vrijdag 29 september 2017

TIME OUT ~ SHEKINA ROSEEen time-out is nodig, een voortroepen van binnenuit om te ontspannen en te verjongen van wat geweest is
Belangrijk: Weet dat je dit respijt en deze verjonging nodig bent en verdient hebt om door te gaan met jouw heilige reis, tenzij je gedwongen wordt om deze time-out voor jouw lichaam en wezen te nemen door ziek te worden.


Niet in staat zijn om jouw gidsen te horen. Het is niet dat er iets verkeerd is; dit is een stiltepunt die zeer belangrijk is voor een nieuwe configuratie van opwaarderende frequentie verschuivingen die plaatsvinden. Weet dat als dit gebeurt, dat dit is omdat je aan het opwaarderen bent en dat dit goed nieuws is; jouw lichaam en energie essentie hebben deze tijd nodig voor de nieuwe DNA communicaties en de toename in de telepathie met jouw begeleidende teams om op een uitgebreide manier opnieuw tevoorschijn te komen.

Vermoeidheid en uitputting hetgeen veroorzaakt kan zijn door een frequentie overbelasting en uitbreiding. Wederom, time-out, rust en geneugte zijn hier vereist, aldus je kunt zien wat er in jouw leven en in jouw spirit werkt, wat op diens beurt meer helderheid en een verhoogd krachtig standpunt voor een gelukkiger jij zal creëren. Een herbekijken van het verleden kan naar de oppervlakte komen, en dit staat toe voor een grootser begrip, loslaten, vergiffenis en liefde voor het lichaam en zelf.


Sterrenslib syndroom.
 Je voelt je zwaar in het lichaam en bent niet in staat om veel van wat dan ook te doen, zelfs eenvoudige taken; dit kan aanvoelen alsof je door energetisch sterrenslib heengaat. Het goede nieuws is dat je hieruit vandaan zult komen en jij je meer gecentreerd zult voelen, met nieuwe lichamelijke verbindingen en bewegingen die geluid, vocalisatie en zingen, en met grotere mobiliteit vergezeld gaan.

Vroegere gezondheidskwesties mogen naar voren springen of hebben dat al gedaan.
Weet dat als je dit nu adresseert en misschien op een andere manier dan voorheen, wat voor kwestie je ook hebt kan volledig uit jouw leven geëlimineerd worden.
Gewichtstoename, opgeblazen onderbuik en vet. Dit kan vertalen naar een diepe zuivering van cellulaire genetica, nieuwe energiecentrums en verbindingen ontwakend met de kosmos en sterrenpoorten naar de Bron.

Dieet frequentie verschuiving opwaardering.
Tijden ervaren van vaker hongerig te zijn, met een heftig verlangen naar verschillende soorten voedsel. Doe je best om van je lichaam en wezen te houden en ervoor te zorgen, zonder je teveel te laten gaan; je zult een variëteit aan voedingsstoffen en kosmische lichtbron nodig zijn in bepaalde cyclussen voor de DNA opwaarderingen en de verschuiving van frequentie.

Intense fysieke pijn en een nieuw energiepad genezing van het reptielenbrein.
Intense fysieke pijn doet zich speciaal voor aangaande, en/of rondom het gezicht, de tanden, de kaken, en tandvleesproblemen, en hoofdpijnen met spanning in nek en schouders, alsook een specifiek gebied achter op het hoofd, het reptielenbrein bovenaan de ruggenwervelverbinding naar andere delen van jouw brein.
Dit kan zich voordoen wanneer jij je diepgaand uitbreidt in/naar de Universele geest. Kwalen en ongemakken in dit gebied kunnen daarop volgen wanneer diepe oude cellulaire genezing vrijgegeven wordt.

Intense pijn kan ook plaatsvinden door psychisch aangevallen te worden.
Vele Lichtdragers en heilige codedragers laten op een groepsniveau frequentie oude trauma's los vanuit de Akashic Archief Geschiedenis.
Dit kan ook een combinatie van een psychische aanval en een oude historische cellulaire in vrijheidstelling zijn. Velen op het pad ervaren de genezende vrijlating van de ondergang van Atlantis in het lichaam, spirit met Gaia, en de energierasters.
Bij het gebruiken van de term psychische aanval, is dit niet om op wat voor manier dan ook angst te creëren, maar eerder om je naar een groter besef te sturen van jouw energiegrenzen, om in jouw Goddelijke kracht te zijn en om voor deze pijn te zorgen. Pijn is een signaal en alarmeert jou om genezende/herstellende actie te ondernemen. Iedereen die dit ervaart of wat voor andere symptomen dan ook die hierboven genoemd worden, inclusief de DNA opwaardering, zullen aanzienlijk voordeel hebben van de hulp van een gezondheidszorg of holistische beoefenaar, een vertrouwde vriend, een energie genezer, genezingsgroep of cirkel, inlandse natuurlijke genezing, zielsverwant, enzovoort. Luister naar je lichaam en intuïtie en kies vanuit de vele bronnen die er in deze tijden beschikbaar zijn.

Duizeligheid.
Dit kan komen door de aanpassingen aan het planetaire elektromagnetische raster. Als een fijngevoelige frequentie empaat, stem jij je af en balanceer jij je met deze resonanties. Opmerking: De duizeligheid duurt niet zeer lang.

Dimensionale tijdverschuiving.
Kan aanvoelen alsof jij je gevoel van zwaartekracht verliest en waar je nu in deze dimensie bent, met een dubbele opvatting van het zien van de toekomst en kijken in het heden. Dit kan aangeven dat je op het juiste pad bent en dat je aan het ascenderen bent, en mag ook een verschuiving en keuzepunt op jouw levensreis aangeven.
Dimensionale dromen en dromen. Astrale dromen, reizen in dromen, wakker worden door jouw dimensionale dromen, en andere rijken die je kunt zien terwijl je wakker bent. Je wordt meer zintuiglijk, en wanneer je droomt en slaapt, ben je meer fijngevoelig. Bepaalde astrologische en kosmische uitlijningen zullen deze cyclussen van voorvallen doen laten toenemen. Dit is iets waar je aan gewend zult raken en je zult er een groter inzicht en goddelijke kracht van krijgen. Het is jouw leraar.

Vrienden verliezen en eindigende relaties.
Voor velen op het pad, zijn dit levensopwaardering cyclussen die zich voordoen wanneer je door grote verschuivingen, frequentie opwaarderingen en keuzepunten heengaat. Dit mag als een verrassing komen, de mensen waar je van dacht dat zij in je leven zouden blijven vertrekken, en anderen mogen overgaan.

Tijden van vreemde energieën.
Je mag je voelen als in een schemerzone terwijl je door ruimte en tijd van vreemde incidenten van mensen, plaatsen en vreemde gebeurtenissen heengaat. Ben bedachtzaam aangaande deze tijden en doe je best door hen heen te stromen zonder je te verbinden of in de drama's van anderen betrokken te raken.

Hart fladderen en ritmestoornissen.
Hart fladderende sensaties die niet verschuldigd zijn aan fysieke oefeningen, waarbij je vele keren volledig ontspannen zult zijn en nieuwe energetische hogere hart uitbreiding ervaart. Het fysieke hart is aan het integreren met het hogere hart, centrums ontwakend in het lichaam en gewend rakend aan een hogere frequentie en uitlijning met de energieën van Gaia's Ascentie.

Sta deze DNA uitbreiding en zuivering toe om in de stroming te blijven van het vermengen in/naar de expressie van jouw luister. Kies Vrede, laat los en geef je meer over, doch compromitteer jouw integriteit, energie van waarheid niet. Weet het als het niet werkt of stroomt, dan mag het zijn dat je niet alle informatie, stukjes of de vereiste verbinding om verder te gaan hebt. Sta jouw creaties toe om een grotere vorm en schoonheid aan te nemen en weet dat er voor je gezorgd wordt; het is allemaal in Goddelijke wil en Goddelijke timing - het Universum ondersteund jou!

Shekina Rose

Geen opmerkingen:

Een reactie posten