dinsdag 27 juni 2023

777 Mystieke Poort - door Meg Benedictus


777 Mystieke Poort - door Meg

De krachtigste gateway van 2023 arriveert op 7 juli. Het is een drievoudige 777 Gateway- gebeurtenis (tel 2+0+2+3 op).
In de numerologie is 2023 het '7' jaar van de waarheid . Het is een meer introspectief jaar, dat ons inspireert om antwoorden te zoeken op de gestage stroom vragen over het leven zelf. Waar ben ik gepassioneerd over? Wat is mijn zielsdoel? Wat ontbreekt er in mijn leven? Wat zijn mijn dromen en ambities? Het is het perfecte jaar om te reflecteren in een Journal of vision board. Het is het jaar om na te denken over je ware roeping in het leven! Gedurende een periode van 7 jaar is het beter om over elke invalshoek na te denken voordat u een beslissing neemt.
Het getal 7 beschrijft intellectuelen, diepe denkers, filosofen en geleerden. Degenen met 7 vibratie zijn visionairs, hun manier van denken is uniek, voorbij het gewone. 7 symboliseert de Mysticus, de Merlijn, de Wijze Wijze! Het is het pad van de oude mystiek, de verkenning van de innerlijke essentie van het Zijn.
Ter ere van deze buitengewone 777 gateway, zal ik van 6-9 juli 2023 een 4-daagse retraite over spiritueel meesterschap leiden op Mount Shasta. Ik ben verheugd om een ​​speciale LIVE Zoom Webcast aan te bieden met mijn co-host, Manette Mays voor de 777 Gateway-activeringen in het Shasta Resort op 7 juli om 12:00 uur PT. Deze bijzondere gelegenheid wil je niet missen!

Sluit je aan bij andere Spirituele Zoekers in de Cirkel van Licht voor de krachtige activeringen van 777 Gateway-uitlijning bij Gaia's vortexwortelchakra. Stap het portaal van ascentie binnen en activeer het Lichtlichaam en de Blauwdruk van je Ziel om te leven als een Goddelijk Mens op de Nieuwe Aarde.

Oproep aan alle Nieuwe Aarde Wegwijzers, Meester-Alchemisten en Sterrenwezens van over de hele wereld om op 777, vrijdag 7 juli, samen te komen voor de krachtigste poort van 2023!

Liefs, Meg