donderdag 29 juni 2023

Te Veel, Te Snel ~ 29 juni 2023 ~ Brenda Hoffman

Te Veel, Te Snel

Gechanneld door: Brenda Hoffman – 26 Juni 2023 – voor: Life Tapestry Creations:

Dierbaren,

Stop met doen en begin te zijn – een zin die jullie tijdens je transitie vaak hebben gehoord.

Jullie moeten nu waarschijnlijk regenereren omdat jullie de afgelopen dagen zoveel innerlijke energie hebben verbruikt. Jullie hebben je beslissingen genomen. En jullie acties, als gevolg van die beslissingen, zijn voltooid of gestart.

Dit is niet het moment om die beslissingen of acties licht op te vatten. Jullie zijn begonnen met de opbouw van je nieuwe leven – niet alleen een verhuizing naar een nieuwe gemeenschap, andere interacties binnen een nieuwe groep of een verandering in je relatiestatus.

Jullie hebben je leven op zijn kop gezet op een manier die voor anderen onbeschrijfelijk is. Wat gisteren belangrijk was, is niet meer. En wat belangrijk wordt, bevindt zich in de formuleringsfase. Jullie hebben rust nodig om deze veranderingen te verwerken voordat jullie verder voorwaarts bewegen.

Maar dan zal het formuleren van nieuwe acties of activiteiten nu moeilijk zijn omdat jullie wezen zo betrokken is bij de recente veranderingen dat je niet de energie hebt voor veel voorwaartse beweging.

Ondanks dat je het tegendeel beweert, hebben je beslissingen van de afgelopen dagen of weken meer innerlijke energie gevergd dan je gedurende het grootste deel of je hele huidige leven op Aarde hebt verbruikt. Uw recente beslissing(en) was(en) om te ontkennen wat was; weten waar je nu moet zijn, is wat is.

Binnen enkele dagen of weken een nieuw leven creëren zonder de “normale” 3D-vangnetten is vermoeiend geweest.

Misschien merkte je dat je uithaalde of hoopte dat iemand of iets dat vangnet zou bieden, alleen om te ontdekken dat die wezens deel uitmaken van je verschuiving of niet langer deel uitmaken van je leven.

Het is een gevoel van alles wat veilig en zeker was en vervaagt in verre herinneringen, terwijl het nieuwe enigszins vreemd of niet goed aanvoelt – ook al weet je dat het goed is.

Je bevindt je in een wirwar van verwarrende emoties en fysieke eisen die bizar en ongemakkelijk lijken. Je hebt niet noodzakelijkerwijs het gevoel dat die emoties correct zijn, aangezien je het aandurfde om in het nieuwe te springen. Toch kun je die emoties die schreeuwen om uitgelaten te worden niet onderdrukken.

In het verleden accepteerde je verandering met tegenzin of met opwinding, want verandering werd geleid door jouw samenleving, of het nu ouders, vrienden of collega’s waren.

Nu je voorbij de sociale normen bent gegaan, zijn je acties van jezelf – een beangstigende en opwindende gedachte.

Geen uitleg lijkt gepast als anderen vragen waarom je dit deed of zei. Als je anderen vertelt dat je iets deed omdat het goed voelde, ook al lijkt het anderen verkeerd, dan spotten ze met je antwoord. En als je zei dat je iets deed omdat het moest maar niet begreep waarom, dan vinden ze je een beetje raar.

Je hebt geen verklaring die past bij een 3D-scenario, en je bent nog niet verfijnd genoeg in je nieuwe wezen om je actie(s) of gedachten volledig te begrijpen. Het is gewoon zo. Iets wat niet aan anderen of aan jezelf is uit te leggen. Dus een deel van jou is opgewonden door je beweging in je nieuwe leven, en een ander deel is geschokt. Ervoor zorgen dat je van binnen en van buiten uitgeput bent. Te veel, te snel, zonder logische verklaringen en veel fysieke en emotionele vragen en activiteit.

Accepteer dat je waarschijnlijk uitgeput bent. En gun jezelf dan rust. Echt rust. Geen kwartier rust, maar een rust van je emotionele en fysieke wezen, wetende welke acties je hebt ondernomen of gaat ondernemen, is precies wat je moet doen. Niet noodzakelijkerwijs acceptabel in je 3D-wereld, maar zoals het hoort voor je nieuwe jij.

Je hebt de basis gelegd; rust nu een beetje voordat je andere delen van je nieuwe wezen aanpakt. Zo zal het zijn. Amen.

Kanaal: Brenda Hoffman

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org