woensdag 31 januari 2018

Ascensie-journaal DINSDAG 30 JANUARI 2018 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Ascensie-journaal
DINSDAG 30 JANUARI 2018

WOWWW EEN FORSE STIJGING!
De hoge energie-drukgolven duwen ons letterlijk in onze lichaamskracht met de bedoeling om daar ook te blijven.
Alsof we een nieuwe woning betreden en we daar ook blijven!


Deze drukgolven voel je mn in je buik alsof je ingedrukt of ingeduwd wordt door een onzichtbare hand. Hier zat eerst ons overlevingspantser van geharde spierweefsel vol gestagneerde lymfe. Het werkte als een beschermings-schild tegen de inkomende energieën waar we voor ons gevoel van afhankelijk waren om te overleven. Dit pantser/schild lost nu op, het is het gebied tussen je maag [ego] en hart en herbergt onze eigen gevormde muur ter zelfbescherming want onze ziel kon niet leven in een 3D wereld van angst ,schuld, schaamte macht/onmacht en afgescheidenheid. Onze ziel ging slapen in onze miltchakra.

De hoge lichtgolven vibreren op een enorme snelheid en wekken onze ziel oftewel lichtlichaam, we kunnen er niet omheen maar gaan erdoorheen! Ons ego wilde er omheen want die wil koste wat het kost pijn mijden alleen werkt dat nu niet langer meer voor ons maar tegen ons!

Ons gepantserde lichaam rond onze maag en borstgebied vreet nu energie ipv dat het energie geeft. Overgave van dit pantser aan het licht die nu binnenkomt via chakra 3 geeft heeft wat oude angsten in de vorm van spanningen, stress, onrust, oppervlakkige ademhaling, benauwdheid, gevoel je adem niet naar beneden te kunnen krijgen in de richting van je onderbuik, hartkloppingen, paniek. Dit is dus het pantser dat loskomt oiv de binnenkomende lichtdrukgolven die ons letterlijk in je licht en kracht laat komen door te duwen en drukken op die plekken. Geeft het hogedrukpangevoel. Dat verklaart ook de strijd tussen je gevoel en verstand [ego die alleen angst kent]

Zoals de ridders een schild voor zich hielden voor de aanvaller om niet gewond te raken, zo hebben wij een schild gevormd in ons lichaam waar we achter zaten om ons te beschermen en te verdedigen tegen de aanvallers. Dit schild bestaat uit aangespannen buikspieren en mn de schuine buikspieren en dwarsgestreepte spieren; denk maar aan; je adem inhouden, je buik inhouden.

Een gevoel niet volledig of goed in je lichaam te zitten. Het fysieke lichaam kan deze techniek gebruiken (uit het lichaam) om ons te beschermen tegen de stress van de verandering, mn HSP-ers hebben vaak iets boven hun lichaam gefunctioneerd omdat ze zoveel voelen! Deze spieren krijgen nu te maken met de hoge binnenkomende lichtdrukgolven via chakra 3 en dwingen ons op te ruimen. Ons lichaam voelt zich aangevallen door deze duwende en dwingende drukgolven en wil zich als vanouds verdedigen=pantseren.

Maar het licht is sterker en wint altijd. Het licht doorboort de cellen en duwt oude herinneringen en ervaringen eruit als een zeef die het bezinksel achterlaat. Dit bezinksel=afval heeft een lage vibratie en trekt als een magneet nu een soortgelijke ervaring in het heden aan en vergroot deze uit zodat je het herkent en mag loslaten zuiveren=triggerpoints dus=pijnlijke huidkristallen/huid-acupunten. Je merkt bv opeens een dikke rode bult op je huid=zuivering!

Onze ziel=het licht van het pure kindje in ons dat we ooit eens waren wordt gewekt[ chakra2 de heilige woonplek van dit kindje] en stijgt op via de wervelkolom, de wortels worden aangeraakt en doorboord door dit felle krachtige en zuiverende licht en alles wat niet in licht is wordt verlicht en geopend en daardoor gezuiverd. Velen zielen worden wakker gemaakt en dit licht laat je letterlijk in je lichaam en je kracht komen oiv deze drukgolven!

Kopieren mag, graag zelfs!
Marjolein Ingrid Soulpursang

Hieronder nog even de ascensie-symptomen op een rij;

Een gevoel alsof je in een hogedrukpan zit, een gevoel van stress, onrust en veel energie waar je nog niets mee kunt. Oude patronen, gedrag en geloofsovertuigingen komen naar boven om te worden gezien en gevoeld.

Een gevoel van desoriëntatie. Dit kan even erg vervelend zijn. Je “verhuist” van de ene dimensie naar de andere.

Ongewone en onverklaarbare pijnen in je lichaam. Geblokkeerde energie die vastzit ergens in het lichaam komt vrij.

Veranderend slaappatroon, wakker worden tussen 1 en 2 uur ‘s nachts, later evoluerend naar 5 uur.

Korte termijn geheugen verlies. Moeite hebben met woorden, plotsklaps niet meer weten wat je nu eigenlijk wilde zeggen. Of je hoofd is ineens “blanco”. Je zit in verschillende dimensies tegelijk en gaat van de ene frequentie naar de andere.

Helder zien, helder weten, helder voelen, helder horen. Je gaat meer subtiele energieën oppikken. Dit is een teken van een toename in bewustzijn.

Identiteitscrisis. Het kan zijn dat je jezelf even niet meer herkent omdat je zoveel hebt losgelaten (oude zelf) wat je in feite niet echt was. Je moet wennen aan de nieuwe staat van zijn. Je ware zelf wordt geboren.

Een gevoel niet volledig of goed in je lichaam te zitten. Het fysieke lichaam kan deze techniek gebruiken (uit het lichaam) om ons te beschermen tegen de stress van de verandering.

Perioden van diepe slaap en veel behoefte aan slaap. Je lichaam werkt hard en moet de nieuwe frequenties en veranderingen verwerken.

Verhoogde gevoeligheid voor geluid. Plotsklaps ga je anders “horen”.
Achtergrondruis die je voorheen niet bewust oppikte, pik je nu wel op. Dit kan heel vervelend zijn. Ook dit gaat weer over.

Draaiingen, verlies van evenwicht, rug- en nekpijn, oorsuizingen, troebel zicht; slapeloosheid, hartkloppingen, problemen met de ademhaling, hoofdpijn.

Dikwijls voorkomend. Aanpassingen van je lichaam.

Plotsklaps huilen, zowel van verdriet of van blijdschap. Je hart gaat open en je wordt gevoeliger, je wordt daardoor sneller geraakt.

Geen zin in wat dan ook, niet vooruit te branden, lethargie. Je bent in een rustperiode, je systeem is aan het “rebooten”. Luister hiernaar.

Behoefte aan alleen zijn en terugtrekken met momenten. Je tijd en rust nodig om alle aanpassingen te verwerken.

Minder zin om te eten of juist méér zin in ongewone zaken. Gewichtstoename, vooral rond de buik (Buddha belly), een behoefte aan suiker en proteïnen. Je verbruikt veel energie tijdens dit proces. Luister goed naar de veranderende behoefte van je lichaam.

Relaties, vriendschappen gewoontes, banen die niet meer matchen met je nieuwe frequentie verdwijnen uit je leven. Zodat je er ruimte vrijkomt voor het “nieuwe”.

Op sommige dagen voel je je totaal uitgeput. Je lichaam verliest zijn densiteit en herstructureert zich. De lever werkt harder en is bezig

het lichaam te zuiveren. Ondersteun je lever tijdens dit proces. Kruiden die kunnen helpen zijn paardenbloem en melkdistel. Wandelingen in de buitenlucht helpen ook.

Emotionele ups en downs. Emoties die niet verwerkt en gezien zijn (uit je kindertijd en het verleden), komen in je bewustzijn om alsnog te helen. Vaak depressie en wanhoop. Deze gevoelens hoef je niet te bestrijden. Ze helpen je juist om weer thuis te komen bij jezelf. Een crisis is altijd een fantastische kans om je weer te verbinden met je ware zelf. Zie het als een wake-up call.

Gevoel van heimwee, alsof je hier niet meer thuis hoort. Je bent onderweg naar je eigen authenticiteit, het verlangen naar je oorspronkelijke staat van zijn wordt heel duidelijk voelbaar. Het leven in de illusie van de afgescheidenheid wordt ondraaglijk nu. Tijd om thuis te komen bij jezelf.

Een gevoel van gek worden. Je hersenen moeten wennen aan een herbedrading. Je hersenen gaan resoneren met diverse (hogere) dimensies. Dit kan even een akelig gevoel geven. Je bewustzijn verhoogt met grote passen nu. Heb vertrouwen in het proces.

Angst, paniek en gevoelens van hysterie. Het ego begint zijn macht te verliezen en werpt blokkades op. Het wil controle behouden. Je bent onderweg van overleven naar echt leven. Het is de identificatie verbreken met het denken. Weg van je hoofd, terug naar je hart.

Nachtzweten en hitte aanvallen. De nieuwe frequenties die je aan het downloaden bent zijn intens.
Ernstige hartkloppingen/hartritmestoornissen, overslaan vh hart.. Aanpassingen aan je hartchakra. Dit gaat resoneren met de kosmische hartslag.

Veranderingen in de relatie met je partner (sterker worden of slechter worden van de relatie). Ook familie karma wordt pijnlijk zichtbaar en voelbaar.

Negatieve acties en gedachten manifesteren zich sneller. Leer om je bewustzijn te richten.
Merkwaardige sensaties (prikkelingen, elektriciteit) in de omgeving van je hartchakra, zonnevlecht keelchakra.

Wazig zien en geïrriteerde oogzenuwen. Je ogen (en oogzenuwen) moeten wennen aan het nieuwe licht dat via de zon bij ons binnenkomt. Zenuwtrekjes van de oogzenuw komt vaak voor. Je ogen moeten “resetten”. Met name tijdens een zonnestorm kun je last hebben van gevoelige ogen.

Niet tot activiteiten kunnen komen (zelfs dingen die je normaal gesproken routinematig deed). Onderzoek of deze activiteiten nog wel bij je passen.
Onderzoek of jij hier wel plezier uit haalt en of het je energie geeft of juist energie ontneemt.

Minder zin om je te begeven in activiteiten of gezelschap van mensen met een lager trillingsniveau. Je zoekt voortaan verbindingen die gebaseerd zijn op gelijkwaardigheid en verbindingen vanuit het hart gelijkgestemden Oppervlakkig geklets en drama , roddelen is niet meer zo aantrekkelijk als voorheen.

Hogere sensitiviteit voor kleur- en smaakstoffen en andere chemische toevoegingen in eten. Luister goed naar de veranderende behoeften van je lichaam.