, vooral als we er bewust voor gekozen hebben om te evolueren. Een verandering die ook wordt vertegenwoordigd door de Knooppunten, die deze maand ook verschuiven. Een getal dat de intensiteit aangeeft van de gebeurtenissen die op dat moment plaatsvinden, en bovenal de piek van de verandering die we hebben gecreëerd, voor onszelf en ons leven.

Nummer 5 is de zogenaamde veranderaar. Alle veranderingen komen echter van binnenuit. Dit is een maand waarin we deze creatieve fase van binnenuit, vanuit een innerlijke ruimte van vrede, onderscheidingsvermogen en helderheid, naar onze uiterlijke werkelijkheid brengen. Het is een frequentie die ons leert hoe we van binnenuit alles kunnen transformeren wat we aan de buitenkant willen veranderen.

Zoals het 7/7/7 portaal ons ook herinnert, is dit een fase om een Hogere Intelligentie ons door verandering te laten leiden en de Waarheid te openbaren aan allen die bereid zijn te luisteren. Dit is inderdaad waar we nu zijn, in een fase van diepe openbaringen en zelfbeheersing, een doorgang om ons helderheid te laten zien in alle situaties van onze menselijke ervaringen, en de weg naar verlichting, wat altijd een uitdagend pad is, niet vrij van obstakels, maar de moeite waard om te bewandelen.

In werkelijkheid is alles bedoeld om ons te helpen op onze gekozen reis, alles, zelfs dat wat we als “negatief” beschouwen, helpt ons te zien waar we niet zijn wie we zijn. Verder symboliseert nummer 5 zelfbevrijding, bevrijding van sektes, oude programma’s en alles wat ons klein en in angst houdt, wat alles is wat door mensen is gecreëerd, in een lagere staat van bewustzijn.

We hebben altijd de perfecte energieën om ons op af te stemmen en ons los te maken van oude overtuigingen en manieren van zijn. Het is onze uiteindelijke keuze om door te gaan in het oude of moedig te zijn om nieuwe horizonten te betreden.

7/7/7 Portaal

Dit is een van de belangrijkste portalen van alle maanden, hoewel elke dag uniek is en een unieke essentie in zich draagt die we kunnen integreren en waarmee we kunnen co-creëren. Er zijn echter belangrijke frequenties binnen en buiten ons planetaire systeem die op dit moment botsen om specifieke afstemmingen te creëren, sommige vertegenwoordigd door specifieke getallen, zoals in dit geval, om ons te helpen evolueren als soort.

Een portaal dat de kwantumsprong vertegenwoordigt die onze planeet eindelijk aan het maken is en dat ons helpt om meer wijsheid in te laten dalen, vanuit nieuwe dimensies, vanuit verschillende tijdperken – vooral de zevende dimensie – en galactische bronnen waar we ons misschien nog niet volledig bewust van zijn, maar die ons helpen om hogere waarheden te zien die nodig zijn voor onze persoonlijke en planetaire evolutie.

Zeven is vaak het aantal jaren dat we nodig hebben om een cyclus te beëindigen en een nieuwe te beginnen. Zeven is de tijd die we nodig hebben om het menselijk zelf te beheersen, voor zijn ascensie naar een nieuw niveau van bewustzijn. Dit is waar we ons, persoonlijk en wereldwijd, op dit moment bevinden. Een portaal dat ondersteund wordt door de Zeven Zusters en Sirius en dat ons naar Augustus zal leiden.

De essentie van het getal 777 en de uitlijningen daarachter vertegenwoordigen Goddelijk Bewustzijn, de wijsheid die we gedurende deze maanden integreren van onze Centrale Zon, de Zeven Zusters en Sirius, die ons, wanneer we er klaar voor zijn, als soort helpt om meer liefde, wijsheid en kracht af te dalen, zodat we ons evolutionaire traject door onze melkweg kunnen voortzetten.

De Galactische emanaties, die voornamelijk neerdalen vanuit de Pleiadenconstellatie, zijn bedoeld om ons te helpen onszelf te bevrijden van manipulatie en ons te helpen de hemel op aarde te creëren door eerst onszelf te helen. Pleiadische frequenties zullen velen helpen hun Pleiadische galactische afstammingsvervormingen te helen, hun zuiverheid en verloren wijsheid terug te krijgen.

Het is niet zo belangrijk waar we geïncarneerd zijn, volgens mijn persoonlijke begeleiding en nederige mening, het is waar we nu zijn en wat we doen met waar we nu zijn, de rest is alleen nuttig als we begrijpen hoe we deze galactische essenties in onszelf kunnen activeren.

Voor sommigen zullen de frequenties van dit portaal hen helpen om alle miasmatische koorden te zuiveren, die ons nog steeds verbinden met ons verleden, met mensen die al een doel hebben vervuld. Bovenal zullen de komende energieën ons ook helpen om voorouderlijke DNA-vervormingen op te ruimen, iets wat we op een gegeven moment allemaal moeten doen als we willen stoppen met het herhalen van dezelfde oude patronen en het manifesteren van dezelfde fysieke condities.

Het is een tijd om ook Saturnus-invloeden te zuiveren, want zoals jullie weten is Saturnus de 7e planetaire poort van ons systeem, die net als de maan al eeuwenlang diepgaand gemanipuleerd wordt met programma’s die op mensen gericht zijn.

Als we ons echter werkelijk verbinden met de authentieke Saturnusfrequentie, kunnen we alles wissen wat we geërfd of ontvangen hebben, onszelf bevrijden van manipulaties en ons opnieuw afstemmen op de zevende straal of violette straal, die tot voor kort diep vervormd en gemanipuleerd werd, en dat zal ons helpen te transmuteren en onze zevende-dimensionale schouderpoort te openen.

Ascensie gaat niet over meer willen bereiken of een bepaalde missie vervullen, maar over het helen en opruimen van alle voorouderlijke bagage die we als mensen hebben geërfd en die ons belemmert om te zijn wie we werkelijk zijn. Dit is waar deze frequenties ons bij helpen, want dit is hoe we ascentie kunnen bereiken, terwijl we nog in een fysiek lichaam zijn.

Een wonderbaarlijke tijd als we ons weten af te stemmen op deze frequenties. Een tijd voor rasterwerk, vooral voor planetaire genezers die werken aan het wissen van oorlogsherinneringen, het herstellen van de aardse wateren en de ankers van de Nieuwe Aarde, want dit is een tijd om ons terug te trekken in onze heilige ruimte en onze tijd en kostbare energie aan de Aarde aan te bieden, ons herinnerend dat we hier kwamen om persoonlijk te evolueren en onszelf in dienst te stellen, want dit was onze belangrijkste focus voordat we naar dit niveau kwamen.

Astrologische Gebeurtenissen

We beginnen deze prachtige nieuwe maand met een Super Volle Maan op 11 graden Steenbok, een kardinaal aardeteken dat zelfverlichting vertegenwoordigt, de fysieke afdaling van wijsheid die we in juli hebben, en dat ook wordt vertegenwoordigd door het 7/7/7 portaal. Een meestergetal en sleutelcode binnen de Schepping, die het proces weerspiegelen dat al in velen van ons plaatsvindt en dat zich ook uitstrekt naar onze planeet, terwijl deze haar traject naar een nieuwe harmonische tijdlijn voortzet.

Dit is ook een fase waarin we moeten nadenken over onze doelen en toekomstplannen, want dit teken biedt ons de helderheid en wijsheid die we nodig hebben om stevige en stabiele beslissingen te nemen. We hebben een maand om tegengestelde energieën, Kreeft en Steenbok, in balans te brengen. De eerste nodigt ons uit om naar binnen te keren, op onze intuïtie te vertrouwen en ons wezen te koesteren. Steenbok herinnert ons eraan hoe belangrijk het is om naar binnen te gaan, maar ook om alles wat we ons van binnen hebben voorgesteld in de praktijk te brengen, want het is ook belangrijk om zelfverzekerd en onafhankelijk te zijn, om al deze innerlijke wijsheid naar het fysieke te brengen.

Het is met Steenbok dat we ook de mogelijkheid hebben om aan ons DNA te werken, aan de chromosomen, specifiek, in het deel dat telomeren genoemd wordt, degene die ons DNA bevatten en bepalend zijn voor een lang leven. Bovenal, voor het genezen van genetisch geërfde ziektes, etc. Steenbok, samen met de energieën die hem omringen, is een grote steun als we werken met ons DNA, maar ook met stabilisatie en het zuiveren van zonne-implantaten.

De Nieuwe Maan legt de nadruk op Steenbok-energieën, dat is waar we ons in werkelijkheid op afstemmen, maansvervormingen helen die ons ervan weerhouden om eindelijk onze polariteiten als gelijken te omarmen. Steenbok is essentieel voor ons om te leren hoe we onze lichaamsfuncties, energie, onze vitale levenskracht en alles wat we integreren kunnen beheren, want we moeten de energieën een duidelijk doel geven, want energieën op zich komen niet naar ons toe en kiezen niet voor ons, het is ons Bewustzijn dat afstemt, bepaalt en manifesteert.

De essentie van Steenbok zal ook diegenen helpen die werken met het zuiveren van mitochondriale cellen, die zoals je weet ook hun eigen DNA bevatten en verantwoordelijk zijn voor de energiehuishouding van ons lichaam. Als we problemen hebben in onze mitochondriën, zullen we niet in staat zijn om op natuurlijke wijze energie te produceren en ons vitaal te voelen, iets wat vooral gebeurt als we verslavingen hebben (verwijzend naar alles wat ons ervan weerhoudt om onze eigen energie te creëren).

Dit wordt een heel belangrijke fase voor ons om het grotere plaatje te zien, door de openbaringen die onze zielen ons sturen, om ons te helpen ons nieuwe pad met meer helderheid te zien. Als we achter het fysieke kijken, werkt alles samen om ons te helpen alle vervormingen te helen die ons belemmeren om de plasma-energieën te omarmen die we gedurende de hele zomer gaan integreren, en het ligt alleen in onze handen om alle onevenwichtigheden te verwijderen en onze lichamen opnieuw te programmeren om de energie toe te laten die onze lichamen nodig hebben om door te gaan met het proces van bewuste transcendentie.

Op 10 juli zal Pallas Athena samen met Mars Maagd binnengaan. Pallas vertegenwoordigt wijsheid en moed, een die we worden uitgenodigd om te gebruiken voor helende doeleinden, vooral wanneer ze in Maagd staat. Dit gaat over het creëren van gezonde gewoontes en keuzes die ons lichtquotiënt zullen verhogen in plaats van verlagen. Mars in Maagd zal ons helpen het zelfvertrouwen, de vastberadenheid en persoonlijke kracht te belichamen om deze nieuwe levensveranderingen te kunnen bereiken, want zowel de planetoïde als de planeet vullen elkaar prachtig aan, omdat hun aard erg op elkaar lijkt.

Om nog meer felheid toe te voegen, hebben we ook Mercurius die de volgende dag de Leeuw binnenkomt. Deze planetaire ontmoeting gaat ons helpen om zelfverzekerder te zijn en onze energie te gebruiken, als we eerst hebben geleerd hoe we die op de juiste manier kunnen belichamen en richten, om onszelf, onze overtuigingen en wat we echt denken, gepassioneerd en stevig uit te drukken, maar zonder iemand te kwetsen of respectloos te zijn. Het belangrijkste is om te gaan voor wat we echt willen, ons hart te uiten en bij te dragen door onze ideeën en persoonlijke creaties met de wereld te delen.

Op 17 juli hebben we twee gebeurtenissen, de eerste is een Nieuwe Maan op 24 graden Kreeft. Dit is precies de maand waarin Kreeft heerst, en het is op dit moment dat we het meest behoefte hebben aan een kalmerende en herstellende frequentie die ons helpt in deze lange periode van integratie. Een helende essentie die ons helpt naar de kern te gaan van wat we moeten helen, zodat we verder kunnen gaan, want vaak als we ons innerlijke kind, vertrouwde afkomst en alles wat we nog in ons emotionele lichaam meedragen nog niet hebben geheeld, kunnen we niet doorgaan met het belichamen van nieuwe frequenties.

De tweede, op dezelfde dag ook, hebben we de tweede planetaire gebeurtenis, de Noord-Node Retrograde het invoeren van Ram, terwijl de Zuid-Node zal verhuizen naar Weegschaal, het verlaten van Stier en Schorpioen. Dit is een zeer belangrijke planetaire uitlijning, want het gaat over onze roeping, ons ware noorden, waar we naartoe gaan, en wat we moeten doen om de volledige leiding te nemen van onze levenservaring. Dit is een tijd om na te denken over onze persoonlijke missie. We zijn hier om te doen wat ons vreugde, expansie, zelfbehoud en vooral de gave om anderen te helpen brengt, op onze unieke manier.

Zijn we op weg naar datgene waar onze ziel naar verlangt? Of staan we nog steeds toe dat wonden en programma’s uit het verleden ons ervan weerhouden ons authentieke pad te ervaren?

Zoals de Zuidelijke Maansknoop in Weegschaal ons eraan herinnert, is het tijd om ons verleden in balans te brengen, om alles te helen waar we ons nog steeds schuldig over voelen, waar we spijt van hebben en waarvan we denken dat we het beter of helemaal niet hadden moeten doen. Dit is een tijd om die valse programma’s te helen die ons in een slachtofferrol houden en onze echte bestemming uitstellen. Genezing, op een parallelle manier, volledig, zodat we alleen kunnen leven volledig verankerd in ons huidige moment, waar we kunnen creëren, en waar we eindelijk kunnen kiezen wat te doen, vanuit een vrije, soevereine ruimte die geen leugens, wanen, of wonden, draagt binnen.

Op 22 juli zal Venus Retrograde in Leeuw gaan. Zoals je weet, ik wakker retrogrades niet aan. Het zal afhangen van je eigen persoonlijke overtuigingen en dus van wat je hebt gekozen om te manifesteren in je werkelijkheid. Venus in Leeuw kan ons helpen met twee hoofddoelen: ons egoïstische zelf opruimen, van wat echt waardevol is uit wat geen authentieke uitdrukking van liefde is, omdat we geprogrammeerd zijn om lief te hebben vanuit een egoïstisch perspectief, in plaats van vanuit een zielsperspectief.

Verder leren hoe we onszelf, gepassioneerd, aan anderen kunnen geven, op de manier die we kiezen om dat te doen, relaties, onze persoonlijke missie, of alles wat we willen manifesteren of uitbreiden, vanuit een liefdevolle ruimte, want als er liefde en wil is, is er altijd een weg.

Op 22 juli gaat ook bij ons de Zon de Leeuw binnen. We gaan over van het liefdevolle en intuïtieve Kreeft naar het Leeuw seizoen. Met de Zon in Leeuw kunnen we deze felle essentie belichamen om onszelf te bekrachtigen en ons hart uit te drukken door stevig te staan in wie we zijn en onze unieke Goddelijke Vonk te delen, in een tijd waarin vrijheid en het recht om onszelf uit te drukken essentieel zijn.

Als we deze frequentie goed richten, kunnen we moedig en gedurfd zijn in het volgen van ons eigen pad. Integendeel, een teveel aan deze frequentie zou ons in arrogantie kunnen brengen, daarom is balans, zoals altijd, en egobeheersing de sleutel, om voor onszelf te kunnen onderscheiden of we deze energieën gebruiken voor zelf-empowerment of alleen voor onze egoïstische verlangens.

Op de volgende dag, 23 juli, vierkant Pluto Ware Maansknoop. Beide krachtige Krachten ontmoeten elkaar in onze Hemelen om ons te helpen onszelf te transformeren, wedergeboorte in wie we werkelijk zijn, en datgene na te streven wat onze levenservaring beter, helderder, liefdevoller en behulpzamer maakt voor Iedereen. In deze belangrijke planetaire verschuiving die we op het punt staan in te gaan, moeten we onze angst voor het onbekende kwijtraken, en Pluto herinnert ons er samen met de Noordelijke Maansknoop aan dat als we vooruit willen komen, we onze angst voor het onbekende moeten kwijtraken en vertrouwen en geloof moeten hebben dat waar we naartoe gaan, een veilige plek voor ons is, want onze ziel leidt ons allemaal naar onze beste bestemming als we weten hoe we haar liefdevolle begeleiding moeten toelaten.

Op dezelfde dag hebben we ook Chiron Retrograde in Ram. Dit is een informatieve gebeurtenis, zoals ik niet resoneren met retrogrades of enige invloed hebben op mijn levenservaring. Ik geloof dat het tijd is voor ons om te bewegen van oude overtuigingen, beginnen om planeten te zien zoals ze werkelijk zijn, voor hun essentie, en niet van onze beperkte interpretatie. Dit is echter een heel persoonlijke beslissing en iedereen zou zijn eigen leiding en overtuigingen moeten volgen.

Als we ervoor kiezen om ons af te stemmen op Chiron in Ram, zal het ons helpen om het ego te helen, om te werken met al het slachtofferschap en zelfvernietigende programma’s die we kunnen hebben, en die ons belemmeren om onze grootsheid te zien, als goddelijke wezens, wat samen met Leeuw prachtig is om ons authentieke zelf en zijn wonderbaarlijke vermogens te omarmen.

Als we ons richten op het helen van onszelf, merken we dat we geen tijd hebben om ons te richten op wat anderen ons aandoen of in het algemeen, want we zijn te druk bezig met helen en vooruit gaan. Dit is de boodschap van deze ontmoeting voor mij – om onszelf volledig te helen, onze wonden uit het verleden, innerlijke conflicten en alles wat ons nog pijn doet, zodat we kunnen leven en laten leven.      

Tot slot sluiten we de maand af met Mercurius in Maagd van 28 juli tot 15 september. Mercurius in Aardetekens dit jaar is een heel belangrijke boodschap die we niet mogen overslaan. Het gaat over herinneren dat zuivering, zoals Maagd ons herinnert, belangrijk is, maar dat deze distillatie begint in onze geest. Alles wat onzuiver is in ons fysieke lichaam, en dus in de fysieke werkelijkheid, begon met een gedachte. Als we ons richten op het zuiveren van ons mentale lichaam, van alle negatieve en zelfdestructieve gedachten, zal ons hele leven veranderen, want we hebben het belangrijkste onder de knie: de egoïstische geest en zijn passief-agressieve methoden om onszelf te ontkrachten.

Denk, voel en handel zuiver en al het andere zal dezelfde liefde, helderheid en eerlijkheid in je leven weerspiegelen. Dit is de belangrijkste boodschap van kwik in aardetekens (retrograde) dit jaar, want we vaak verhuizen naar onze fysieke werkelijkheid, waar we geloven dat we kunnen verschuiven alles wat niet werkt, te vergeten dat het allemaal begint met onze gedachten.

We hebben een zeer krachtige maand voor ons om te onderscheiden, duidelijk het ego zelf, en laat de wijsheid en de vele openbaringen om ons te helpen onze persoonlijke doelen te bereiken. Dit is een maand om verandering te integreren en te accepteren, ons er op een natuurlijke manier aan aan te passen en erop te vertrouwen dat ons God Zelf weet wat we nodig hebben, op elk moment van ons menselijk bestaan, en dat het ons zal leiden naar wat we de volgende keer zullen ervaren.

Een maand om de wijsheid, liefde en helderheid in te laten dalen die we nodig hebben om verder te gaan met de creatie van onze nieuwe reis, want geen enkele uiterlijke gebeurtenis, kracht of omstandigheid zal dat voor ons doen. Het belangrijkste verschil tussen onbewust zijn en volledig bewust zijn, is dat we weten dat wij degenen zijn die de juiste omstandigheden creëren en niet andersom.

Dit begint met een gedachte, met het neerdalen van de begeleiding die ons helpt de Waarheid te zien van wie we zijn en ons authentieke pad. Het is onze missie om dit toe te laten en ons lichaam voor te bereiden om hogere niveaus van bewustzijn te integreren. Dit is het geschenk dat juli ons biedt als we bereid zijn het te omarmen en ons af te stemmen op zijn potentieel.

Ik wens jullie een prachtige en liefdevolle juli, Geliefden.

In Oneindige Liefde,

Natalia Alba

Vertaling: wakkeremensen.org