dinsdag 23 januari 2018

Marjolein Ingrid Soulpursang ~ Ascensie-journaal 23 januari 2018


Ascensie-journaal
DINSDAG 23 JANUARI 2018
EEN LAGE STIJGING VANDAAG!

Vandaag een lage meting die toch voelbaar is.
Het is de stilte voor de volgende storm der extreme energieën.

Je zult ook merken dat je je beter voelt als de stijging een stuk hoger is dan lager, dat komt dan omdat je aan de hogere frequentie-stijging gewend bent geraakt en je er een balans in hebt gevonden. Voor diegenen die nog niet zo gewend zijn aan de hogere stijgingen kan het vandaag een welkome adempauze zijn, even bijkomen! Dit ter voorbereiding op de volgende extreme stijging!


Door de enorme hoge frequenties worden dieperliggende en geblokkeerde [bevroren] onderwerpen in je systeem aangeraakt, ze drukken op de triggerpoints. De straling van de hoogfrequentie energie dringt als een laserstraal diep door in de cellen en het DNA en ontdooit dat wat jaren of zelfs eeuwenlang via vorige generaties in ons DNA opgeslagen was.

Beelden en herinneringen komen in ons bewustzijn voorbij en heftige emoties kunnen loskomen. Stop ze niet weg door afleiding te zoeken want dat doet ons Ego graag om zo de pijn en narigheid niet te hoeven ervaren, maar voel de pijn en emoties en bevrijdt ze uit je systeem. Dan merk je de enorme afvalstroom die vrijkomt bv door een stroom aan negatieve en doodse gedachten en een overbelast spijsverteringssysteem.

Dwars door de pijn heen, een nauwe doorgang waar we moeten worstelen en wringen om erdoorheen te komen maar dat geeft ons juist de levenskracht die we nodig hebben!

Hoe kun je een ander begrijpen als je niet eerst zelf de doortocht hebt gemaakt? Als je weet hoe zwaar de tocht is en hoe alleen en eenzaam op die donkere momenten waar geen eind aan lijkt te komen en maar weer flink en positief zijn en doorzetten juist nu het aankomt op kwetsbaarheid en mededogen, liefde zachtheid van en voor elkaar!

Het ego in chakra 3 ging over verstand en wilskracht die we genoeg hebben gehad door denken-doen. Wees nu open en durf te laten zien dat het pittig is want dan pas vinden we elkaar weer in onze kwetsbaarheid!

Laat je vallen in het hart, zuiver jezelf, ga uit je gedachten /uit de geest en voel wat het beste is voor jou. God is een gevoel. De ziel zit naast het hart, het is de schakelaar met de Bron.

Maak je beslissingen vanaf daar. Ga uit het apen verstand, de collectieve chaos.

Bron: Marjolein Ingrid Soulpursang.