woensdag 28 juni 2023

De Aard Van De Goddelijkheid Binnenin ~ 28 juni 2023 ~ Kenneth Schmitt


 

De Aard Van De Goddelijkheid Binnenin

Door: Kenneth schmitt – 26 Juni 2023

Als we de ware essentie van wie we zijn willen herkennen. Wij zijn degene die door onze ogen zien en alles ervaart wat we tegenkomen. Om de intense ervaringen van lichamelijkheid te kunnen hebben, hebben we ervoor gekozen om beperkingen op te leggen aan ons bewustzijn, waardoor we ons niet bewust zijn van rijken voorbij het fysieke. Als we er ervaringen mee hebben gehad, hebben we niet geloofd dat ze echt zijn. Deze beperkende overtuigingen worden niet van ons verlangd. Het zijn gewoon programma’s in ons bewustzijn die niet meer nodig zijn en veranderd kunnen worden.

We zijn ervaringsdeskundigen met onze eigen aanwezigheid van bewustzijn hier en voorbij tijd/ruimte. We kunnen onszelf uitdrukken hoe we willen, behalve onze beperkende overtuigingen over onszelf. Dit zijn programma’s die we ontworpen hebben om onbreekbaar te zijn, maar er is een sleutel die het mogelijk maakt ze te herkennen, te accepteren, op te lossen en los te laten met transcendentie. Die sleutel vinden we in onze intuïtie, en dat is het bewustzijn van onze bewuste levenskracht en onze verbinding in het oneindige bewustzijn via de energie van het hart van ons Zijn.

De energetische kwaliteit van onze innerlijke leiding is de energie van onze Schepper, wiens bewustzijn we ontvangen en waaraan we deelnemen. Het is ons diepste weten en onze diepste gevoelens. Het is de energie van creatie en levensverbetering en alle emoties die aanwezig zijn in deze trillingsdimensie. Om ons ervan bewust te zijn, kunnen we ons de realiteit ervan voorstellen in onze afstemming op dankbaarheid, vreugde, mededogen en liefde. Dit opent ons bewustzijn voor ervaringen die we willen hebben. We hoeven alleen maar te geloven dat deze energieën waar zijn en hun realiteit te realiseren. Als we ons overtuigingssysteem veranderen, verandert alles in onze ervaring.

Beperkende overtuigingen houden ons gevangen in dualistische energetische patronen, die ons bewustzijn insluiten, totdat we onze intuïtie en de waarde ervan kunnen realiseren. Het maakt deel uit van onze aanwezigheid van bewustzijn. Als we onze innerlijke ingevingen en leiding volgen, kunnen we vrij zijn van beperkingen. We kunnen leven in een soort parallelle dimensie die gebaseerd is op de verbetering van al het leven. We kunnen voortdurend creëren wat we maar willen. Dit is wat we doen, of we ons er nu bewust van zijn of niet. Als we dit vermogen onder de knie willen krijgen, moeten we in staat zijn om onze aandacht consequent te richten op hoe we ons diep van binnen voelen. We kunnen altijd weten hoe we onze verbeelding en emoties kunnen afstemmen op de vibraties waar we van houden en die we willen ervaren. Elk scenario dat we willen ervaren bestaat al in het kwantumveld voor ons om te herkennen en werkelijkheid te maken in onze ervaring.

Met onze energetische afstemming trekken we resonerende ervaringen aan. Alles waar we aan denken en wat we voelen heeft een vibrerende kwaliteit. We hebben voortdurend de mogelijkheid om ons te richten op wat we willen voelen en waar we aandacht aan willen besteden. Alles is mogelijk en beschikbaar voor onze erkenning door onze innerlijke leiding, die ons altijd stuurt in de richting van creatie en verbetering van het leven, inclusief het onze.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org