vrijdag 22 september 2017

ENERGIE UPDATE 22 SEPT 2017 ~ MARJOLEIN SOULPURSANGUpgrade van de energie en symptomen

Intense lichamelijke pijn. En vooral pijnen in en rondom je gezicht, tanden, kaken, hoofdpijnen, nekpijnen, schouders, achterkant hoofd en ruggengraat. Vele lichtwerkers en dragers van heilige codes zijn nu op groepsniveau oude trauma’s aan het loslaten en transformeren. Oud cellulair “afval” wordt omgezet (Atlantis, energie grids etc.). Ondersteuning van het lichaam in de vorm van reguliere of alternatieve zorg kan zeker behulpzaam zijn. Dit is met momenten zwaar en intensief. Vooral de gatekeepers en wayshowers blijken hier last van te hebben.


Extreme duizeligheid. Dit is een duizeligheid die niet voortkomt uit een slechte aarding maar gelinkt is aan de activatie van de nervus vagus. De diverse electromagnetische grids worden nu uitgebalanceerd en gelinkt met elkaar. De energie voelt als “golvend” en dit kan serieuze duizeligheidsklachten veroorzaken. Rust en veel water drinken zijn erg belangrijk voor degenen met vagus vertigo (wederom gatekeepers en wayshowers worden onderuit gehaald tijdelijk om alle aandacht aan dit proces te kunnen geven).
Dimensionele tijdsverschuiving. Dit kan aanvoelen alsof je je gevoel voor zwaartekracht verliest en op momenten niet weet waar je nu bent in deze dimensie. Velen geven aan dat zij zich op momenten erg vreemd en raar voelen en dit niet kunnen plaatsen. Of het tegelijkertijd waarnemen van toekomst en verleden. Lastig want je kunt aan jezelf gaan twijfelen, maar het geeft wel aan dat je op de juiste weg bent. Dit is een kwestie van je hiervan bewustzijn, wennen, aanpassen en balans bewaren.

Vrienden verliezen en relaties beĆ«indigen waarvan je het eigenlijk niet verwacht had. Alhoewel er al veel lijkt “opgeschoond” zul je merken dat de mensen waarvan je dacht dat ze in je leven zouden blijven toch weggaan en dat anderen zullen overgaan onverwachts.
Hartkloppingen tijdens een zonnestorm
Wat opvalt is dat velen de afgelopen periode aangeven last te hebben gehad van een “fladder” gevoel in hun hartstreek en/of hartkloppingen. Dit heeft te maken met thymus activatie die samengaat met het activeren van het hogere hart chakra.
De thymus is nauw verbonden met het proces van ontwaken. Naarmate je je meer afstemt op je verbinding met bronenergie en hoger hart wordt deze klier geactiveerd. Dit kan gepaard gaan met hartkloppingen of een “fladder” gevoel. Hartkloppingen die opkomen in momenten van rust in plaats van bij inspanning. Activatie van de thymus resulteert in het vinden van je ware stem en je waarheid uitspreken vanuit liefde. Vertrouw je dit niet, raadpleeg dan altijd je huisarts of een specialist.

De diepe reset die momenteel gaande is bereid ons voor op het nieuwe jaar. Dit is een mooi moment om op te ruimen. Op alle gebieden. Je huis, je werkplek, je lichaam, op emotioneel gebied. De ruimte die daardoor ontstaat kan dan gevuld worden met “het nieuwe”. Ook is dit een goede tijd om te zaaien. Zet je intenties kristalhelder voor het komende jaar. 2018 wordt het jaar voor het omzetten van het nieuwe (de frequenties en energie) in gerichte en bewuste actie zodat het zichtbaar wordt in de materie. Zaai met liefde en zorgvuldige aandacht en in dienstbaarheid aan allen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten