zondag 28 januari 2018

Ascensie-journaal ZATERDAG 27 JANUARI 2018 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Ascensie-journaal
ZATERDAG 27 JANUARI 2018
ONGELOOFLIJK DE FREQUENTIE HEEFT OPNIEUW EEN TORENHOGE PIEK BEREIKT

De vibratie neemt opnieuw "snel" toe. Van een triljoen keer (21-nul getal) naar een trenigtiljioen keer vandaag. Als we deze trillingen willen leren aankunnen, moeten we alles wat "vergankelijk en oud" is, loslaten om "licht" te zijn. Dit betekent dat je mag groeien met deze "frequenties". Word je steeds meer geconfronteerd met je eigen bagage, spreek dan alles uit en geef het een plek.



Wat ik ervaar is veel schudden, rillen, trillen en beven door de snelle vibraties. Door deze snelle vibraties wordt alles losgetrild in de cellen en mn veel karma oftewel oude emotionele bagage komt vrij in ons emotioneel lichaam=waterlichaam=plasmavelden dat via onze organen loskomt en overbelasting kan geven van je organen, zenuwstelsel, zintuigen, spierpijnen en last van je borstkas en lymfeklieren mn linkeroksel!! kan heel pijnlijk zijn als ze opruimen en detoxen. Hoofdpijn, nekpijn, kaken en kiezen, strak gevoel, opgeblazen middenrif=activeren vd miltchakra, vibrationele griep en hittevlagen!

Ik voel het ook gelijk aan mijn benen die loodzwaar voelen alsof ik heel diep de aarde in zak en via die diepe aarde via mijn voetzolen oude aarde mee naar boven neem die dan als een soort van routekaart over mijn lichaam loopt tot aan mijn kruin en weer terug. Een voetpad over mijn lichaam en ik bedenk me waar mijn voeten allemaal wel niet gelopen en gestaan hebben en dat is heel wat. Het komt allemaal aan in mijn bewustzijn en mede geeft dat weer vele triggers door het heden.

Voetjes die als 3 jarige aan het graf stond van haar lieve papa die plots stierf amper 40 jaar oud! Voetjes die aan het bed stonden van haar lieve moeder die zo ziek was van het immense verdriet door het overlijden van haar zielsmaatje.

Voeten die door het grote ziekenhuis liepen om patiƫnten te verzorgen, die stonden aan de operatietafel om bij hersenoperaties te assisteren, voeten die renden over de intensive care om levens te redden, voeten die stonden bij orgaantransplantaties, voeten die in de collegezaal stonden om rechten te studeren, in Vindicat, voeten die in skischoenen stonden om de Zwitserse bergen af te glijden, voeten die de trap van het Opera House beklommen in Sydney, die door de schitterende natuur van de Seychellen, Malediven, Curacao, Aruba, Bonaire , Nieuw-Zeeland, Australie, Indonesie, Afrika Singapore, Bangkok en Hawaii betraden.

Voeten die stonden in schamel en in duur, in eenzaamheid en onbergzaamheid.
Die volliepen van verdriet en onmacht en paniek. Die liepen bij de Psychologie vanwege een burnout, bij de schuldhulpverlening, sociale dienst, voedselbank, bewindvoering omdat diezelfde voeten de lasten van alle bagage niet meer konden dragen.

Voeten die aan de vele graven stonden van dierbaren die ik zo mis!
Voeten die ik mocht zetten bij de redactie van Expeditie Robinson.

Voeten die blijven lopen over het pad van mijn lichaam tot het lichter wordt en tijd voor een nieuw hoofdstuk! Zonder die voeten die in schaduw liepen was ik niet geworden wie ik nu ben; in groei en bewustwording met mededogen voor ieder die zijn pad heeft te lopen!

Bron: Marjolein Ingrid Soulpursang.