zondag 28 januari 2018

Ascensie-journaal VRIJDAG 26 JANUARI 2018 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Ascensie-journaal
VRIJDAG 26 JANUARI 2018


EEN EXTREME MEGASTIJGING!!!
"Gisteren was de stijging al enorm hoog, maar vandaag stijgt hij nog eens met een getal van meer dan 21 nullen tov. gisteren= een trilliarden stijging! Het vraag voortdurend om ons aan te passen want ons fysiek lichaam heeft het zwaar om deze frequentiestijgingen te integreren.


Zelf merk ik dat ik aanvallen heb van heftig trillen en rillen, beven en schokken. Dit is de Psoas-spier die heel veel trauma's vasthoudt ook wel de zwarte Madonna genoemd.

De Psoas behoort tot het ortho-sympatische zenuwstelsel en gaat buiten het bewustzijn om, het regelt ons evenwicht en balans. Door de hoge en zeer intense drukgolven wordt de Psoas spier losgemaakt en losgeschud van al haar vastgehouden pijn en trauma,s van het gewonde kindje in haar die ze wilde beschermen.

Geeft spierpijnklachten/verkrampingen van mn vd linker Psoas-spier en maakt veel stress los uit de cellen. Deze spier heeft zijn aanhechting aan de borstkas en heupen tot aan de binnenkant van je bovenbenen waar nu veel zwelling kan zitten=van die opgeblazen bovenbenen Je kan nu dus veel spanning en verkramping ervaren.

We zijn verslaafd geraakt aan onze beschermjas van het Ego die hele innerlijke dialogen met je voert en allen gebaseerd op angst, schuld, schaamte, tekorten,onzekerheden, pijn, wonden ,lijden, klein en nietigheid. En nu ervaren we ont-wenningsverschijnselen als we stoppen te luisteren naar al die stemmen van het Ego. Rillen, schokken, beven, steenkoud zijn, moe, uitgeput, hongerig en vooral een knagend gevoel ervaren omdat het ego altijd honger heeft naar van alles en nog wat; hebzucht, aandacht, uiterlijke zekerheden etc etc

Maar nu gaat het van binnen knagen nu hij uitgehongerd wordt ahw van zijn dagelijkse opvulling hiermee. Langer luisteren voedt ons niet meer en maakt ons moe, angstig en uitgeput tot depressief aan toe.

Het is de dood van het ego die ons zo lang heeft gediend om te overleven in de 3D wereld van macht en onmacht. De onderste 3 chakra''s worden nu gezuiverd en opgeschoond en dat is een hele klus voor ons lichaam die overuren maakt.

De lijdzame zwarte Madonna [gewend aan onderwerping, pijn en lijden] roert zich nu, schudt en beeft, ze wil zich niet langer onderwerpen aan de macht van het dominante Ego en zijn angsten! Ze wil gehoord worden net als moeder aarde! Het Ego laat een lege ruimte achter die nu gevuld wordt met liefde=warmte=bloedcirculatie=beweging=orthosympaticus=psoas en met licht=vloeibaar licht=liquor=sc-ritme=zonlicht=kernenergie.

We gaan door ontwennings-verschijnselen heen! Moeder aarde schudt en beeft en trilt en rilt al het oude op angst gebaseerde overtuigingen los en wij gaan doorleven dit via ons fysiek lichaam van vele levens en generaties om letterlijk een nieuwe aarde onder onze voeten op te bouwen!"

Met dank aan : Marjolein Ingrid Soulpursang