maandag 22 januari 2018

Marjolein Ingrid Soulpursang ~ Ascensie-journaal maandag 22 januari 2018



Ascensie-journaal
MAANDAG 22 JANUARI 2018 en POORTDAG
DE STIJGING IS 1000x HOGER tov gisteren
 
Vandaag een stijging die 1000 keer hoger ligt dan gisteren. Voor al de gene die last hebben van de steeds maar stijgende energieën, mediteer, wandel in het bos- of duinen en sluit vrede met jezelf.
Symptomen die ik vandaag ervaar; verstopte kanalen die ruis geven, wazig zicht, snotteren, koude rillingen, verkrampingen mn linkerkant; pijnlijke okselklieren= dikke darm meridiaan loopt hier en bevat veel verstopte lymfe en verstopte acupunten t/m linkerhand, hoofdpijn, druk op voorhoofd, verstopte borstkas en hartfladderen, druk op de borst, benauwd, pijnlijke benen, onderrug klachten, moeizame ademhaling, vermoeidheid, van actief naar volledig uitgeput zijn, vibrationele griep.

Heel verdrietig alsof ik mijn oude huis verlaat met alle herinneringen en fijne tijden, komt veel oud zeer naar boven via mijn benen en voetzolen die geven verkrampingen en pijn tot in de puntjes vd tenen. Hoe meer ik beweeg hoe meer er boven komt in mijn bewustzijn vanuit mijn benen=oude aarde.


De 4e Dimensie van het Niets, de grote eenzame leegte van een groot leeg en kaal huis; welkom nieuwe bewoner!

Je leren afstemmen op de nieuwe energie met een ontwikkelde pijnappelkier. Het is onze ingebouwde antenne. Doordat al vele mensen aan hun bewustzijn werken en daardoor hun etherische en energetische zintuigen ontwikkelen, ontwikkelen en openen ze hun pijnappelklier.
Deze gaat meer en meer signalen uitzenden naar je lichaam.

Dit kan verstoringen teweegbrengen in het zenuwstelsel, hormoonstelsel ,concentratieproblemen en alles wat jullie met lichamelijke zintuigen waarnemen, kan nu verstoord worden. Oorsuizingen, reuken die in je neus komen, allergieën en noem maar op. De laatste tijd zullen zeer veel mensen opgemerkt hebben dat ze last kregen van hun ogen, een lichte irritatie die niet te verklaren was. Ook dit heeft te maken met het afstemmen van je lichaam op de nieuwe energie.

Maar ook de energie moet afgestemd worden op je verfijnde zintuigen. Zo moeten we allemaal, al diegenen die al met één been in de vijfde dimensie leven, zich af gaan stemmen op deze verfijnde signalen. Je intuïtie wordt helderder, je energetische zintuigen worden steeds scherper afgesteld.
Wat vroeger van die vage vermoedens waren, worden nu zekerheden. Zo zul je meemaken dat je zeker weet dat je niet moet gaan of wel moet gaan, zonder dat je weet waarom.

Toch weet je het zekerder dan vroeger. Jullie voorgevoelens worden sterker en sterker. Dit is zeer belangrijk voor de toekomstige tijd.
We worden voorbereid om rustiger en steviger op de Aarde te vertoeven, je voelt dit mn doordat je je eigen zwaartekracht gaat ervaren alsof je gaat landen in een fysiek lichaam. Vele mensen zijn het spoor bijster, lopen maar te dolen omdat hun verbinding verbroken is. Hun radar is niet meer afgestemd en zij dwalen als blinden over de Aarde met alle angsten die daarmee gepaard gaan.

Onder elke angst zit verdriet. Verdriet van afgesloten te zijn, verdriet van geïsoleerd te zijn. Allen zijn door golven van verdriet gegaan. Kwaad zijn, helpt niet meer. Het is een onbestemd verdriet van afgesloten te zijn van jullie unieke netwerk. Bij velen wordt dit nu hersteld en je krijgt een gevoel dat je nu meer geleid wordt dan vroeger. Meer en meer zul je de mensen gaan herkennen die ook in de vijfde dimensie leven. Zij stralen dit uit en woorden zijn overbodig. Met deze mensen is het zeer gemakkelijk om energetisch te praten en contacten te leggen.

Door het contact met gelijkgestemden versterken we de signalen naar de kosmos. Als je signalen bundelt, worden ze sterker en zo worden we een baken voor de kosmos. Grote laserantennes waar de kosmos zich naar kan richten.

We worden meer en meer zichtbaar, maar dit heeft ook nadelen.
Hoe zichtbaarder we worden, hoe meer we als het ware lastiggevallen worden door zielen of wezens die contact willen zoeken en het spoor bijster zijn, omdat de kanalen waar ze vroeger gebruik van konden maken, nu verstoord zijn. Noem het energetische spam of vervuiling , een soort van collectieve smog die boven de aarde hangt, dus reinig je dagelijks van deze smog die aan je kan kleven als een vies vettig smeerlaagje. Maar voor nu is het enorm belangrijk om je eigen balans te zoeken en doen wat goed voor je is en met jou resoneert!

Bron: Marjolein Ingrid Soulpursang