donderdag 11 januari 2018

MIEKE VULINK ~ OP WEG NAAR HEELHEID



DE WEG NAAR HEELHEID
Wat een bijzondere tijd! Wat een krachtige leiding! En ook: wat een intense processen worden er nu aangezwengeld... Dit is al de zoveelste nacht waarin ik wakker word met allerlei inzichten en doorgevingen.
Ook schijnt het licht ineens voluit op oude wonden. Dat is voor de persoonlijkheid vaak even slikken. Maar laten we vooral beseffen dat we vele kostbare kansen voor heelwording krijgen aangereikt!




EENHEID
We hebben één en al 1-en in de data.
9-1-2018 was 10-11. 10-1-2018 is 1-1-11. En dan komt er nog 11-1-11...
Dit is de tijd dat we met de neus op de schijnbare AFSCHEIDING gedrukt worden. Tegenover ons groeiende verlangen naar één zijn met het Al tekent zich steeds duidelijker af waar we ons nog afgescheiden voelen van ons hogere en goddelijke Zelf en van de Bron. Tegelijkertijd dient het verlangen naar heelheid en het goddelijke belichamen zich van zo diep aan.

AFSCHEIDING ERVAREN
Alle afgesplitste delen waarin we onszelf nog niet als een prachtig goddelijk wezen kunnen ervaren komen onder een vergrootglas te liggen. Dat kan heel frustrerend zijn, want inmiddels wèèt jij van binnen dat je goddelijk bent. Maar wat maakt dat je het niet dagelijks zo kunt ervaren? Steeds opnieuw kom je ergens in vast te zitten waardoor je nog een schaduw in jezelf voelt die jouw licht tegenhoudt. Dit zijn dagen die jouw persoonlijk afgesplitste delen in de spotlights zetten.

VROUWELIJKE HEELWORDNG
Onze vrouwelijke delen komen deze afscheiding meestal tegen in thema's rondom Liefde en de (afwezigheid of onbereikbaarheid van de) Geliefde. Zij zoeken nog altijd de weg terug naar Eenheid via liefde buiten zichzelf.
Ook al weet je dat alleen Zelfliefde je bij die Eenheid terug kan brengen; er zijn hele oude delen die nog de inprint dragen van de versmelting met 'de Geliefde'. De nog niet verwerkte pijn daarop zal zich juist rondom deze 1-dagen helder maken.

Want Zij in ons wil weer samenvallen met al haar hogere wezensdelen die ze juist als Godin kan belichamen. Om haar Godin in haar totale Zijn te kunnen ervaren, zal zij de goddelijk mannelijke kant in zichzelf moeten gaan ontdekken, in plaats van die buiten zichzelf te blijven projecteren en te blijven zoeken.
Innerlijk weet ons hogere vrouwelijke deel hoe zij bedoeld is, en Zij zal ons steeds weer via het voelen laten ervaren waar we nog niet volledig samengaan met de pure creatiekrachten die met elke ademhaling door ons heen stromen. Waar ons goddelijk vrouwelijke deel nog geblokkeerd is door een afgescheiden persoonlijk deel, kunnen wij nog niet het goud uit de Bron ontvangen. Maar we weten wel dat dat ons geboorterecht is.

MANNELIJKE HEELWORDING
De mannelijke delen lopen veel meer tegen hun afgescheiden delen aan in alles rondom het thema Manifestatie en de Wereld. Onze innerlijke mannelijke delen die zo graag het goddelijke willen uitdrukken en ervaren in alles waaraan zij buiten zichzelf vorm aan hebben gegeven... ze beginnen ook hun gewond-zijn te ontmoeten en zoeken naar nieuwe wegen.
De oude pijn over waar we uit onze kracht zijn gegaan, dient zich nu extra helder aan in waar het maar niet lukt om die goddelijke manifestaties ook in een volmaakte vorm op aarde te krijgen.
Zo kun je dromen hebben over je nieuwe praktijk, over een stressvrije nieuwe baan of een passende, vervullende functie in de wereld die jouw zielenplan dient. Of verlangen naar een financieel zorgeloos leven. Als het nog niet lukt om je dromen in een nieuwe vorm gemanifesteerd te krijgen, dan weet je dat er nog werk aan de winkel is rondom je innerlijke man.

CREËREN VANUIT HEELHEID
Onze mannelijke delen verbinden en verhouden zich vanaf de vijfde dimensie en hoger met de buitenwereld vanuit overeenstemming met onze goddelijke delen. De instroom van de creatiekrachten gaat via ons goddelijk vrouwelijke deel. Dat is het deel dat via het voelen heel fysiek in zichzelf ervaart wat er resoneert met het eigen zielenplan.

Pas daarna komt de volgende stap, hoe de goddelijke stroom bedoeld is om op aarde vorm te krijgen. En dan zal de Goddelijke man in actie komen, maar altijd vanuit zijn hart dat gericht is op de allerhoogste dienstbaarheid. Zijn manifestaties stijgen boven alle beperkingen en voorwaarden van de driedimensionaliteit uit. Hij volgt de Goddelijke Wil en dat geeft diepe heelwording, vervulling en vreugde.

Deze dagen bieden ons dus extra inzicht in welke oude afgescheiden delen nog aan het stuur van ons leven staan. Die delen kleuren onze gedachten, gevoelens, woorden en handelingen duaal in, waardoor ze nog niet kunnen resoneren met onze goddelijke essentie.
Tegelijkertijd ontwaakt er een dieper besef dan ooit over wie we in wezen zijn, en hoe we dit meer en meer in onszelf en in ons dagelijkse leven willen en kunnen integreren.

DE NIEUWE MENS
Luister naar je hart en erken je zielsverlangens. Spreek vooral alles eerlijk uit over wat zich in jou daar nog verzet, wat nog angst bij je oproept of welk deel er nog meent niet te kunnen voldoen aan 'goddelijke maatstaven'. Juist die schaduwdelen willen nu gezien en geuit worden, zodat ze vrij kunnen komen en geheeld kunnen worden. Geef openheid aan alles waar je je misschien nog voor schaamt. Weet dat je niets meer te verliezen hebt behalve oude overlevingsmaskers, en die heb je toch niet meer nodig.

Prachtig mens, je mag op jouw tijd in al jouw kwetsbaarheid en kracht tevoorschijn komen! Je wordt in liefde als de Nieuwe Mens opnieuw geboren, en verwelkomd in het gouden licht van je eigen goddelijkheid. Welkom Thuis in Heelheid!

MV