woensdag 17 januari 2018

Ascensie-journaal woensdag 17 Januari ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

 

Ascensie-journaal woensdag 17 Januari

Torenhoge stijging!
De vibraties zijn weer enorm gestegen en dit zal zich de komende dagen zo blijven ontwikkelen. De meeste mensen denderen maar door en hebben niet in de gaten wat er wereldwijd en in het universum gaande is. Pas als er zich grote gebeurtenissen gaan aandienen, alleen dan, zal men zich gaan realiseren dat er iets gigantisch groots aan de hand is.


Veel mensen zijn zo enorm in hun hoofd bezig, dat ze geen flauw benul hebben van wat er gaande is in hun lichaam, gevoelslichaam en ziel. Wie zich openstelt voor de nieuwe energieën, zal bemerken dat er een kristalhelder Zijns-veld is gemanifesteerd. Een veld dat constant om je heen staat en je in immense stilte kan brengen. Tip voor de dag - Verbind je 15 min. met dat veld, voel maar eens wat het met je doet..!!

We worden letterlijk en figuurlijk wakker en daarbij ook nog eens flink door elkaar geschud met deze steeds maar toenemende frequentiestijgingen.

Ons lymfesysteem maakt overuren en spoelt weefsels schoon van opgehoopte en gestagneerde energieklonten oftewel een modderstroom waar je moeizaam doorheen lijkt te waden en amper vooruit lijkt te komen. Ons lymfesysteem wordt geactiveerd oiv onze ademhaling en verbindt zo -als een soort van lijm-ons lichaam met onze geest. Ons lymfesysteem behoort tot ons immuunsysteem en de thymus die nu opnieuw wakker wordt en activeert waarbij oud zeer uit onze jeugd loskomt uit deze diepe weefels oiv de toegenomen drukgolven. We worden letterlijk weer in onze blauwdruk geduwd door de toenemende lichtgolven. Dat is ook de bedoeling; alles wordt nieuw!

Een overbelaste lymfesysteem herken je door; de criticus in je oftewel de politie-agent die je streng toespreekt en wil dat je de regels volgt en anders dreigt er een boete. Het boetekleed dus. Je hoort hem dan heel duidelijk en dreigend toespreken en wil je binnen de lijntjes en hokjes-denken houden! Je raakt dan opgejaagd en hyper en gaat denken-doen terwijl je juist hondsmoe bent. Je doet dan maar wat hij wil want dan is HIJ rustig alleen jij bent leeg, moe en gedeprimeerd wat gepaard gaat met een oppervlakkige en hoge ademhaling!

Verder geeft het pijnlijke drukpunten van de lymfeknopen die tjokvol zitten om de toxinen onschadelijk te maken.

Je kunt ze heel erg goed in je buik nu voelen en zelfs vlak onder de buikhuid en in je liezen! Bovendien merk je de gevoelige knopen mn van de linkerborst,linkerarm en linkerokselgebied; hier loopt een hele grote lymfebuis die snel verstopt raakt en zeker nu in deze ascensie-tijden.

Ook is de Psoas-spier oftewel de zwarte Madonna gevoelig. Deze spier beschermt je buikorganen en de foetus, het is de oerspier. De zwarte madonna leed onder 3D en ontwaakt nu waarbij de vele onderdrukte stromingen op gang komen en je een gevoel van vastzitten en geen kant lijkt op te kunnen ervaart. Puur spierspanningen die koolzuurgassen vasthouden en afvalstoffen al sinds de kindertijd. Alles komt vrij en wordt eruit geperst.

Zelf ervaar ik veel druk in mijn nek en voorhoofd =openen van chakra 6. Af en toe diep down gaan alsof ik doodga en er geen uitweg meer is incl. bevroren gevoelens en koude rillingen.

Vandaag voel ik me een stuk beter en heb de lente in huis gehaald met potjes met hyancinthen! Onszelf blijven verwennen en mededogen hebben met onze weg die niet iedereen kan begrijpen omdat ze een ander pad lopen!

Met dank aan Marjolein Ingrid Soulpursang