maandag 15 januari 2018

Ascensie journaal ~ Marjolein Ingrid Soulpursang



Ascensie journaal zondag 14 januari
Voortdurend nemen de energiewaarden toe in dimensies die steeds moeilijker door ons lichaam te verwerken zijn.

Bemerk je steeds meer jezelf te verliezen? Langzaam gek te worden? Huil- en woedeaanvallen? Je steeds minder begrepen te voelen? Lichamelijke veranderingen die wel heel vreemd aanvoelen? 


We worden wakker door de toegenomen drukgolven die ons sacro-craniaal ritme letterlijk in beweging zet, je hele wervelkolom maakt deze beweging en via de zenuwkanalen worden opgehoopte afvalstoffen vrijgemaakt en geactiveerd.
Van denken naar voelen naar zijn, deze 3 stadia's gaan we voelen oftewel van oppervlakte naar de diepte.

Alles komt nu ongefilterd binnen en dat kan overweldigend zijn en vraagt ons om focus te houden.
Zelf merk ik heel sterk het cs-ritme, het golft door mijn lichaam en vooral heel sterk in chakra 2 en chakra 1 alsof deze door de drukgolven opgeschoond worden. In onze benen liggen onze diepste emoties , ik ervaar verdriet die komt en gaat met deze golven. De drukgolven persen door alle weefsels heen en drukken zo de gestagneerde afval eruit. Let maar eens op je bovenbenen daar gaat veel vocht nu zitten door deze drukgolven; het perst het letterlijk uit de dieperliggende weefsels. een drukpers dus! Ook de schenen doen flink mee en kunnen fikse pijnen geven. Mijn voetzolen voel ik steken en verkrampen bij vlagen. Zwaar gevoel ook in de benen door het aarden. We zakken letterlijk dieper de aarde in met ons lichaam en gaan daarmee door vele levens heen en herinneringen.

Hitte golven en koude rillingen volgen elkaar snel op door de transformatie. Veel spierpijn en mn vd ligamenten die uitgerekt worden door het uitlijnen. De borstkas zet uit en dat geeft spanningsklachten, hartfladderen en overslaan door openen van chakra 4 en het vrijkomen van veel oud zeer en emotionele bagage. Vibrationele griep, moe en dan weer hyper. Een heel druk hoofd omdat er veel afvalstoffen vrijkomen neem dus rust om ze af te voeren via de bloedvaten naar de lever en nieren.

Ons lichaam maakt overuren dus SLOW DOWN!